Mijn tienjarige dochtertje is een fanatiek turnster en voor de wedstrijden heeft ze vaak, net zoals de mooie pakjes, ook een mooi haardbandje nodig. Dat heeft al menig maal gezorgd voor problemen, dat wil zeggen dat heel vaak zo’n haarbandje tijdens haar uitvoeringen beginnen te schuiven. Dat is natuurlijk vreselijk irritant en dat weerhield haar er de hele tijd van om een haarbandje te dragen, maar het is natuurlijk veel leuker met eentje. Dus ik ben online wat gaan zoeken naar een haarbandje die wel zou blijven zitten tijdens haar turnvoorstelling, maar ik kwam steeds niets geschikts tegen. Totdat ik door een van de andere moeders getipt werd en terecht kwam op trishabands.com. Daar is een aanbod van hele schattige haarbandjes die dus wel blijven zitten! Ik heb er om te proberen eerst maar eens eentje besteld, toen we die later met de post toegestuurd kregen heeft mijn dochtertje hem de eerstvolgende uitvoering direct gedragen. En raad eens: hij bleef de hele voorstelling lang gewoon goed zitten!

Waarom heb ik hier mijn haarbandje gehaald?

Op deze website trishabands.com hebben ze dus haarbandjes die goed blijven zitten. Dat kan je eigenlijk direct al aan de webshop zien, de modellen die daar gefotografeerd zijn met een haarbandje, die zijn allemaal aan het sporten. Mijn dochtertje was er net zo blij mee als ik en we besloten om nog een bestelling te doen, zodat ze ook nog kan afwisselen met kleuren. Er staan namelijk verschillende bandjes op. Bijvoorbeeld:

  • Een roze
  • Een blauw/wit gestreepte
  • Eentje met panterprint
  • Eentje met sterren

Wij hebben gekozen voor de roze en die met sterren. Erg leuk natuurlijk, want dan kan ze ook nog wat afwisselen tijdens haar uitvoeringen. Verder zijn er ook verschillen in de breedte, sommige zijn heel dun en anderen iets breder. Aangezien mijn dochtertje nog maar een klein hoofdje heeft, heb ik voor haar vooral de iets dunnere besteld. Misschien dat ze, als ze wat ouder is en nog steeds turnt, wel voor de bredere zal gaan.

Voordelen van deze webshop

De voordelen van trishabands.com zijn gemakkelijk te beschrijven. Naast deze leuke vaste patronen kan je namelijk ook je eigen haarbandje ontwerpen! Dat heb ik ook gelijk aangedragen bij de turnvereniging, want het zou toch heel leuk zijn als iedereen van dezelfde categorie hetzelfde haarbandje gaat dragen. Bovendien is dat ook een goede reclame voor de turnvereniging. Ik ben benieuwd of ze het gaan bestellen, want het voordeel is ook dat de verzending gratis wordt vanaf twee bestelde producten. Wat ook nog handig is, maar niet per se toepasbaar is op de situatie van mijn dochtertje, is dat ze reflecterende haarbandjes hebben. Die zijn bijvoorbeeld handig als je van hardlopen houdt en ’s avonds in het donker de deur uit gaat. Dan blijf je in ieder geval goed zichtbaar voor de mensen om je heen. De website adverteert ook al met het feit dat de bandjes het haar niet zullen afbreken en gelukkig was dit bij mijn dochtertje inderdaad ook niet het geval. Daar ben ik erg blij mee, want je wilt natuurlijk niet gebruik maken van een product dat ervoor zorgt dat je haar afbreekt. Verder is de website erg vriendelijk in gebruik. Je kan gemakkelijk een keuze maken uit het mooie assortiment en als je vragen hebt over de producten dan kom je gemakkelijk terecht op de contact pagina. Wat ik trouwens ook nog een leuke toevoeging vond, is de pagina waar de ‘Trishabands Fans’, daar zie je dan de mensen die allemaal tijdens hun sport een haarbandje gebruiken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn