Het groeiatelier is een centrum waar kennis wordt gedeeld op uiteenlopende wijzen. Ten eerste bieden wij waanzinnige trainingen en cursussen aan waarin persoonlijke aandacht centraal staan. U weet dan ook zeker dat wanneer u zaken doet met het Groeiatelier dat u zaken doet met een onderneming die aandacht heeft voor u. Deze aandacht is heel erg belangrijk omdat een bedrijf dat wil groeien door te veranderen gebaat is bij een objectieve blik van aandacht en mogelijkheden. Een coach Den Haag gaat aan de slag met bedrijven die graag meer uit hun bedrijf willen halen. Wat bedoelen we precies met meer uit uw bedrijf halen? Dan kunnen namelijk een aantal dingen zijn. Ten eerste kunnen we zeggen dat meer uit een bedrijf halen betekent meer rendement uit een bedrijf halen. Simpel gezegd houdt dat in dat u meer geld gaat verdienen. Hoewel dat natuurlijk een uitstekend motief is en een motief dat niet mag ontbreken, is het tevens een motief waar iets aan ten grondslag ligt en dat is vaak een passie. Een coach Den Haag wil alles weten van uw bedrijf. Hij gaat daarom echt aan de slag met u als ondernemer en de passie waarmee u ooit begon aan een bedrijf. Hij zal samen met u kijken naar de relevante veranderingen en aanpassingen die kunnen worden gedaan. Een coach Den Haag zegt u niet wat u moet doen, maar hij houdt u wel een spiegel voor en dat is belangrijk. Wat kunnen wij voor u betekenen op het moment dat u graag een stap verder wilt zetten? Dat zijn een aantal zaken die wij hieronder voor u op een rijtje hebben gezet. Kijk er even goed naar, want alleen al het lezen van deze punten kan al goed zijn.

Coach Den Haag: vandaag starten

Niet morgen, maar vandaag beginnen met het veranderen en verbeteren van uw bedrijfsstrategie. Een veel voorkomende fout die wij zien is dat bedrijven problemen opschuiven. Dat is iets wat in de aard van de mens zit. Hoewel het niet in alle gevallen een probleem is om te wachten met het aanvliegen van een bepaald dilemma of het oplossen van een bepaald probleem, is het wel belangrijk dat dit probleem met aandacht wordt bekeken. Fouten maken en problemen oplossen binnen een organisatie is heel erg leerzaam. Een bedrijf dat niet een aantal een keer faalt, zal ook niet de grootste of de beste worden. Het zijn altijd de mensen die risico’s nemen in het leven die ook daadwerkelijk groeien en groot en succesvol worden. Een belangrijk vraag die een coach Den Haag u zal stellen is: ‘Wat is uw definitie van succes?’ Dat is namelijk nogal een belangrijk punt. Een coach Den Haag kan veel afleiden uit het antwoord dat u als ondernemer op deze vraag zal geven. Een coach Den Haag is iemand die veel ervaring heeft, althans, de coach Den Haag die u bij ons inschakelt. Wij vinden het heel erg belangrijk om de juiste keuze te maken en om u de beste trainingen en cursussen te bieden die aansluiten bij u en uw wensen en uw doelen. Een coach Den Haag weet wat hij doet en zal u een spiegel voorhouden. Dat is een van de belangrijkste dingen die hij doet. Het volgen van een training communicatie is iets wat een coach Den Haag vaak aan zal raden. De reden dat hij deze training aanraadt, is omdat veel mensen denken dat communiceren hun sterke kant is terwijl vaak het tegendeel het geval is. In gesprekken met ondernemers liepen wij niet zelden tegen dit fenomeen aan en dat is dan ook iets waar wij als bedrijf op in spelen. Een coach Den Haag zal dan ook altijd veel aandacht besteden aan communicatie.

Aandacht voor communicatie

Negentig procent van de communicatie is non-verbaal, oftewel, zonder woorden. We praten met ons lichaam. Dat betekent dat we ‘a’ kunnen zeggen terwijl we ‘b’ bedoelen en dat zorgt vaak voor de nodige verwarring die moet worden opgelost door een coach Den Haag doordat hij inzichten krijgt in wat er mis gaat op de werkvloer. Conflicten ontstaan in de meeste gevallen doordat mensen niet goed in de gaten hebben hoe ze overkomen. Juist in deze gevallen is het probleem dat mensen denken dat ze een bepaalde boodschap op een bepaalde manier over brengen maar in de praktijk bestaat er grote verwarring. Wat u wilt leren als ondernemer, is vaak niet het beste wat u kunt leren. Een coach Den Haag zal daarom proberen inzichten te verwerven in wat er gaande is binnen een bedrijf en waar er veranderingen kunnen worden gedaan. Alleen op een dergelijke manier is er groei mogelijk. Neem contact op als u meer informatie wilt over onze trainingen en begeleiding. U bent ook altijd van harte uitgenodigd op onze borrels. Borrelen en samen komen kunnen een zeer goede manier zijn om van elkaar te leren. Onderschat nooit de kracht van netwerken en zorg altijd dat u bouwt aan uw netwerk. Wij verheugen ons op een mooie samenwerking en een vruchtbare samenwerking voor u en voor alle betrokkenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn