Kijkt u eens op compasspools.nl en laat u verrassen door ons aanbod. Wij bieden voor elk huis een passend zwembad aan. Zowel binnen- als buitenbaden kunnen we voorzien van zwembadverwarming. Hebt u al tijden een zwembad maar maakt u hier nog maar weinig gebruik van? Komt dat doordat u het zwembad niet op temperatuur krijgt? Dan is het zaak om zwembadverwarming aan te laten legen door ons! Wij leggen in een handomdraai uw zwembadverwarming aan zodat u het hele jaar door in uw zwembad kunt relaxen. En we hebben het nu niet enkel over uw binnenbad maar ook over uw buitenbad. We hebben de meest duurzame manier van zwembadverwarming in ons assortiment. Het zal immers zeker wat energie kosten om in de winter gebruik te kunnen maken van uw buitenbad. Maar wat is er leuker dan Oud en Nieuw vieren met uw vrienden in de achtertuin terwijl u enkel uw zwemkleding hoeft te dragen? Geniet van het vuurwerk in uw wijk en drink een glaasje champagne. Uw kinderen kunnen nu dankzij u leren zwemmen als ze daar klaar voor zijn. Ze zijn vaak wat gevoeliger voor de kou en willen liever niet in een onverwarmd bad leren zwemmen. Dankzij onze zwembadverwarming zullen ze het hele jaar door in uw eigen zwembad rond kunnen spartelen. Wist u dat baby’s in staat zijn om geruime tijd onder water te zwemmen? Dat vinden ze heerlijk en dat is tevens een reden waarom er vele geboortes plaatsvinden in zwembaden. Ook dan is zwembadverwarming geen overbodige luxe.

Ook voor buitenzwembaden leggen wij zwembadverwarming aan

Als u graag wilt weten wat zwembadverwarming u kost bovenop het aanleggen van het zwembad van uw dromen dan kunt u via onze website direct met ons in contact komen. Dat gaat via de bekende wegen door ons te bellen of te e-mailen. We stellen met liefde een offerte voor u op en als u daar akkoord mee gaat dan maken we een afspraak om de zwembadverwarming en het bijbehorende bad te plaatsen. Laat het maar aan ons gemotiveerde en ervaren personeel over om dat voor elkaar te krijgen. U hebt er nadien geen omkijken meer na. Natuurlijk dient u het bad wel schoon te houden. Het is normaal dat er in het zwembad een zekere hoeveelheid chloor aanwezig is. Dat leggen we u te zijner tijd allemaal haarfijn uit. Op die manier kunnen bacteriën en ander ongedierte zich niet voortplanten en dat is van groot belang als u schoon zwemwater wilt blijven houden. Uiteraard leveren we filters aan en leggen we het u uit hoe u deze filters kunt vervangen.

Vraagt vandaag nog naar een vrijblijvende offerte

Hebt u een buitenbad? Laat dan het bad leeglopen in de herfst zodat u in de lente met schoon en fris water kunt beginnen. Laat het even opwarmen dankzij uw zwembadverwarming en u kunt er vervolgens al snel weer inspringen. Klinkt u dat allemaal als muziek in uw oren? Kijkt u dan eens op onze website zodat u nogmaals alles kunt lezen over zwembadverwarming, ons assortiment aan baden en de vele voordelen die u van ons krijgt als u met ons in zee gaat. Om extra energie te besparen is het mogelijk om de verwarming op basis van zonne-energie te laten gebeuren. Deze panelen installeren we bij uw zwembad en er wordt een accu bijgeleverd zodat overtollige hoeveelheden energie worden opgeslagen.

  • Naast zonne-energie kan uw zwembad ook verwarmd worden met behulp van:
  • Een boiler of uw eigen cv-installatie,
  • En door middel van een speciale waterpomp.
  • Het is afhankelijk van uw budget welke methode het meest geschikt is.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn