Wanneer de winter er weer aan komt denken veel mensen na over het wisselen van hun autobanden. Of het nu gaat om zomerbanden, winterbanden of banden voor alle seizoenen, met Continental autobanden bent u ervan verzekerd dat u banden heeft van hoogstaande kwaliteit en die duurzaam worden gebruikt. Continental autobanden zijn niet voor niets één van de A-merk banden die beschikbaar zijn bij J.W. Banden.

Continental autobanden voor persoonlijk en zakelijk gebruik

Bij J.W. Banden kunt u terecht voor uw Continental autobanden en deze banden zijn er voor vele verschillende toepassingen, namelijk:

  • Personenauto’s
  • Zakelijke auto als bestelwagens
  • Vrachtwagens
  • Industriële banden
  • Caravans en aanhangers

Daarnaast kunt u bij J.W. Banden ook voor vele andere zaken terecht. Het gebruik van Continental autobanden onderstrepen zij, omdat dit merk banden reeds vele jaren bewezen heeft goed te functioneren op de weg. Kwalitatieve banden zeggen dan ook iets over de kwaliteit van een garage. Dit uit zich in alles wat J.W. Banden doet en in de klanten die zij hebben, waaronder zakelijke gebruikers en leasemaatschappijen. Continental autobanden zijn dan ook zeer veilig op de weg. Ze zijn duurzaam, bestand tegen alle weersomstandigheden en houden lang grip. Toch is J.W. Banden een onafhankelijke bandenspecialist, om elke klant te kunnen bedienen. Als organisatie zijn zij aangesloten bij Point S, dé keten van onafhankelijke bandenspecialisten in Europa.

Uw keuze voor autobanden

Continental autobanden hebben vele voordelen, maar er zijn natuurlijk ook ander merken als Michelin, Pirelli en Bridgestone. Al deze banden hebben met elkaar gemeen dat ze volop in ontwikkeling zijn en blijven. Al deze banden, dus ook de Continental autobanden, worden steeds weer doorontwikkeld, waarbij met verschillende technieken en diverse soorten rubber wordt gewerkt naar een nog betere wegligging en een prettigere gebruikservaring tijdens het rijden. Door steeds meer en verder de banden te perfectioneren verlaagt het geluid, verbeteren de rijeigenschappen en verhoogt het comfort én, niet geheel onbelangrijk, de veiligheid. Daarnaast zijn de Continental autobanden verkrijgbaar in verschillende prijsniveaus en bent u ervan verzekerd dat u de juiste banden kunt krijgen tegen betaalbare prijzen. U kunt bij J.W. Banden de Continental autobanden combineren met een goed set velgen, die zowel van aluminium als van staal verkrijgbaar zijn. Vraagt u gerust naar de verschillende mogelijkheden en beschikbare velgen. Dit is echter niet het enige waarvoor u bij J.W. Banden terecht kunt, want ondanks dat deze firma een specialist in autobanden is, bieden zij ook veel service en onderhoud aan auto’s voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Van het balanceren en uitlijnen tot klein onderhoud, remservice en reparaties aan uw auto, u bent hiervoor in Weert bij J.W. Banden aan het juiste adres. De autobandenservice biedt daarnaast ook de mogelijkheid voor de opslag van zomerbanden en winterbanden. Zodra het seizoen wisselt en u uw banden mee laat wisselen, dan heeft u natuurlijk ruimte nodig om uw banden op te slaan. Het is mogelijk om dit bij J.W. Banden te laten doen. U bent ervan verzekerd dat uw autobanden worden opgeslagen bij een specialist die hier een speciale ruimte voor heeft ingericht, zodat de autobanden in optimale conditie blijven. Wanneer banden enkele maanden niet gebruikt worden, zijn ze onderhevig aan invloeden van buitenaf. Door autobanden, of het nu gaat om zomerbanden of winterbanden en of het nu gaat om Continental autobanden of autobanden van een ander merk, op professionele manier op te slaan zullen de banden niet van vorm veranderen of verwaarloosd raken. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u lang plezier heeft van uw seizoensbanden en er nog vele jaren veilig mee kunt rijden. J.W. Banden is daarmee uw bandenspecialist bij uitstek.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn