Wil jij kleine artikelen op een efficiënte manier verpakken of zoek je naar een manier om ze goed te presenteren? Dan zijn gripzakjes ideaal! Als je als ondernemer kleine producten verkoopt, zoals knopen, schroefjes of kleine onderdelen, dan is het altijd de vraag hoe je deze nu het beste kunt presenteren. Dat ze goed gepresenteerd moeten worden, dat staat natuurlijk buiten kijf. Klanten moeten immers goed kunnen zien wat jij te koop aan te bieden hebt, zonder dat de presentatie rommelig is of ervoor zorgt dat de artikeltjes vies worden. Ook is het bij zulke kleine dingetjes natuurlijk van belang dat je ze niet zomaar kwijt kunt raken. Gripzakjes vormen de ideale oplossing, doordat ze doorzichtig zijn en daardoor goed laten zien wat er in zit. Bovendien zorgt de handige sluitstrip ervoor dat er niks uit het zakje kan vallen en dat ze verpakte zaken goed schoon blijven. Daar komt bij dat een gevallen zakje veel eenvoudiger terug te vinden is dan bijvoorbeeld één los knoopje of schroefje. Een ander pluspunt van het gebruik van gripzakjes, is dat er varianten te krijgen zijn die een zogenaamde eurosleuf hebben, een uitsparing de ze geschikt maakt om aan een speciale hanger op te hangen. Zo kun je de producten hangend presenteren, wat voor een mooi overzicht zorgt.

Verschillende soorten gripzakjes

Voordat je overgaat tot de aankoop van gripzakjes, is het goed om te weten dat er verschillende varianten te krijgen zijn. Welke verschillende opties zijn er nu te onderscheiden? Je kunt kiezen voor:

  • standaard exemplaren
  • zakjes met een schrijfvlak
  • extra dik plastic
  • met een eurosleuf

Daarnaast zijn ze uiteraard ook in verschillende afmetingen te krijgen. De verschillende maten zorgen ervoor dat het mogelijk is om altijd een formaat te vinden dat past bij hetgeen en de hoeveelheid die jij er in wilt stoppen. Extra dikke gripzakjes zijn verstandig om te gebruiken op het moment dat het gaat om scherpe artikelen, zoals schroefjes met een heel scherpe punt of losse mesjes voor een zakmes, om maar wat voorbeelden te noemen. Je wilt natuurlijk niet dat het plastic kapot gaat en alles er alsnog uitvalt. De exemplaren met een schrijfvlak zijn handig om extra informatie over het betreffende artikel te kunnen geven, maar ze zorgen daardoor natuurlijk wel voor een iets minder grote doorzichtigheid. Zo zijn er dus verschillende varianten gripzakjes te krijgen en het is helemaal afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en van wat jij er in wilt stoppen welke variant voor jou de beste keus is.

Vendrig Packaging biedt ruime keus

Ben jij op zoek naar gripzakjes, dan is het verstandig om hiervoor naar https://vendrigpackaging.com/ te gaan. Zij bieden namelijk een zeer ruime keus op dit gebied, met meer dan vijfendertig verschillende varianten. Door dit ruime aanbod kun je er zeker van zijn dat zij ook voor jou altijd een geschikt model in hun assortiment hebben. Wat voor soort jij ook zoekt, bij hen zul je het zeker kunnen vinden. Groot pluspunt van hun gripzakjes is dat deze allemaal voorzien zijn van een extra sterke sluitstrip, waardoor per ongeluk opengaan echt uitgesloten is en je er zeker van kunt zijn dat alles goed verpakt zit. Een ander pluspunt dat zij bieden, is dat je bij hen de zakjes ook kunt laten bedrukken, bijvoorbeeld met jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Dat biedt een grotere herkenbaarheid en kan zeker een idee zijn om eens te overwegen. Zij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden die zij jou hiervoor kunnen bieden. Zoek jij gripzakjes voor het verpakken van kleine artikelen? Dan ga je hiervoor dus naar Vendrig Packaging!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn