Zogedrukt - Folders drukkenHebt u een eigen bedrijf of organiseert u binnenkort een evenement? Dan is de keuze voor folders drukken natuurlijk heel logisch. U hebt immers een middel nodig om reclame te maken en het uitdelen van foldertjes is misschien wel een van de meest eenvoudige manieren om mensen te bereiken. Folders drukken is een voordelige en eenvoudige manier van reclame maken. Andere opties om ruchtbaarheid te geven aan uw evenement of uw organisatie kosten al snel veel geld. Een advertentie laten plaatsen is duur en dan is het nog maar de vraag of mensen deze zien, televisiereclames zijn helemaal zeer prijzig en op reclameborden langs de weg kunt u maar weinig informatie kwijt. Kiest u voor folders drukken, dan kiest u voor een optie waarbij u relatief veel informatie kunt geven, afhankelijk natuurlijk van de grootte van de folder die u kiest en het aantal afbeeldingen dat u er op wilt hebben. Daarnaast is het relatief voordelig en zorgt u ervoor dat u veel geïnteresseerde mensen kunt bereiken. U kunt bijvoorbeeld folders drukken en deze huis-aan-huis verspreiden of ze uitdelen in de winkelstraat. Maar u kunt er ook voor kiezen om ze in uw stand te leggen als u op een beurs staat en mee te geven aan mensen die interesse hebben. Of om ze in uw winkel uit te delen. Hebt u een vereniging en wilt u mensen op de hoogte brengen van een activiteit die u organiseert, dan kunt u ze heel meegeven aan leden om uit te delen aan familie, vrienden en kennissen. Kiezen voor folders drukken betekent dus dat u de mogelijkheid krijgt om een breed publiek te bereiken en dat tegen een gunstige prijs. Zo kunt u dus ook met een beperkter budget toch mensen kennis laten maken met uw bedrijf, vereniging of activiteit.

Veel opties bij folders drukken

Wilt u folders drukken laten, dan zult u ontdekken dat er veel verschillende mogelijkheden zijn waar u uit kunt kiezen. Het is natuurlijk belangrijk dat de foldertjes die u laat maken goed bij uw vereniging, bedrijf of evenement passen. Met andere woorden, u moet kiezen voor kleuren en een lettertype die goed passen. Andere zaken waar u rekening mee moet houden, zijn bijvoorbeeld het formaat en de manier waarop het papier gevouwen wordt. Pas als u voor het folders drukken gekozen hebt voor formaat en vouwwijze, kunt u immers bepalen hoeveel ruimte er is voor tekst en afbeeldingen. Ook weet u dan pas hoeveel woorden u er op kwijt kunt en hoe groot de afbeeldingen kunnen zijn, bijvoorbeeld. U laat dus niet zomaar eventjes folders drukken, er zijn echt verschillende zaken die u in overweging moet nemen. Denk hier ook zeker goed over na, zodat u uiteindelijk foldertjes krijgt die aan al uw wensen voldoen. Er zijn veel verschillende keuzeopties en u moet een keuze maken wat betreft:

  • de grootte van de folder
  • het soort papier dat er gebruikt gaat worden
  • de dikte of het gewicht van het papier
  • het al dan niet gebruiken van een glansafwerking of juist matte afwerking
  • de vouwwijze van het papier, bijvoorbeeld in drieën of gewoon dubbel

Hebt u hierover keuzes gemaakt, dan kunt u de laatste voorbereidingen treffen voor de folders drukken, namelijk de tekst van een juiste lengte maken, zodat deze goed op de folder past. En natuurlijk extra afbeeldingen toevoegen of juist verwijderen. Hebt u hierover beslissingen genomen, dan moet u nog kiezen hoeveel stuks u nodig hebt en of u de folders drukken laat in zwart-wit of dat u voor full color gaat. Er zijn dus daadwerkelijk heel veel verschillende mogelijkheden.

ZoGedrukt voor al uw drukwerk

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw folders drukken, dan is ZoGedrukt een uitstekende keus. Zij bieden veel verschillende opties, waardoor u bij hen altijd een type folder kunt vinden dat helemaal aan uw wensen voldoet. En mocht dat helaas toch niet het geval zijn, dan kunnen zij altijd maatwerk leveren. Zo kunt u bij hen dus altijd folders drukken laten die helemaal passen bij wat u voor ogen had en die aan al uw eisen voldoen. Groot pluspunt is bovendien dat u in principe alles zelf heel eenvoudig online kunt regelen. U volgt gewoon de stappen in het bestelproces en creëert op die manier uw eigen folder. U geeft aan wat het eindformaat moet zijn, dus op het moment dat de foldertjes gevouwen zijn en helemaal af zijn. Vervolgens kiest u het papierformaat en de manier van vouwen. Daarna kiest u het soort papier en het gewicht en de manier van afwerken. Hebt u dat allemaal gekozen, dan kunt u aangeven hoeveel folders u drukken wilt. Tot slot geeft u de tekst en afbeeldingen door die er op moeten staan. U krijgt meteen te zien hoe duur alles wordt en wat de verwachte levertijd is. Zo weet u dus direct waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte zaken te staan. Doordat ZoGedrukt het hele proces in eigen hand houdt, slim orders combineert en op een goede manier gebruik maakt van automatisering, kunnen zij de prijzen erg voordelig houden. Dit betekent dat folders drukken bij hen nooit heel veel geld hoeft te kosten, zij zijn namelijk de voordeligste internetdrukkerij die er te vinden is. Ook kunnen zij snel leveren, vaak hebben zij maar drie dagen nodig om uw bestelling in orde te maken en ook een spoedbestelling is mogelijk. Voor folders drukken is ZoGedrukt dus een goede keus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn