Als u zoekt naar de meest ideale vakantie voor uw hele gezin dan kijkt u waarschijnlijk naar wat een camping u allemaal te bieden heeft. Maar vooral, wat er voor uw kinderen te doen is. Familiecamping de Belten is de allerleukste familiecamping van Overijssel. Doordat onze camping zoveel activiteiten zowel binnen als buiten aan kan bieden, weet u zeker dat u verzekerd bent van een geweldige vakantie. Onze familiecamping verzorgt faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Dus of u een gezin bent met hele kleine kinderen of heeft u pubers, voor iedereen is er bij ons op de camping genoeg te beleven! Ook hebben wij gedacht aan de allerkleinste, maar natuurlijk ook gezinnen met hun trouwe viervoeters. Die zijn bij ons ook van harte welkom!

Familiecamping voor jong en oud

Familiecamping de Belten is omgeven door de mooie natuur. De camping bevindt zich aan de rand van een bosrijke omgeving en heeft zelfs een mooi viswater. Omdat het viswater aan de camping grenst, hebben uw kinderen geen vergunning nodig om te vissen en mogen zij dus vrij hun eigen plekjes uitzoeken en met hun eigen hengel of visnet en emmertje vissen. Indien als vader of moeder graag vist, is dit voor u een uitgesproken kans om eens heerlijk met uw kind(eren) een dagje te gaan vissen. Indien u liever iets actiever bent dan biedt familiecamping de Belten zoveel meer, misschien vindt u kind het leuk om te crossen met de fiets of skelter, te tennissen, op een groot voetbalveld te voetballen. Misschien heeft u iets kleinere kinderen en vinden die het leuker om heerlijk op een van de vijf speelvelden met speeltoestellen te spelen. Kleine kinderen vinden het ook fijn om te wandelen of fietsen. Als u de familiecamping af gaat, bevindt u zich in een bosrijke omgeving waar u heerlijk rustig kunt fietsen of uren kunt wandelen. Wat ook ontzettend leuk is op familiecamping de Belten is ons verwarmde buitenzwembad en overdekt zwemparadijs met glijbanen, klim en klauter speeljungle, rotsen, waterval, waterkanon, boomstammen en heel aangenaam zwemwater. Een familiecamping is natuurlijk niet compleet zonder faciliteiten voor de jongeren. Mocht u jongeren in uw gezin hebben dan hebben wij naast de fietscrossbaan, tennisbaan, tennistafel en het voetbalveld een speciale “Chillroom”. In deze chillroom hebben wij voor de jongeren de leukste spellen die zij met hun vakantievrienden kunnen spelen zoals een darten, poolen, air hockey, tafelvoetbal en gewoon een heerlijk honk om met hun vakantievrienden te chillen. Zo hebben zij hun eigen plek en u weet dat uw jongeren veilig op de camping zijn. Mocht dat niet genoeg zijn, dan heeft onze familiecamping nog veel meer te bieden. Wij verzorgen ook activiteiten voor jong en oud. Ons animatieteam staat voor u klaar om leuke gepaste activiteiten voor de verschillende leeftijdscategorieën te organiseren. Deelname is altijd vrijblijvend, maar is ontzettend leuk om te doen!

Een complete vakantie

De vakantie is natuurlijk niet compleet als uw kinderen zich vervelen, familiecamping de Belten zorgt ervoor dat voor iedereen voldoende activiteiten te doen zijn. Maar de vakantie is niet compleet zonder andere faciliteiten. Indien u uw hond mee wilt nemen, bent u van harte welkom. Uw hond maakt ook deel uit van uw gezin en u kunt ongestoord genieten van uw vakantie als uw hond ook overal welkom is. Wat is er fijner dan dat de kinderen op jullie plekje lekker met de hond spelen, stoeien en rennen. Dat de hond vrij mag rondlopen binnen uw plaats en dat speel en uitlaatplaatsen altijd dichtbij zijn. Maar ook dat de familiecamping zich bevindt in een bosrijke omgeving zodat u met uw gezin en uw hond uren kunnen wandelen. Zelfs onze sanitairgebouwen hebben een speciale hondendouche om uw trouwe viervoeter af te spoelen of af te laten koelen op een warme dag. In de supermarkt hebben wij zelfs een speciaal schap met een breed assortiment van voedsel, koekjes, kluifjes en speeltjes. Zo kan uw trouwe viervoeter ook heerlijk genieten van jullie vakantie. Zonder restaurant geen camping? Familiecamping de Belten wilt u verwennen. Onze chef in ons restaurant staat dan ook graag voor u klaar om uw lunch of diner met veel zorg en liefde te bereiden. U kunt hier ook terecht voor een heerlijk kopje koffie of drankje en speciaal voor de kinderen is er een speelhoek in het restaurant. Zo kunt u heerlijk van uw lunch, diner of drankje genieten terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn. Een familiecamping die van alle gemakken voorzien is, dat is familiecamping de Belten. Wij bieden u namelijk ook fietsen- en skelterverhuur, accommodatieverhuur en een supermarkt met de S van Super. De supermarkt heeft van alles zodat u niet bang hoeft te zijn dat onverhoopt iets thuis heeft laten liggen. Van voedselwaren tot verzorgingsproducten, van kleding tot leesvoer en spelartikelen. Onze supermarkt heeft het allemaal. Indien u geen zin heeft om uw eigen tent op te zetten of uw caravan achter uw auto aan te hangen, dan verzorgen wij graag uw accommodatie. Op onze familiecamping kunt u luxe ingerichte tenten en stacaravans huren. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en de tenten staan vlakbij de sanitairgebouwen, zo hoeft u nooit ver te lopen. Familiecamping de Belten heeft alles wat u nodig heeft, voor jong en oud om u onbezorgd te kunnen laten genieten van uw welverdiende vakantie met het hele gezin. Want als uw kinderen genieten, dan geniet u.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn