Last hebben van vocht in je huis dat door je buitenmuren naar binnen komt is een van de laatste dingen waar je op zit te wachten. Dit kan namelijk tot een heleboel (ernstige) problemen leiden en daar heeft niemand zin in. Vochtige buitenmuren kunnen echter heel erg makkelijk behandeld worden met een goed impregneermiddel van Polykit3x1. Dit middel kan op verschillende wijzen gebruikt worden:

  • Preventief
  • Als oplossing

Het is natuurlijk het slimst om het impregneermiddel preventief te gebruiken. Je kunt dit doen wanneer je dat wilt en ook hoe je dat wilt, zolang het maar op je buitenmuren goed aangebracht wordt. Zijn je buitenmuren geverfd? Dan is dit geen enkel probleem. Je kunt hier het impregneermiddel alsnog overheen aanbrengen en het zal zijn werk nog steeds goed doen. Het merk Polykit3x1 produceert een van de beste middelen op dit gebied. Als je graag dit product wilt kopen dan kun je dat doen via de website van dit bedrijf. Alleen zij verkopen het middel omdat ze dan zeker weten dat je het juiste product koopt en dat ze je dan de juiste informatie kunnen verstrekken. Voor jou als klant is dat natuurlijk erg fijn omdat ook jij zeker weet dat je dan alleen maar goede kennis hebt over het product.

Het impregneermiddel aanbrengen op de muur

Wanneer je het impregneermiddel eenmaal besteld hebt, dan zul je het zo snel mogelijk thuis ontvangen. En dan is het natuurlijk tijd om ermee aan de slag te gaan. Het is op zich heel erg eenvoudig om dit te doen. Je kunt bij Polykit3x1 ook alle andere producten kopen die je daarvoor nodig hebt. Zo heb je alles in een keer in huis om zelf met het project aan de slag te gaan. Als de klus eenmaal geklaard is dan hoef je hier voor een hele lange tijd niet meer over na te denken. Het impregneermiddel zal zijn werking doen voor minstens 10 jaar. Het hangt er natuurlijk vanaf wat de omstandigheden precies zijn, en dit kan dan vaak zelfs oplopen tot 15 jaar. Bij Polykit3x1 kunnen ze je uiteraard de nodige tips geven over hoe u dit middel het beste kunt aanbrengen. Mocht je deze klus dus graag zelf willen klaren, maar er niet helemaal zeker van bent hoe je dit het beste kunt doen, dan kunnen zij je daar dus meer over vertellen.

Je huis voor lange tijd beschermd

Je hoeft het impregneermiddel maar een keer aan te brengen om je huis al goed te beschermen. Je kunt er ook voor kiezen om nog een tweede laag aan te brengen zodat je zeker weet dat je optimaal beschermd bent tegen vocht in je muren. Je wilt natuurlijk niet dat er vocht in je muren komt dat een bron vormt voor schimmels en zelfs mos. Dit soort dingen zijn ook nog eens heel erg slecht voor je gezondheid en dat is wat je dus niet wilt. Ook als je wel al last hebt van vocht in je muur, dan kun je alsnog het impregneermiddel gebruiken. Het kan namelijk ook heel erg goed als oplossing werken in dit soort situaties. Het is heel erg gemakkelijk om het impregneermiddel aan te schaffen via de website van het bedrijf. We raden je zeker aan om contact op te nemen met de klantenservice als je ergens niet uitkomt. De medewerkers van het bedrijf staan je graag te hulp om je meer te vertellen over de verschillende onderdelen van het middel. Pak dus de telefoon op of stuur een email en je hebt zo de antwoorden waar je naar op zoek bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn