Byblonde - Detox kuur thuisAf en toe eens een ontgiftingskuur volgen is een goed idee, dit kunt u bijvoorbeeld doen door middel van een detox kuur thuis. In onze moderne samenleving komen immers veel gifstoffen voor, bijvoorbeeld in ons eten door de pesticiden die gebruikt worden en in de lucht door alle uitlaatgassen die we inademen. Daarnaast is onze lucht natuurlijk ook verontreinigd door vervuilende industrie en eten we vaak dingen die weinig toegevoegde waarde voor ons lichaam hebben. Een detox kuur thuis volgen kunt u op verschillende manieren invullen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een aantal dagen enkel biologische groente, fruit en water te consumeren. Hierdoor krijgt uw lichaam de kans om zich een tijdje te voeden met enkel goede voedingsstoffen en krijgt het de kans om alle overbodige en giftige stoffen die zich opgehoopt hebben eens goed uit te scheiden. Sommige mensen vinden het lastig om een dergelijke detox kuur thuis te volgen, omdat het veel discipline vereist om dit ook daadwerkelijk vol te houden. Andere gezinsleden zullen hier immers misschien niet aan mee willen doen en om dan zelf een dergelijk strikt dieet te blijven volgen is vaak erg zwaar. Zij zullen dan ook eerder ervoor kiezen om in plaats van een detox kuur thuis te volgen, deze te doen bij een speciaal kuuroord. Deze bieden dit vaak aan in combinatie met speciale behandelingen, waardoor de ontgifting nog beter en effectiever zou verlopen. Naast deze vorm van detox zijn er natuurlijk nog meer vormen mogelijk, maar meestal is het niet mogelijk om een dergelijke detox kuur thuis te doen, u zult daar vaak naar een speciale kliniek voor moeten gaan. Dat is jammer, want het betekent immers dat u er speciaal vrije dagen voor zult moeten nemen. In één dag kan er immers maar weinig veranderen in uw lichaam.

Eenvoudige detox kuur thuis

Wilt u graag eens lekker ontgiften, maar wilt u hier niet voor naar een speciale kliniek? En hebt u niet de discipline om een strak dieet te volgen om zo de afvalstoffen en giftige stoffen uit uw lichaam te krijgen? Dat is mogelijk met speciale pleisters, hiermee kunt u heel eenvoudig een detox kuur thuis volgen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het is echt enorm effectief. Hoe gaat dit nu precies in het werk, met speciale pleisters een detox kuur thuis doen? U bestelt de speciale Detox Voetpleisters, een product dat door de Amerikaanse keuringsdienst voor medicijnen goedgekeurd is. Deze plakt u iedere avond voordat u naar bed gaat onder uw voeten en in uw slaap doen de speciale stoffen die zich in deze voetpleisters bevinden hun werk. U hoeft er dus zelf helemaal niets voor te doen! Er kan dus met recht gesteld worden dat iedereen deze detox kuur thuis heel eenvoudig kan volgen. In de voetpleisters zitten speciale ingrediënten die via uw voetzolen hun werk doen en de afvalstoffen die zich in uw lichaam opgebouwd hebben verwijderen. Het resultaat kunt u de volgende ochtend zien als u de voetpleisters verwijdert: hoe donkerder de pleister is geworden, hoe meer gifstoffen er verwijderd zijn. Deze detox kuur thuis gebruiken levert dus op een eenvoudige manier resultaat op. U kunt bovendien gemakkelijk zelf zien hoe lang u hier mee door moet gaan. In principe wordt eerst een periode van vijf nachten aangeraden, maar zijn de pleisters na de vijfde nacht nog steeds erg donker bij het verwijderen, dan kunt u deze periode ook verlengen met nog eens vijf nachten. Doordat u het resultaat iedere morgen zelf ziet, ziet u meteen hoe schoon uw lichaam is geworden. Dat is dus ook zeker een pluspunt van deze detox kuur thuis gebruiken.

Koop je kuur bij By Blonde

Deze voetpleisters als een detox kuur thuis gebruiken heeft dus verschillende voordelen:

  • u hoeft er niets om te laten
  • het kost u geen tijd en inspanning
  • u kunt het gewoon vanuit huis doen
  • u ziet iedere morgen heel concreet het resultaat

De eenvoud ervan maakt dat het echt voor iedereen geschikt is om een dergelijke detox kuur thuis te volgen. Wat is nu precies het resultaat van een kuur? Het schoont uw lichaam op, maar wat merkt u daar verder van? U zult merken dat u zich frisser en fitter voelt, u voelt zich veel energieker en uw lichaam is meer in balans. Hierdoor zult u beter in uw vel zitten en dit zal u in het dagelijks leven zeker goed van pas komen. Lijkt het u ook wel wat om deze detox kuur thuis te volgen? Bij By Blonde kunt u tegen een zeer voordelige prijs deze speciale voetpleisters aanschaffen. Voor nog geen tien euro koopt u een set voor vijf dagen, dit is dus een zeer voordelige geprijsde detox kuur! Andere manieren zullen u echt veel meer geld kosten. Het gebruik van de voetpleisters als detox kuur thuis is dus niet alleen erg eenvoudig in gebruik, het levert ook nog eens goede resultaten zonder dat u hiervoor heel veel geld hoeft uit te geven. Zoals gezegd kunt u bij By Blonde dus voordelig deze pleisters aanschaffen, maar u kunt bij hen voor nog meer gezondheidsproducten terecht. Bijvoorbeeld voor een computerbril, zodat u niet van die vermoeide ogen krijgt als u lang achter de computer werkt of lang televisie kijkt. Zowel voor pleisters voor een detox kuur thuis, als voor andere gezondheidsproducten bent u bij By Blonde dus aan het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn