Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuw bedrijfspand? Wellicht gaat u uitbreiden of misschien moet u een stapje terug doen. Hoe u het ook wendt of keert, het beste dat u kunt doen is uw bedrijfspand te koop aanbieden via onze website: debdrijfsmakelaar.nl. Bij ons moet u zijn als u uw bedrijfspand te koop aanbieden wilt want wij kunnen er voor zorgen dat in deze moeilijke tijden op de huizenmarkt uw pand toch snel verkocht is. Vervolgens kunt u gaan bieden op het nieuwe pand dat u voor ogen hebt. U hebt immers wel wat geld nodig, zeker als u naar iets groters gaat verhuizen. Daarom is het verstandig dat u uw bedrijfspand te koop aanbieden gaat zodat u wat geld op de bank hebt staan waardoor een dergelijke investering eenvoudig kan worden gemaakt. U zit er immers niet op te wachten dat u met een dubbele hypotheek komt te zitten. Soms is het niet anders en gaat u uw bedrijfspand te koop aanbieden terwijl u ook al snel moet verhuizen naar het nieuwe pand omdat het al is opgeleverd. Dan zit u met dubbele kosten. Als u ervoor kiest om het bedrijfspand te koop aanbieden bij ons te doen, dan is de kans erg groot dat het pand binnen enkele dagen of weken al verkocht is en u er een erg mooie prijs voor hebt weten te vangen. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Ga dan snel uw bedrijfspand te koop aanbieden door een advertentie aan te maken op onze website. Het zal u reuze meevallen hoe goedkoop dit kan worden gedaan, sterker nog: dit is geheel kosteloos dus u betaalt er helemaal niets voor. Als een bod u niet bevalt dan hoeft u er ook niet mee akkoord te gaan. Maar reken er maar wel op dat wij enkel met de beste aanbiedingen bij u aankloppen. Het staat dan ook als een paal boven water dat het bedrijfspand te koop aanbieden via onze website loont.

Uw bedrijfspand te koop aanbieden kan hier

Een bedrijfspand te koop aanbieden was nog nooit zo eenvoudig als u de simpele instructies die we hieronder plaatsen eventjes opvolgt. Dan is het voor iedereen een peulenschil, ook als u niet zo veel verstand hebt van de werking van het internet maar dat kunnen we ons in deze tijden nog maar moeilijk voorstellen.

  • Ga allereerst naar de pagina “zelf een pand aanbieden”. Dat spreekt natuurlijk voor zich want nu kunt u op deze site uw bedrijfspand te koop aanbieden.
  • Eenmaal daar aangekomen gaat u aan de slag met het invullen van de gegevens. Allereerst geeft u aan om hoeveel panden het gaat en of u er ook raamposters voor wilt ontvangen. Dergelijk vormen van marketing kunnen er voor zorgen dat uw pand nog sneller verkocht wordt dus het is aan te raden om er een aantal te bestellen.
  • Uw bedrijfspand te koop aanbieden doet u vervolgens door de specificaties van dit pand op te geven en uiteindelijk uw eigen gegevens zodat we snel met u in contact kunnen komen als we nog vragen hebben of wanneer we een mooi bod hebben ontvangen.

U leest het, het is zo eenvoudig, een kind kan de was doen. Een bedrijfspand te koop aanbieden is dan ook een eitje als u dit via onze website doet. Bent u overtuigd van de vele voordelen van het bedrijfspand te koop aanbieden via de website of kijkt u liever nog even de kat uit de boom? Wij beantwoorden maar al te graag al uw prangende vragen want het gaat er hierbij om dat de communicatie goed is. Klantvriendelijkheid hebben we dan ook hoog in het vaandel staan en dat is een groot goed. We begrijpen ook wel dat dit om grote geldbedragen gaat dus dan is het niet meer dan logisch dat u een goede service verwacht en dat de boden die gedaan worden betrouwbaar zijn. Reken er maar op dat dit zeker het geval is als u uw bedrijfspand te koop aanbieden gaat via de Bedrijfsmakelaar want wij zijn al jarenlang de marktleider op dit gebied.

Meer weten? Neem gerust even contact op met de klantenservice

Een bedrijfspand te koop aanbieden is dus niet zo moeilijk. Aangezien het ook nog eens gratis is, kan het geen kwaad om het eens te proberen als we zo vrij mogen zijn. Hopelijk komt u dan ook snel eens bij ons langs op de site zodat we u kunnen voorzien van verdere informatie. Niet alleen bent u bij ons aan het goede adres voor het bedrijfspand te koop aanbieden, ook kunt u bij ons komen kopen en huren of uw eigen pand onderverhuren. Zo ziet u maar weer dat u bij ons alle kanten op kunt dus wacht niet langer maar neem het heft in eigen handen, u hebt toch zeker een goede prijs verdiend voor uw pand. Een bedrijfspand te koop aanbieden zal dan ook zeer zeker lonen als u met ons zaken doet, we kunnen dit niet vaak genoeg stellen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen op de huizenmarkt? Leest u dan eens een aantal van onze blogs. Deze blogs komen vrij vaak op onze site dus als u ons bookmarkt en ons eens in de week bezoekt dan kent u in no time alle ins en outs en laat u uzelf niets meer wijs maken. Hopelijk tot zeer snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn