Bent u dol op de producten van Apple? Hebt u bijvoorbeeld een oude iPhone en misschien nog wel een iPod? Dan is de tijd aangebroken om te investeren in een nieuwe smartphone. De iPhone 5 of 6 zijn de meest moderne varianten. Hebt u niet genoeg geld om in een totaal nieuwe smartphone te investeren? En wilt u tevens uw abonnementskosten zo laag mogelijk houden? Koop dan een refurbished iPhone5. Een refurbished iPhone 5 is een gebruikte smartphone maar ziet er uit als nieuw. Niet alleen cosmetisch gezien ziet u nauwelijks verschil met een nieuw apparaatje, ook qua techniek en snelheid doet de refurbished iPhone 5 niet onder. Bent u benieuwd wat de prijzen zijn van een refurbished iPhone 5? Kijkt u dan eens op onze website Swoop. We verkopen niet alleen de refurbished iPhone 5 maar ook allerlei andere smartphones van zowel Apple als Samsung. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst en 9,1 mag u er wel vanuit gaan dat u een goede service en betrouwbare apparaten kunt verwachten. De smartphones die wij binnenkrijgen kijken wij na via een checklist met daarop meer dan 50 punten. Voldoen ze aan onze voorwaarden dan plaatsen we de telefoons op de website. Anders gaan ze alsnog naar het grofvuil of restaureren we de telefoons zodat ze er weer zo goed als nieuw uitzien.

Onze refurbished iPhone 5 is zo goed als nieuw

De refurbished iPhone 5 is dus en gebruikte smartphone. Over het algemeen beschouwd zijn deze telefoons vrijwel nooit ouder dan 2 jaar. Een abonnement bij de meeste providers duurt meestal 1 à 2 jaar. Dat is de reden waarom we kunnen garanderen dat de refurbished iPhone 5 nog niet zoveel gebruikt zijn. Terwijl u de refurbished iPhone 5 direct kunt afbetalen en vele jaren kunt gebruiken! Naast het feit dat u geen dief van uw portemonnee bent omdat u niet langer hoge abonnementskosten hoeft te betalen zijn er nog andere redenen om een refurbished iPhone 5 te kopen bij Swoop:

  • Zo krijgt u op alle producten 2 jaar garantie. Dus zowel op de smartphones, de tablets en de laptops van Apple die u via onze store kunt kopen.
  • Daarnaast betaalt u niets extra. Geen verzendkosten of andere addertjes onder het gras bij bestellingen binnen Nederland en België.
  • U kunt natuurlijk ook uw oude telefoon aan ons verkopen zodat we het kunnen refurbishen.
  • Mocht u liever persoonlijk contact willen dan kunt u naar 1 van onze 5 vestigingen in Nederland gaan. De openingstijden en locaties vindt u op de site.

Op alle producten geven wij standaard 2 jaar garantie

Wilt u graag een refurbished iPhone 5 of toch liever een iPhone 6? Bij ons kan het allemaal. Het hangt maar net van uw wensen en budget af. We garanderen in ieder geval dat het qua kwaliteit altijd goed zit. U kunt de rating per telefoon zien. En zoals u zult zien leveren we enkel producten die ”goed”, “zeer goed” of “als nieuw” als label hebben. Hebt u hier nog vragen over? Wilt u graag weten hoe u een online bestelling moet maken? Of hebt u een andere prangende vraag? Stel dan uw vraag door onze klantenservice tijdens kantooruren te bellen, stuur hen een email of spreek een medewerker via de online chatfunctie op de website even aan. Het grote verschil tussen een refurbished iPhone 5 en een tweedehandse telefoon is u hopelijk duidelijk. Want als er refurbished bij staat vermeldt, dan is er daadwerkelijk onderhoud aan gepleegd en is het gekeurd zodat het apparaat weer in topconditie verkeert! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn