Limousine huren voor een onvergetelijke dag? - Vallei Limousines

Want bij vallei-limousines.nl garanderen we een landelijke dekking. En u hebt ook nog eens de keuze uit diverse modellen. Denk aan die lange Amerikaanse wagens zoals de limousines van Chrysler en Lincoln. Maar ook aan de hoge en zeer brede versies zoals de Dodge RAM en de Hummer H2. Liever een Duitse limousine huren? Ook dat kan want u kunt ook de verlengde terreinwagen, de Porsche Cayenne, bij ons huren. En voor de vrouwen of als grap tijdens een vrijgezellenfeest kunt u de roze Chrysler 300C limousine huren. Zo is er voor ieder wat wils. Er kunnen in principe gemiddeld 8 personen plaatsnemen op de achterbank van deze luxe wagens. Ze zijn volledig uitgerust met leren bekleding en de minibar is aangevuld met heerlijke champagnes en andere drankjes. Dankzij de geluidsinstallatie kunt u met een groep mensen onderweg genieten van muziek en u kunt zelfs een filmpje op de achtergrond aanzetten. Het is mogelijk om een limousine te huren die is voorzien van een sterrenhemel zodat het lijkt alsof u in een cabriolet wordt rondgereden. En natuurlijk kan het dak daadwerkelijk een stuk geopend worden zodat u even naar buiten kunt kijken. Als u een limousine huren gaat bij Vallei dan profiteert u niet alleen van een lage prijs en een zeer luxe auto, want ook de chauffeur is inbegrepen. Gaat u trouwen in een van onze wagens? Dan kunt u de wagen voorzien van diverse bloemstukken. En elk bruidspaar krijgt van ons een gratis fles champagne.

Een limousine huren kan goedkoper dan u denkt

U wilt een limousine huren en uw keuze is bijvoorbeeld gevallen op de Dodge RAM 1500. Wat mag u dan zoal verwachten?

  • Dit is de kleinste limousine en er kunnen maximaal 4 personen in,
  • Het heeft een open uitlaat voor een stoer geluid, flashlights en natuurlijk kunt u de muziek draaien die u wenst,
  • U betaalt slechts 150 euro voor het eerste uur en de daaropvolgende uren slechts 50 euro. Wel hanteren we standaard een minimum instapbedrag van 195 euro. Dat geldt voor elke limousine en hebt u al na 2 uur huren bereikt.

Waarom wilt u eigenlijk een limousine huren? Er zijn vele redenen voor te bedenken. Bijvoorbeeld omdat u gaat trouwen en zo comfortabel naar het gemeentehuis en de andere plekken die u tijdens de bruiloft aandoet gereden wilt worden. Voor de bruid is het ideaal in- en uitstappen en er is voldoende plek voor de sleep. Na de voltrekking kunt u uw belangrijkste vrienden en/of familieleden zelfs mee laten rijen als het tijd is om naar het feestje te gaan. Een andere reden kan zijn dat u een verjaardag wilt vieren, een examenfeest hebt en chique wilt arriveren of een avondje naar het casino wilt gaan met alles erop en eraan.

Weet u al in welk merk u rondgereden wilt worden?

U kunt ook een limousine huren voor een vrijgezellenfeest. Bent u bijvoorbeeld de ceremoniemeester? Dan moet u wellicht ook dit feestje regelen. Boek voortijdig de wagen bij ons want u wilt natuurlijk geen genoegen nemen met uw tweede keuze. Het is de laatste keer dat u met de aanstaande bruid of bruidegom samen bent voordat ze het huwelijksbootje instappen. Dus het is de hoogste tijd om nog eenmaal gek te doen en de bloemetjes buiten te zetten. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan of reserveer direct de limousine van uw keuze. Vergeet u niet om nadien een beoordeling te geven en eventueel recensie te schrijven? Dat waarderen wij zeker. Bij vragen kunt u via de mail en telefonisch contact met ons opnemen. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn