wijtmansplastics - Kunststof tanks

Kunststof tanks zijn zeer goed te gebruiken voor uiteenlopende toepassingen. U kunt bijvoorbeeld denken aan de opslag van water. Bij veel bedrijven is een grote voorraad water zeer belangrijk. Dit kan gebruikt worden voor industriële processen, maar ook voor de opslag van gevaarlijke stoffen. De kunststof tanks van Wijtmans Plastics zijn zeer sterk en kunnen gebruikt worden voor veel verschillende soorten stoffen. U kunt deze tanks van kunststof gemakkelijk bestellen in de juiste maat. Zelfs wanneer u een afwijkende maat nodig heeft, kan er vaak speciaal voor u of voor uw bedrijf iets gemaakt worden. U kunt dan het beste eerst even contact opnemen of op de website kijken voor meer informatie. De kunststof tanks van Wijtmans Palstics zijn van zeer hoge kwaliteit en u kunt kiezen uit een aantal verschillende soorten:

  • Tanks voor opslag
  • Tanks om voorraden in te bewaren
  • Procestanks

Door deze grote keuze, is het altijd mogelijk om een tank te vinden die perfect past bij uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld een groot bedrijf waarvoor u veel opslagcapaciteit nodig heeft? Dan is het goed om de juiste kunststof tanks aan te kopen die u boven of onder de grond kan plaatsen. Ook moet u altijd letten op de stoffen of vloeistoffen die u op wilt slaan. Voor chemische stoffen zijn uiteraard andere opslagtanks nodig. Deze stoffen mogen zeker niet lekken en in de aarde terechtkomen. Daardoor is het goed om altijd even navraag te doen wanneer u niet helemaal zeker weet of de kunststof tanks die u in gedachten heeft ook geschikt zijn. Alle kunstsof tanks voldoen volledig aan de eisen voor veiligheid. Door de juiste BRL-certificering en de goede voorschriften weet u zeker dat u zorgt voor degelijke opslag, ook voor gevaarlijke stoffen. Wanneer u niet zeker weet welke eisen u aan uw tank moet stellen, kunt u ook altijd navraag doen bij uw vergunninghouder.

Kunststof tanks voor een goede prijs

Wanneer u kunststof tanks wilt kopen, dan kunt u het beste gaan kijken op de website van Wijtmans Plastics. Hier vindt u allerlei verschillende soorten tanks. Het is ook mogelijk om de standaard kunststof tanks aan te passen met veel extra’s. Hierbij kunt u denken aan de toevoeging van handige lekdetectie in de dubbele wand. U hoeft zich dan nooit zorgen te maken dat er vloeistoffen gaan lekken en op plekken terechtkomen waarbij er gevaar ontstaat voor mensen en dieren. Door lekdetectie toe te passen, zijn de tanks op een extra manier beveiligd en kunt u op tijd ingrijpen mocht er toch iets misgaan. Wanneer u de tanks buiten op wilt stellen, is het mogelijk om een regenkap te laten plaatsen waardoor de kunststof tanks tegen de elementen worden beschermd. Daarnaast kunt u voor de wat koudere maanden kiezen voor een warmtespiraal waardoor u bevriezing van de tank tegengaat. In sommige gevallen is het belangrijk dat er geen vorst op de tank komt en dat is goed tegen te gaan met een goede warmtespiraal.

Het bepalen van het juiste niveau

Veel mensen die een opslagtank hebben, willen graag weten hoeveel vloeistof er nog in de tank zit. U kunt dan een niveaumeting doen door middel van radar. Op deze manier weet u heel goed hoe vol of hoe leeg de tank is, zonder dat u de tank hoeft te openen. Dit is een hele handige extra functie die bij de tank geleverd kan worden. Vraag naar de mogelijkheden door te bellen of door een email te sturen. Al uw vragen worden snel beantwoord en natuurlijk kunt u ook advies krijgen voor de juiste tank.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn