Bomen kopen | Bomen online bestellen en bezorgen | - Bomenweb.nl

Hoe ziet jouw tuin eruit? Bestaat deze vooral uit grind of tegels? Dan moet je absoluut eens nadenken over bomen kopen. Steeds minder mensen hebben in hun tuinen plantjes staan, ze kiezen veelal voor onderhoudsvriendelijke oplossingen in de vorm van bijvoorbeeld een terras. Dit is wel begrijpelijk, we hebben het immers allemaal heel druk en dus weinig tijd voor het uitvoeren van tuinonderhoud. Tegelijkertijd is het zo dat veel mensen in stedelijke gebieden klagen over zaken als hitte die in de stad blijft hangen en regenwater dat niet goed wegstroomt. Laat bomen kopen en planten nu net een uitstekende oplossing voor deze zaken zijn! De boomwortels nemen immers water op en houden dit vast, waardoor er veel minder snel sprake zal zijn van wateroverlast bij hevige regenval. Daarnaast is het zo dat het bladerdak schaduw biedt en daar komt nog bij dat de bladeren als het ware hitte opnemen. Door bomen kopen kun je dus ook aan dit probleem het hoofd bieden. Wel zo prettig voor je leefklimaat en bovendien ook goed voor het milieu en de diertjes die in de stad wonen!

Geschikte bomen kopen

Nu zul je misschien denken: ik heb maar een heel klein stukje grond of enkel een balkon, dan is bomen kopen voor mij toch geen optie? Maar dan kunnen we kort zijn, er is voor bijna iedere situatie wel een geschikte boom te vinden! Natuurlijk denk je in de eerste plaats vaak aan de grote, bijna monumentale boomsoorten die je her en der nog in de stad kunt vinden, maar deze zijn voor de meeste stadstuinen gewoon niet geschikt, laat staan voor een dakterras of balkon. Gelukkig kun je ook heel andere bomen kopen, die veel kleiner blijven. Door het kleinere formaat passen ze prima in een stadstuintje en sommige kunnen zelfs in een pot leven, waardoor je ze op balkons of dakterrassen kunt plaatsen. Als iedereen dit doet, dan wordt het leefklimaat in stedelijke omgevingen een stuk aangenamer. Iedere boom die geplant wordt zorgt voor een kleine reductie van hitte in de zomer en voor het vasthouden van water. Bovendien ziet het groen er ook gewoon heel leuk uit, het brengt kleur en fleur in een vaak grijze, betonnen omgeving. Ook daarom is bomen kopen dus zeker een aanrader!

Online bestellen

Heb jij eens rondgekeken rondom jouw huis en besloten dat jij daar ook wel een boom kunt gebruiken? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de webshop van Bomenweb.com! Veel mensen zullen het misschien wat vreemd vinden, maar bomen kopen kun je tegenwoordig gewoon online doen:

  • je bekijkt op je gemak de verschillende mogelijkheden
  • je maakt een keus en plaatst meteen je bestelling of bekijkt het exemplaar eerst in het echt
  • de gekozen boomsoorten worden bij je thuis bezorgd

Dit is dus een heel eenvoudige manier om aan groen voor je tuin te kopen, je hoeft er niet eens voor naar een speciale kweker te gaan! Het fijne is dat je via dit bedrijf ook heel veel verschillende soorten bomen kopen kunt. Je kunt dan natuurlijk denken aan verschillen wat betreft soort, maar ook wat betreft het model dat ze hebben. Zo kun je kiezen voor modellen als zuil, dak, treur en bol. Het is maar net wat jij het mooist vindt. Ook kun je kiezen voor een fruitboom, dan kun je zelf ook nog eten van wat je aangeplant hebt of je laat het hangen van vogels en insecten. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, zeker is dat bomen kopen heel eenvoudig via Bomenweb.com kan! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn