Poppink - RecreatiewoningenSteeds meer Nederlanders ontvluchten in de zomer de drukte van de stad om lekker een paar weekjes te vertoeven op een camping. Even alles loslaten en jezelf helemaal laten gaan, wie wil dat nou niet? Niet iedereen zit echter graag in een tentje, voor die mensen zijn er de prachtige hotels, waar je in alle luxe kunt verblijven. Helaas betaal je voor deze luxe wel de prijs: een hotelkamer is vaak erg duur. Wanneer je meerdere nachten wilt blijven, kan dit je al snel honderden euro’s kosten. Er is nog een andere optie: recreatiewoningen. Recreatiewoningen zijn huizen die speciaal gebouwd worden voor mensen die op vakantie wel de nodige luxe willen, maar hier niet dagelijks voor willen betalen. Een recreatiewoning is ideaal voor mensen die jaarlijks terugkeren naar dezelfde locatie en daar wel een eigen plekje willen hebben. Recreatiewoningen zijn niet goedkoop, vaak moet je vooraf een flinke investering doen. Op de lange termijn betaalt dit zich echter dubbel en dwars terug. Wanneer je het huis hebt afbetaald heb je een eigen huis om een prachtige locatie. Bovendien hoef je niet langer terug naar dure hotelkamers, je hebt je eigen huisje op de plaats waar jij het liefste verblijft. Wat zijn de verdere voordelen van recreatiewoningen?

  • Ze zijn duurzaam
  • Je kunt zo even een dagje weg
  • Ze blijven in de familie

In tegenstelling tot kampeerplaatsen of hotelkamers zijn recreatiewoningen blijvend van aard. Hiermee wordt bedoeld dat je eenmalig een aanschaf doet en hier vervolgens de rest van je leven plezier van hebt. In een hotel krijg je vaak een willekeurige kamer toegewezen. Als je deze kamer prachtig vond, kan het lastig zijn deze een volgende keer opnieuw te boeken. Je zult dan vaak maanden van tevoren moeten aangeven dat je deze specifieke kamer wilt. Misschien heb je pech en verhuurt het hotel wel helemaal geen kamers op aanvraag, je ziet die mooie badkamer of dat heerlijke bed dan nooit meer terug! Gelukkig werkt dit bij recreatiewoningen anders. Wanneer je eenmaal een huisje hebt gekocht, kun je hier altijd terecht. Je investering is duurzaam, na een aantal jaren is het huisje van jou! In de tweede plaats zijn recreatiewoningen heel toegankelijk. Wanneer je op vakantie wilt moet je dit week maanden van tevoren plannen. Je moet een goede locatie regelen, het weer in de gaten houden en geld bij elkaar harken. Het leuke van recreatiewoningen is dat ze er altijd zijn, ook in het weekend of tijdens een regenbui. Je kunt dus op een willekeurige zaterdag besluiten dat je wel een dagje zon wilt en vervolgens die kant oprijden. Zonder zorgen gewoon even uitwaaien in het buitenland, het ligt allemaal binnen handbereik. Tot slot zijn recreatiewoningen overdraagbaar. Het huisje dat jij in je jeugd hebt gekocht kun je nalaten aan je kleinkinderen, die dan weer een prachtige plek hebben om even lekker weg te gaan. Misschien nemen ze wel vrienden of vriendinnetjes mee naar het huisje, een nieuwe generatie zal genieten van jouw investering. Je hebt nu gezien waarom recreatiewoningen zo interessant kunnen zijn, nu moet je alleen nog een bouwbedrijf vinden die er eentje voor je kan maken. Poppink kan je helpen bij het realiseren van jouw droom. Kijk snel op de website, http://www.poppink.nl/ en maak vandaag nog een afspraak. Wie weet heb jij dan binnen een paar maanden je eigen plek op het platteland!

Recreatiewoningen; wat zijn de eisen

Niet elke woning is een recreatiewoning, er zijn bepaalde eisen waar het pand aan moet voldoen. Recreatiewoningen hebben altijd een woonkamer, een slaapkamer, een keuken en een badkamer met een wc en een douche. Wanneer een huisje niet aan deze eisen voldoet mag het geen recreatiewoning genoemd worden. Dit is natuurlijk ook niet heel gek, wanneer je lekker wilt genieten van luxe moet deze luxe natuurlijk wel in het huis aanwezig zijn. Verder is het ook belangrijk dat er een buitenruimte is. Dit mag een terras zijn, maar men kan ook volstaan met een balkon. Een terras is heerlijk in de zomer, lekker barbecueën met vrienden of familie, maar een balkon om samen ’s avonds een wijntje te drinken is ook lang niet gek! Natuurlijk hoef je niet te kiezen, je kunt ook gewoon allebei nemen! Recreatiewoningen zijn bedoeld voor ontspanning, wanneer alle bovengenoemde voorzieningen aanwezig zijn weet je zeker dat je zult genieten. Laat je vakantiehuisje bouwen door Poppink, dan weet je zeker dat deze van uitstekende kwaliteit is. Surf snel naar hun website, http://www.poppink.nl/ en bekijk vandaag nog wat de mogelijkheden zijn. Met dit bouwbedrijf haal je ervaring in huis, professionals die in het verleden hebben bewezen prima recreatiewoningen op te kunnen leveren. Kies voor kwaliteit, ga direct naar de site!

Een eigen idee

Bij Poppink doen ze helemaal niet moeilijk als je zelf met ideeën komt. Integendeel, dit vind men juist hartstikke leuk. Jullie gaan samen rond de tafel om de beste recreatiewoning ooit te ontwerpen. Jouw inbreng weegt hierbij heel zwaar. Natuurlijk zijn er bepaalde blauwdrukken, concepten die in het verleden hebben bewezen dat ze werken, maar alles kan geregeld worden! Wil jij bijvoorbeeld een grotere badkamer en heb je geen tweede slaapkamer nodig, dan zorgt men dat het zo gebeurd! Wil je een wat groter terras zodat het hele gezin gezellig buiten kan zitten, dan worden meer stoeptegels gelegd. Zoals je ziet heb je grote invloed op hoe jouw recreatiewoning eruit komt te zien. Denk hier goed over na, toekomstige generaties zullen je dankbaar zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn