Uit verscheidene onderzoeken blijkt keer op keer dat de Nederlandse bevolking steeds zwaarder wordt. Dit heeft met twee zaken te maken, in de eerste plaats zitten we te veel, in de tweede plaats eten we te veel. Met een dieet en meer beweging kun je vaak al snel verandering brengen in je lichaamsgewicht. Laten we eerlijk zijn, voor velen van ons is dit echt nodig. Niet omdat we er graag mooier uit willen zien, want ook volheid kan mooi zijn, maar omdat het voor onze gezondheid belangrijk is. En we willen natuurlijk allemaal graag zo lang mogelijk gezond blijven. Zonder dieet en extra beweging raak je die kilo’s niet kwijt en dit kan op termijn voor gezondheidsproblemen zorgen. Zo kun je te maken krijgen met een te hoog cholesterol en een te hoge bloeddruk, maar bijvoorbeeld ook met diabetes. Wil jij voorkomen dat je hiermee te maken krijgt en weeg jij nu eigenlijk iets of veel te veel? Kies dan vandaag nog een dieet uit op de website https://www.slankmetshakes.nl/dieet en maak met jezelf de afspraak dat je meer gaat bewegen, dan kun jij je gezondheid nog uitstekend verbeteren.

Dieet kiezen

Is het voor jou ook hoog tijd om op dieet te gaan, dan rest natuurlijk alleen nog de vraag: welke variant kies jij? Er zijn immers ontzettend veel diëten en van iedere optie kun je online wel tig voor- en nadelen vinden. Maakt het nu uit wat je kiest? Jawel, er zit wel verschil tussen de verschillende opties die er zijn. In de basis zijn ze allemaal gelijk, ze berusten allemaal op het verminderen van het aantal calorieën wat je inneemt, want hoe minder brandstof jij je lichaam geeft, hoe eerder er een beroep gedaan zal worden op je vetreserves. Hoewel de basis van ieder dieet op hetzelfde principe berust, bestaan er toch grote verschillen. Zo beperken sommige methodes de calorie-inname veel sterker dan andere. Is er echt sprake van een zeer strenge beperking, dan heb je te maken met een crashdieet. Het voordeel hiervan is dat je zeker in korte tijd veel af zult vallen, maar het heeft ook nadelen. Zo zul jij je erg slapjes en zwak gaan voelen, doordat je gewoon te weinig energie binnen krijgt. Ook is het risico op het jojo-effect erg groot. Zodra jij na het dieet weer gewoon gaat eten, schieten de kilo’s er vaak al snel weer aan. Hier heb jij natuurlijk helemaal geen zin in en daarom is het raadzaam om met zorg een afvalmethode uit te kiezen.

Kies voor shakes

Een van de betere manieren om gewicht te verliezen, is het 100% Fit Shake Dieet. Een belangrijk pluspunt hiervan is in de eerste plaats dat je via de shakes veel eiwitten binnen krijgt, zodat jij een vol gevoel krijgt en dat je spierkracht op orde blijft. In de tweede plaats heeft dit als voordeel dat het je langzaam toe laat werken naar een gezonde leefstijl. Dit dieet bestaat namelijk uit vier verschillende fases, te weten:

  • fase 1 – startfase van tien dagen met strikte eetregels
  • fase 2 – voedingspatroon wat bestaat uit eiwitten, vitamines, mineralen en vezels
  • fase 3 – overgangsfase waarin de calorie-inname weer iets verhoogd wordt
  • fase 4 – gezond voedingspatroon om op gewicht te blijven

Vooral in de eerste fase zul je met deze methode heel veel kilogrammen kwijt raken en dat is natuurlijk prettig, maar het is zoals gezegd ook prettig om je streefgewicht te behouden. Door de geleidelijke opbouw zal dit jou zeker lukken. Ben jij op zoek naar een dieet waarmee je op een goede manier blijvend af kunt vallen? Kijk dan eens bij Slank met Shakes voor de 100% Fit Shake methode.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn