Traprenovatie-doe-het-zelf - TraprenovatieIn veel woningen heeft de trap een centrale functie. Je komt erdoor naar binnen of hebt hem nodig om een verdieping hoog te komen. Echter is een trap toch vaak een onderschoven kindje en kan een traprenovatie zeker geen kwaad. Er kan natuurlijk gekozen worden om het uit te besteden aan een klusjesman of een trapexpert, maar dat kan zeer hoge kosten met zich mee brengen. Een traprenovatie kunt u voor een zeer scherpe prijs zelf doen met alle producten die wij in onze webshop verkopen. Als u een beetje handig bent is het zeker een fluitje van een cent om zelf een traprenovatie uit te voeren. De producten die wij leveren zijn dusdanig handig en eenvoudig te gebruiken dat een ieder het zou moeten kunnen. Daarnaast geven wij op onze site ook tips en trucs om een traprenovatie snel en zonder problemen te laten verlopen. Indien u nadenkt over het vervangen van uw huidige trap dan kan u dus het beste snel even een kijkje nemen in onze webwinkel en u door ons aanbod laten verbazen. Een snelle rekensom leert dat het in bijna alle gevallen zeer voordelig is om te kiezen voor een traprenovatie die u helemaal zelf uitvoert. Wat is er bovendien mooier dan een doe-het-zelf-projectje waar u nog jarenlang trots op kan zijn en waar iedereen die bij u thuis komt met bewondering naar zal kijken. Neem het daarom zeker eens in uw overwegingen mee als u aan het nadenken bent over een traprenovatie. Een lelijke trap is een doorn in het oog voor een ieder die uw woning bezoekt en ook een ieder die in het huis woont zal de trap elke dag zien en zich er dus snel aan storen. Een prachtige nieuwe trap is, als u ook maar een beetje handig bent, met gemak te plaatsen. Kies dus voor een nieuwe en frisse look door het doen van een traprenovatie met de handige en scherp geprijsde spullen van Intven Traprenovatie.

Eenvoudig zelf een traprenovatie uitvoeren

Wij hebben de producten in onze webshop zo geselecteerd dat het voor een ieder mogelijk is om helemaal zelf een traprenovatie uit te voeren. De producten zijn gemakkelijk in gebruik en doordat wij op onze site een handleiding hebben staan kunt u met gemak zelf aan de slag. Afhankelijk van het formaat is het vaak al binnen een dag gepiept. Wij hebben werkelijk alle producten die u nodig heeft, u bent daardoor handig en snel in één keer klaar als u op zoek bent naar alle materialen voor een traprenovatie. In tegenstelling tot een bouwmarkt leveren wij alleen de hoogste kwaliteit en bezorgen deze snel en voordelig bij u thuis. De treden overzettreden die wij verkopen zijn nog niet geverfd, hierdoor kunt u zelf gemakkelijk de gewenste kleur aanbrengen of juist kiezen voor een neutrale finish. Naast deze overzettreden hebben wij onder andere de volgende producten voor een complete traprenovatie in onze webwinkel:

  • Speciale lijm en kit
  • Antislipstrips
  • Stootborden
  • Olie speciaal voor trappen

U hoeft dus niet lang door een bouwmarkt te lopen om de juiste materialen te vinden, maar kunt gewoon met een paar muisklikken alles wat u nodig heeft in huis halen. Kies voor gemak en kwaliteit voor een zeer scherpe prijs, kies voor de producten van Intven Traprenovatie.

De beste service en een lage prijs

Wij bieden niet alleen dezelfde producten aan die professionals ook gebruiken, wij zorgen er door onze uitstekende service ook voor dat al onze klanten met een tevreden gevoel terugkijken op hun bestelling bij ons. Als u vragen heeft over de installatie van de producten kunt u altijd bij ons terecht en zullen wij er alles aan doen om u te helpen. Daarnaast leveren wij onze producten voor een volledige traprenovatie voor een scherpe prijs bij u thuis. De levering is mogelijk in de gehele Benelux, dus waar u ook woont, u kunt altijd bij ons terecht voor alle benodigde producten voor een traprenovatie. De producten, zoals de houten traptreden, zijn niet alleen van een professionele kwaliteit, ze beschikken ook over diverse keurmerken die aantonen dat het zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk is. Onze houten producten hebben het FSC keurmerk, wat aangeeft dat er bij de kap van de bomen zoveel mogelijk rekening is gehouden met de natuur door bijvoorbeeld herplanting van bomen. Kies dus niet voor niet duurzaam gekapt hout, maar zorg er voor dat u met een gerust gevoel de producten die u nodig heeft besteld. De traptreden die wij verkopen voor een traprenovatie zijn bovendien van een combinatie van verschillende houtsoorten. De onderste paar millimeter is van watervast multiplex, terwijl de bovenste laag van massief hout is, hierdoor is het zeker dat de traptreden niet gaan krimpen of uitzetten. Hierdoor heeft u gegarandeerd geen last van een trap die snel kapot gaat. De materialen zijn dusdanig stevig dat vocht en temperatuurwisselingen er geen vat op krijgen. Omdat wij een overwogen keuze hebben gemaakt voor de producten in onze webwinkel hoeft u niet urenlang te zoeken. Wij leveren een standaard traptrede die u vervolgens naar eigen wens aan kan passen. Kies een trede en een kleur uit en u kunt u al snel aan de slag. Maak het uzelf gemakkelijk en bespaar bovendien geld door een traprenovatie zelf uit te voeren. Neem daarom snel een kijkje in onze webshop als u op zoek bent naar een nieuwe, prachtige, trap.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn