Goochelaarjordi - GoochelaarWilt u de beste goochelaar inhuren voor een feest of bedrijfsuitje dat u aan het organiseren bent? Goed idee! Het is altijd leuk om er voor te zorgen dat u een extra verrassing naar uw feest haalt. Dat zorgt ervoor dat mensen uw feest echt onthouden en dat ze er nog lang over napraten. Jordi zorgt er altijd voor dat het publiek wordt betrokken in de act. Met zijn vingervlugge acts speelt hij in op de nieuwsgierigheid van de toeschouwer. Dat is wat u mag verwachten van een professionele goochelaar. Goochelaar Jordi was al op zeer jonge leeftijd bezig met goochelen en alles wat er mee te maken had. Hij las alles over goochelen en begon te oefenen. Toen hij elf was deed hij mee aan een talentenjacht en won. Dat vormde het startschot voor zijn carrière. Samen met zijn coach ontwikkelde hij zich tot een volwaardig goochelaar en vandaag de dag geeft hij geven optredens. Bedrijven huren hem zeer regelmatig in en hij vindt het heel erg leuk om te goochelen. Wat Jordi als goochelaar zo uniek en bijzonder maakt is zijn enthousiasme. Dat maakt mensen dolenthousiast. Meer weten over de mogelijkheden voor het inhuren van Jordi de goochelaar? Bekijk eens even wat de mogelijkheden zijn op de website en maak een afspraak met Jordi. Als goochelaar is het heel erg belangrijk om een gevarieerde act te hebben. Een act die uniek is en die kan worden toegespitst op het publiek. Het persoonlijk maken van een act is een van de beste keuzes en zorgt voor een extra leuke act. Kies voor goochelaar Jordi en kies voor:

  • Twintig jaar ervaring
  • Een unieke act
  • Zeer goede prijs
  • Optredens door heel Nederland
  • Makkelijk in contact

Goochelaar ontmaskerd

Waarom blijven mensen zo ontzettend gefascineerd door het goochel vak. Op de een of andere manier blijft het enthousiasme voor de goochelaar altijd bestaan. Er zijn in Nederland niet veel professionele artiesten die goochelen. Goochelen is toch een heel erg oud beroep en dat beroep heeft vele ontwikkelingen doorgemaakt. Een goochelaar inhuren kan voor verschillende gelegenheden. Als bedrijf is het een manier om extra aandacht te trekken op bijvoorbeeld een beurs. Wilt u een bepaald product onder de aandacht brengen dan kan het een idee zijn om dat met goochelaar Jordi te bespreken. Hij kan dan samen met u nagaan wat de mogelijkheden zijn. Het is algemeen bekend en het is tevens uit vele onderzoeken gebleken dat opvallen gepaard gaat met een positieve manier om de aandacht te trekken. Als u mensen terug wilt laten keren naar uw bedrijf of een bepaald product wilt laten kopen, dan moet u zorgen dat mensen positieve ideeën bij dat product hebben. Hoe gaat dat allemaal in zijn werk? Dat is iets wat goochelaar Jordi u haarfijn kan uitleggen. Met twintig jaar ervaring heeft hij de kneepjes van het vak goed onder de knie. Daarnaast is goochelaar Jordi iemand die als geen ander in weet te spelen op groepsmechanismen. Ieder optreden is weer anders. Het is zaak om in te spelen op de gegeven situatie. Simpelweg het trucje opnieuw uitvoeren is niet genoeg. Het is heel erg belangrijk dat er altijd wordt gekeken naar wat er op het moment zelf gebeurt. Daarom is het ook leuk om een act meer persoonlijke te maken en om mensen die aanwezig zijn bij de act te betrekken. Dat kan goochelaar Jordi als geen ander. Lees ook eens de reacties van mensen die u voorgingen en die kozen voor de vingervlugge act van Jordi. Jordi wordt als goochelaar breed gewaardeerd, zowel door mensen die graag naar zijn optredens kijken, als zijn collega’s.

Goochelen

Goochelen is zoals gezegd een heel erg oud beroep. De schijn van werkelijkheid blijft mensen fascineren. Het mag dan ook geen wonder heten dat het beroep nog altijd bestaat. Het is heel erg belangrijk dat het beroep in stand wordt gehouden door artiesten die liefde voor het vak hebben. Liefde voor de goochelkunst; dat is wat Jordi heeft. Het is hem met de paplepel ingegoten. Sommige mensen zijn nu eenmaal geboren artiesten en dat is iets wat we over Jordi wel degelijk kunnen zeggen. Jordi doet geweldige trucs met kaarten en nog veel meer. Wat mensen zeggen die naar zijn shows komen kijken is dat ze ontzettend verbaasd zijn over de snelheid waarmee Jordi de trucs doet. Iedereen is na ieder optreden altijd weer even enthousiast over Jordi zijn trucs. Dat leest u ook echt terug op de website. Wij nodigen u als bedrijf of als particulier uit om contact op te nemen met deze geweldige goochelaar. Voor vragen of opmerkingen of als u alvast wat trucs wilt zien; bekijk gewoon even op uw gemak de website. Jordi zal er alles aan doen om uw feest, uitje of evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Daar kunt u altijd op rekenen en van uitgaan! De website van Jordi is heel erg overzichtelijk. Jordi is niet alleen maar artiest, maar werkt ook in het ziekenhuis als laborant. Hij vindt het geweldig om al zijn talenten ten volle te benutten en dat doet hij dan ook. Iedereen die echt wil kiezen voor iets bijzonders moet gewoon eens contact opnemen met deze geweldige artiest die zo veel energie en passie voor zijn vak heeft dat hij dat ook zal overbrengen op de toeschouwers; altijd! Neem direct contact op met de beste artiest van Nederland!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn