fotolijst - Digitale fotolijstjesHet is natuurlijk leuk om de memorabele momenten uit je leven vast te leggen op de gevoelige plaat, maar als je er vervolgens niets mee doet, dan is het zonde van de inspanning en de tijd. Zelfs al doe je er wel wat mee, dan is het vaak van korte duur. Wat mensen immers vaak doen is de foto’s in een fotoboek plaatsen. Daarna gaat het fotoboek de kast in en daar ligt het dan stof te vergaren terwijl jij weer verder gaat met het leven van alledag. Dat is jammer, want het is juist leuk om de herinneringen levend te houden en dat bereik je uiteraard niet als je de fotoboeken in de kast laat. In dit digitale tijdperk zijn er echter oplossingen, maar sommige verschuiven het probleem alleen maar. Probleem met het traditionele fotoboek is dat je vroeger de foto’s moest laten ontwikkelen en daarna moest je ze in een fotoboek plakken. Je kunt wel nagaan dat dit handen vol met werk kost. Tegenwoordig is het een stuk makkelijker en dat is fijn, want mensen gaan vaker op vakantie. Dat betekent dat men geen zin meer heeft om foto’s te plakken. Het is leuk, maar als je elke zes maanden aan de slag moet met de foto’s dan wordt het al snel vervelend. Met digitale foto’s kun je via verschillende programma’s snel zelf een heel fotoboek samenstellen. Je stuurt het dan op naar Albellie of een andere site waar ze er voor jou een mooi fotoboek van maken. Hoewel het gemakkelijker is en hoewel je ook echt mooie fotoboeken krijgt op deze manier, verhelp je het probleem niet, want de boeken gaan nog altijd de kast in. Maar er zijn andere oplossingen die ervoor zorgen dat je je herinneringen levend en vers houdt. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van digitale fotolijstjes.

De mogelijkheden van digitale fotolijstjes

Een fotolijstje was voorheen geschikt voor één foto. Dit betekende dus dat je uit al je foto’s één moest kiezen om in te lijsten. Je kunt immers moeilijk al je foto’s inlijsten. Daar is je huis niet groot genoeg voor. Stel je voor dat je 100 foto’s maakt en alle 100 in een lijstje wil doen. Niet alleen is dat erg duur, maar je huis zal bezaaid raken met fotolijstjes. Met digitale fotolijstjes kun je met 1 lijstje al je foto’s laten zien. Afhankelijk van het digitale fotolijstje kun je wel 1000 foto’s tegelijk opslaan. Deze kun je dan in dia vorm voorbij laten komen. Alle foto’s zijn dan zichtbaar en dat allemaal op één locatie. Met digitale fotolijstjes kun je zelf de filmpjes die je hebt gemaakt met de smartphone voorbij laten komen. De tijd tussen de dia’s kun je zelf instellen. Dus je kunt er ook voor kiezen om per dag één foto te tonen. Dan heb je elke dag een nieuwe foto en zo kun je herinneringen van jaren terug voorbij laten komen.

Waar koop je goede voordelige digitale fotolijstjes?

Als je digitale fotolijstjes wil kopen dan ben je bij fotolijst.info zeker aan het juiste adres. Hier vind je namelijk allerlei verschillende digitale fotolijstjes voor zeer vriendlelijke prijzen. Je kunt kiezen uit verschillende formaten. Zo kun je bij fotolijst.info terecht voor fotolijstjes van de volgende formaten:

  • 8 inch
  • 10 inch
  • 15 inch
  • 19 inch
  • 27 inch
  • 32 inch
  • 48 inch
  • 55 inch

Je kunt de foto’s of filmpjes dus heel subtiel laten zien op de kleinere digitale fotolijstjes, maar je kunt ook grootst uitpakken met een digitaal fotolijstje van maar liefst 55 inch.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn