Toen mijn, inmiddels, verloofde me ten huwelijk vroeg was ik natuurlijk helemaal in de zevende hemel. Hier had ik al jaren van gedroomd en deze man was echt perfect voor mij. Ik zag al helemaal voor me hoe ik in de perfecte trouwjurk naar hem toe zou lopen en we elkaar het ja-woord zouden geven. Het vinden van die perfecte bruidsmode was echter makkelijker gezegd dan gedaan. Als je me dat als klein meisje had verteld, dan was ik er misschien door al die jaren heen wat minder enthousiast over geworden. Voor mijn gevoel ben ik wel honderden winkels in en uit geweest om de juiste jurk te vinden. Ik heb daarnaast ook een heleboel jurken gepast, maar ze waren het gewoon allemaal niet. Ik werd er op een gegeven moment zelfs heel erg gefrustreerd van. Tijdens een familieweekend in de buurt van Amersfoort stelde mijn moeder voor om van deze gelegenheid gebruik te maken om een afspraak te maken bij Valkengoed. Een vriendin van haar had hier zeer goede ervaringen mee. Op aandringen van mijn moeder stemde ik toe, want ik had het op dat moment eigenlijk wel een beetje gehad. En het is maar goed ook dat ze zo aandrong!

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Eigen atelier
  • Deskundig en persoonlijk

De stylisten die bij Valkengoed werken hebben allemaal een ruime ervaring op het gebied van bruidsmode. En ook al was ik in het begin nog behoorlijk sceptisch, dit veranderde al snel toen de stylist met ons aan de slag ging. De afspraak zou twee uur duren en hier werd eigenlijk geen seconde van verspild!

De perfecte bruidsmode voor mij

Bij Valkengoed vond ik uiteindelijk de jurk. Ik wist het meteen toen de stylist ermee aan kwam lopen dat dit hem was. Precies zoals ik me had voorgesteld. Ik heb daarna geen andere jurk meer aangehad. De stylist vertelde ons dat ze meestal aanraadt om nog wat andere bruidsmode aan te proberen, maar ze zag helemaal aan mij dat dit het was en dat ik niet op andere gedachten te brengen was. En daar had ze helemaal gelijk in! We hebben tijdens de rest van de afspraak naar de rest van de dingen die we op het gebied van bruidsmode moesten hebben gekeken. En dat was ineens opvallend makkelijk. Nu de jurk gevonden was, viel ook de rest op zijn plaats. Ineens waren er ook de perfecte schoenen en de accessoires waren geen probleem meer om te vinden. Ik was maar wat blij dat ik hier de afspraak gemaakt had. Ze hebben op de website van Valkengoed alle actuele bruidsmode staan. Hier “waarschuwen” ze wel al dat een jurk op een afbeelding heel anders kan overkomen. En ik kan dat zeker beamen. Ik had de jurk namelijk ook op de website al gezien, maar hier eigenlijk maar heel weinig aandacht aan besteed. Wie had kunnen bedenken dat dit hem uiteindelijk zou worden?

Mijn trouwdag

De ervaring die ik met Valkengoed heb is heel erg goed. In mijn ogen hebben zij inderdaad oprecht veel ervaring op dit gebied. Je wordt hier niet alleen deskundig geholpen, maar ook op een persoonlijk niveau. De stylist laat zeker zien dat zij verstand van zaken heeft door naar je te luisteren en aan de hand daarvan de bruidsmode voor je uit te zoeken. Natuurlijk heb je hier zelf ook het nodige in te brengen. Het staat je vrij om de bruidsmode te bekijken en te beslissen wat je wel en niet leuk vindt. Als jij op zoek bent naar bruidsmode, dan moet je hier zeker een afspraak maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn