Ik heb een webshop waar ik allerlei leuke dingen verkoop, vooral voor kinderen. Kinderspeelgoed heeft nogal eens gekke afmetingen. Daarom ben ik een tijd geleden maar eens op zoek gegaan naar iemand die een doos op maat maken kon voor me. Ik gebruikte tot nu toe altijd hele grote dozen als ik dingen wilde versturen, maar daar past dan voor de rest weinig in. Je gaat dan helemaal niet effectief om met je ruimte in zo’n doos, en de bezorgdienst is daar dan ook niet echt blij mee. Ik kwam terecht bij iemand die inderdaad precies voor me kon doen wat ik wilde: een doos op maat maken. Een doos op maat maken ga ik natuurlijk zelf niet doen, ik ben veel te druk met mijn winkel. Maar dat ik dat wel kan regelen via dozenlatenmaken.nl is hartstikke handig. Met een paar drukken op de knop beschik ik over het juiste verpakkingsmateriaal. Op de website staat heel handig aangegeven welke dozen ze in het assortiment hebben. Er is altijd wel een doos op maat te maken voor spullen met gekke afmetingen. Hierdoor hoef ik niet steeds gigantische dozen te kopen, maar ben ik vaak echt goedkoper uit dan voorheen. En daar ben je als ondernemer natuurlijk naar op zoek, de beste manier om winst te maken en geld te besparen.

Doos op maat laten maken met bedrukking

Ik laat tegenwoordig een doos op maat maken voor de spullen die een rare vorm hebben, zoals loopfietsjes met een handvat of grote speeltoestellen. Ik laat er ook meteen mijn logo en adresgegevens op drukken. Dat kunnen ze ook doen, en dat kost niet eens zoveel extra. Daarnaast kun je via dozenlatenmaken ook dozen bestellen die je kunt vouwen, of wikkelen. Als ik nu iets moet versturen met een gek formaat kijk ik altijd even of zij een doos op maat maken kunnen. Dat bespaart mij:

  • Moeite
  • Geld
  • Tijd
  • Verpakkingsmateriaal

Het kost minder om dozen op te sturen die niet zo groot en zwaar zijn. Soms kan ik zelfs bestellingen op de brievenbus doen. Dat scheelt me ook weer verzendkosten. In die zin ben ik heel blij dat ik een doos op maat kan laten maken bij deze webwinkel. Ook handig om via het internet direct een bedrijfje te vinden dat dit kan doen. Ik had eigenlijk gedacht dat dit niet zou bestaan, maar dat doet het dus wel. Een doos op maat maken schijnt niet zo moeilijk te zijn, maar als ondernemer heb ik het al druk genoeg met mijn eigen zaak. Dan besteed ik dit soort dingen liever uit. Bovendien vind ik de prijzen prima, en kan het uiteindelijk wel uit als ik de kosten tegen de baten opweeg.

Bestellingen verzenden

Je kunt bestellingen op allerlei manieren verzenden. Meestal doe ik dat twee keer per week, zodat mensen zo snel mogelijk hun pakket in huis hebben. Als het wat drukker wordt rond de feestdagen doe ik er soms wel om de dag pakketjes uit. Je moet dan echt je bestelling op tijd de deur uit doen, en mijn pakketten moeten op tijd weg, anders komen pakketten te laat. Ik maak dan gebruik van gewone dozen en een doos op maat. Maken besteed ik uiteraard uit. In deze drukke tijden heb ik al helemaal geen tijd voor een doos op maat maken. Misschien laat ik dat in de toekomst wel over aan iemand binnen het bedrijf, maar voor nu maak ik dankbaar gebruik van de mogelijkheid die dozen gewoon te bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn