Label123 - HK LivingHet is al vaker genoemd en het je ziet het steeds vaker op tv en in woonprogramma’s, het fenomeen ‘echt genieten’. Steeds meer mensen ontdekken het ware genieten. Het begint steeds meer een trend te worden en mensen beginnen zich steeds meer te realiseren dat er een niveau bestaat dat hoger ligt dan het normale genieten. Wij mensen zijn producten van de evolutie en het is dan ook raar om te denken dat we ooit een plafond zouden kunnen bereiken wat betreft ons vermogen om te genieten. Het kan immers altijd beter en wat we nu het ware genieten noemen, is over een paar jaar waarschijnlijk het normale genieten. Op het moment dat we op dat punt zijn aanbeland dan zullen we ongetwijfeld een methode vinden waarmee we nog meer van het leven kunnen genieten. Op dit moment zoeken mensen naar unieke interieurdesigns. Mensen zijn niet langer tevreden met de standaard meuk van de IKEA. Het moet bijzonder, uniek en het liefst een stijl zijn die door echte artiesten is ontworpen. Mensen willen dus design meubelen, design accessoires en er mag een merkje op geplakt worden. Mensen willen echter geen standaard merken. Het moet juist klein en uniek zijn. Een privé werk met een beperkte oplage bijvoorbeeld, dat is wat de mensen tegenwoordig prikkelt. De beide heren van HK Living hebben hier dan ook handig op ingespeeld. Deze twee jongelui hadden door wat de mensen wilden en speelden daar handig op in door een heel eigen merk op te zetten wat betreft interieurdesign. Dit werd HK Living. Een eigen merk, helemaal door de jongens zelf verzonnen en ook de bijbehorende producten zijn door de jongens zelf ontworpen. De producten, artikelen en accessoires van HK Living zijn dan ook echt uniek te noemen en vrij exclusief. Het hebben van een HK Living product in je eigen woning zorgt dan ook voor een stukje exclusiviteit. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat je het oude genieten kunt ontstijgen en in je eigen huis deel kunt nemen aan het ware genieten. En dat is natuurlijk waar het allemaal om draait. We kunnen niet achter blijven wat betreft onze genietmodus. Het is dus van belang dat we goed om ons heen kijken en gebruik maken van frisse innovaties zoals die van HK Living. Uniek wordt op den duur ook weer standaard, maar door de blijvende innovaties op het gebied van interieur weet HK Living een aantal producten neer te zetten waar mensen graag een centje extra voor betalen.

Wat is HK Living nu eigenlijk?

HK Living is in de eerst plaats een merk behorende bij verschillende interieurproducten. Het soort producten waar je bij HK Living aan kunt denken is enorm veelzijdig. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Lampen
  • Kasten
  • Kussens
  • Broodplanken
  • Stoelen
  • Banken

Beide jongens begonnen ooit met een serie van 28 artikelen. Inmiddels zijn dat er natuurlijk al een stuk meer. Als je het een beetje goed aanpakt kun je je hele woonkamer met de producten van HK Living inrichten. Op deze manier kun je dus een heuse HK Living stijl bewerkstelligen in je eigen huis. Het zou toch mooi zijn als je je woning kunt presenteren als zijnde een weergave van de HK Living stijl. In hoeverre je met HK Living producten het ware genieten kunt benaderen is niet van te voren te zeggen. Het ware genieten is namelijk een kwestie van de juiste combinaties weten te vinden. Als je HK Living producten toevoegt aan een woning waar die producten helemaal niet op hun plaats zijn, dan zal je natuurlijk niet op een manier kunnen genieten die recht doet aan het ware genieten. Je zult dus goed moeten nadenken over je totale interieur. HK Living producten kenmerken zich door een rustig uiterlijk, trendy design en natuurlijke kleuren. Je zult je woonkamer dus ook op die manier moeten inkleden voordat je gebruik kunt maken van HK Living producten. Natuurlijk kun je in elke woonkamer, slaapkamer en keuken HK Living producten plaatsen, maar als je het ware genieten wil bereiken zal je rekening moeten houden met de totale balans. Mocht je meer informatie willen over de producten van HK Living, neem dan even een kijkje op de website.

Kom alles te weten over HK Living op label123.nl

Op de website van label123.nl vind je alle informatie over dit frisse merk. Je kunt tevens verschillende foto’s bekijken van alle producten die je kunt krijgen van dit merk. Dat is natuurlijk extra handig, want als je kunt zien waar het over gaat, dan zie je ook sneller in hoe deze meubels en accessoires kunnen bijdragen aan het ware genieten. Tevens vind je hier ook alle informatie over het HK merk. Je vindt meer informatie over de beide ontwerpers en de geschiedenis van het merk. Het is natuurlijk extra leuk om artikelen in huis te hebben waarvan je de ontstaansgeschiedenis kent. Maakt alles net even een stukje persoonlijker. Alsof je de producten rechtstreeks van de makers hebt mogen ontvangen. Natuurlijk kun je op de website ook direct de producten kopen. Je ziet namelijk de foto’s de bijbehorende informatie en ook de prijzen. Je kunt je inrichting dus helemaal HK klaar maken via de website. Bestellen gaat zoals je dat via webwinkels waarschijnlijk al gewend bent. Je kunt de artikelen toevoegen aan de winkelwagen en je kunt dat blijven doen totdat je klaar bent waarna je direct af kunt rekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn