Benniewilmink - Suzuki Celerio Een goede en betaalbare auto is de Suzuki Celerio. Deze auto is compact, maar heeft toch alle voordelen van veel bagageruimte en ruim kunnen zitten. Voor een auto waarmee u vaak in de stad rond zult rijden is de Suzuki Celerio ideaal. Maar ook zeker voor smalle landweggetjes en comfortabel rijden op lange afstanden. De Suzuki Celerio is heel betaalbaar. Voor nog geen 10.000 euro heeft u een nieuwe Suzuki Celerio bij u op de oprit staan. Ook is het mogelijk om het bedrag niet in één keer te hoeven betalen, maar met een goede afbetaling van een vast bedrag per maand toch de nieuwe auto aan te kunnen schaffen. Bij autobedrijf Bennie Wilmink kunt u snel een offerte aanvragen of contact opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. De Suzuki Celerio heeft vele voordelen zoals:

  • Elektrische stuurbekrachtiging
  • Airbags aan de zijkanten van de auto
  • Een 1.0 dualjet benzine motor

Door deze en andere vele extra’s kunt u in alle luxe rondrijden. U bent verzekerd van een veilige, moderne auto die lange tijd meegaat en heel zuinig rijdt. Deze zuinigheid ziet u op den duur terug in uw portemonnee. De Suzuki Celerio heeft een hele lage uitstoot van CO2 en is daardoor een van de zuinigste auto’s in deze klasse. Dit betekent in de praktijk dat u veel minder zult hoeven tanken en dus langer door kunt rijden met een volle tank benzine. Vooral voor lange afstanden is dit ideaal. U zult niet steeds hoeven te zoeken naar een tankstation in de buurt. Ook is de angst om met een lege tank ineens aan de zijkant van de weg te staan niet meer nodig. U kunt gerust lange stukken doorrijden door gebieden waar weinig tot geen tankstations zijn. De Suzuki Celerio is niet alleen heel zuinig, maar heeft ook heel veel ruimte voor bagage. Voor een kleine auto kunt u ontzettend veel spullen kwijt. In totaal is 254 liter aan bagageruimte beschikbaar. Zelfs grote tassen passen er zonder moeite in en ook uw koffer kan makkelijk in de auto. Door de achterklep van de Suzuki Celerio te openen kunt u de bagageruimte makkelijk bereiken en uw eigendommen met gemak inladen en weer uitruimen. Het is geen enkel probleem om zware bagage mee te nemen, met de lage tildrempel kunt u alles snel oppakken.

Heerlijk zitten in de Suzuki Celerio

Comfortabel zitten is bij elke auto van groot belang. U wilt natuurlijk niet met stijve spieren de rest van de dag door moeten brengen, omdat de rit in de auto niet zo lekker verliep. De Suzuki Celerio zorgt voor een comfortabele manier van autorijden. Met de vijf brede zitplaatsen past de hele familie gemakkelijk in deze auto. Niemand hoeft meer moeite te doen om met z’n allen in de auto te zitten, iedereen heeft een ruime zitplaats. Van binnen is de Suzuki Celerio zeer ruim. De vier deuren zorgen ervoor dat ook de stoelen op de achterbank goed te bereiken zijn. Niet alleen de zitplaatsen zijn ruim, maar ook de hoogte van het dak is goed afgesteld, zodat ruimtelijkheid in deze auto op veel verschillende manieren terugkomt. Door contact op te nemen met het autobedrijf Bennie Wilmink krijgt u meteen alle voordelen op een rijtje. U kunt bijvoorbeeld meer informatie aanvragen over het Style pakket. Hierdoor maakt u uw Suzuki Celerio nog veel completer. U kunt de auto namelijk verrijken met prachtige metalen velgen of wielkastverbreders. Hierdoor kiest u zelf de auto die u wilt. De Suzuki Celerio kunt u helemaal naar uw persoonlijke wensen laten uitvoeren. De standaard versie van deze auto is al heel goed, maar het kan altijd beter door de toevoeging van een aantal mooie extra’s die u zelf kunt kiezen. Ook zijskirts zijn hierbij een mogelijkheid. Heel veel keuze dus. De vele mogelijkheden beperken zich niet alleen tot het uiterlijk van de auto. Ook is het mogelijk om te kiezen voor de gewenste manier van rijden. Schakelen of automatisch, het kan allebei. Voor de lange afstand is de Auto Gear Shift ideaal. U kunt er van op aan dat de auto zelf naar de volgende versnelling gaat. Wanneer u in de file staat of door een drukke stad moet rijden met veel stoplichten is een automaat ook heel handig. Met deze automatische versnellingsbak worden veel frustraties in het verkeer weggenomen. De Auto Gear Shift in de Suzuki Celerio is lichter en beter te hanteren dan een standaard automaat. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat u te veel gaat verbruiken en dus meer moet gaan betalen. Voor een klein extra bedrag krijgt u alle voordelen van een compacte automaat.

Het maken van een proefrit

Iedereen die een nieuwe auto gaat kopen wil natuurlijk eerst graag weten hoe de auto rijdt. Dit kunt u het beste doen door een proefrit aan te vragen. Via de website kunt u gemakkelijk en snel het digitale formulier invullen om een afspraak te maken voor een proefrit. U kunt hierbij het model en de vestiging van uw keuze aangeven en de Suzuki Celerio meteen ervaren. Ook bent u hierbij in de gelegenheid om al uw vragen te stellen. De verschillende opties en extra’s kunnen worden doorgenomen en u heeft meteen een duidelijk beeld van deze fantastische auto. Wilt u niet meteen een nieuwe auto kopen? Dan is leasen ook een hele goede mogelijkheid. Hiervoor kunt u ook meer informatie opvragen, zowel telefonisch als via email.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn