Ben jij nog op zoek naar mooie sieraden? Dan moet je zeker eens de producten van het merk energetix bekijken! Dit merk heeft een heel grote collectie, met zowel een leuk aanbod voor mannen, vrouwen als kinderen. Zij bieden een keur aan stijlen, van heel hip en trendy tot meer klassiek. En ook voor een sportieve stijl kun je bij hen terecht. Wat jouw stijl dus ook is, je zult bij energetix zeker iets kunnen vinden wat jou helemaal aanspreekt. Een ander pluspunt van dit sieradenmerk is dat zij altijd een uitstekende kwaliteit bieden, hun artikelen worden van goede materialen gemaakt. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat ze een lange levensduur hebben, dat ze er lang als nieuw uit blijven zien en dat je er bovendien geen allergische reacties van zult krijgen, zoals met goedkope oorbellen, kettingen of ringen nog wel eens het geval is. Ondanks de hoge kwaliteit, liggen de prijzen toch niet extreem hoog. Dat betekent dat je energetix ook gerust aan kunt schaffen als je een iets minder groot budget hebt. zij bieden verschillende prijsklassen, dus er is echt voor ieder iets te krijgen.

Energetix biedt meer

Stijlvol, een hoge kwaliteit en voordelige prijzen zijn natuurlijk al reden genoeg om voor energetix te kiezen. Maar er is nog een belangrijke reden waarom mensen juist dit merk kiezen. De belangrijkste reden is voor velen dat ieder sieraad een magneet bevat en sommigen ook koper. Wat is hier nu het voordeel van? Magneetsieraden zorgen in de eerste plaats voor een verbeterde balans, wat eenvoudig te testen is. Iedere verkoper van dit sieradenmerk zal een simpele balanstest met je kunnen doen om je het verschil te laten ervaren tussen het wel of niet dragen van een magneetsieraad. Maar de balans is niet alleen lichamelijk, veel dragers van energetix ervaren ook geestelijk een betere balans. Een ander gezondheidseffect dat er behaald kan worden, is dat men veel beter gaat slapen. Een goede nachtrust heeft natuurlijk een heel gunstig effect op het lichaam. Tel daarbij op dat het ook nog snurken vermindert en je snapt dat dit vele voordelen op de slaap heeft. Koper zit in een deel van de collectie en dit metaal heeft als bijzondere effect dat het ontstekingen remt. Wetenschappelijk is dit nog niet aangetoond, maar gebruikers verhalen dagelijks over de gunstige effecten, ook als zij vooraf niet wisten wat het sieraad met hen zou kunnen doen! Ook daarom is energetix dus een uitstekend sieradenmerk!

Koop je magneetsieraden bij Van der Vlist Wellness

Kies je voor energetix, dan kies je dus voor:

  • prachtige sieraden in verschillende stijlen
  • hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs
  • een verbetering van je gezondheid

Sta jij sceptisch tegenover dat laatste punt? Dan zijn de eerste twee redenen al reden genoeg om voor dit sieradenmerk te kiezen. Mocht je twijfel over de gezondheidseffecten ongegrond blijken, dan is dat natuurlijk alleen maar mooi meegenomen! Wil jij energetix kopen, dan kun je hiervoor niet zomaar bij iedere sieradenzaak terecht. Een van de zaken waar je deze sieraden aan kunt schaffen, is Van der Vlist Wellness. Je kunt bij hen eenvoudig online de gehele collectie bekijken en ontdekken wat zij mannen, vrouwen, tieners en kinderen te bieden hebben. Ook bestellen doe je gewoon online, waarna jij je product snel in huis krijgt. Mocht je het sieraad nu enkel kopen vanwege het gezondheidseffect en je merkt hier niets van? Dan kun je deze binnen dertig dagen gewoon weer retourneren. Dit gebeurt echter zelden, wat laat zien dat de meeste gebruikers de gezondheidsvoordelen echt ervaren! Probeer dus zeker de magneetsieraden van energetix! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn