Wilt u graag CO2 neutraal kunnen verbranden? Maak dan gebruik van houtpellets in uw open haard. Houtpellets zijn opeengeperste blokjes zaagsel en overige houtrestanten. Daarmee weet u zeker dat alles wat een gekapt boom de mens heeft gegeven, daadwerkelijk wordt gebruikt. Niet alleen zijn houtpellets goed voor het milieu, ze zijn ook nog eens erg goedkoop. Zeker als u ze bij ons koopt. Kijkt u maar eens op dehaardhouthandelaar.nl. Wij verkopen houtpellets per pallet. Dat betekent dat u in een keer 64 zakken koopt van 15 kilogram per zak. Dat is nogal wat maar het zal u verbazen hoe snel u door uw voorraad heen bent. Zeker als u dagelijks houtpellets gaat gebruiken om daarmee de woonkamer en misschien wel uw slaapkamer, mits zich daar een houtkachel bevindt, te verwarmen. Misschien hebt u een sauna of luxe bubbelbad in uw achtertuin. Ook deze baden kunt u verwarmen door hout te stoken. Gebruik wederom houtpellets voor een snel resultaat: een hete sauna of een warm bad. Want houtpellets zijn eenvoudig aan te steken met behulp van lange lucifers en een paar aanmaakblokjes. Misschien hebt u geen idee wat houtpellets voor u kunnen betekenen. Vraag dan eerst een zak aan. We sturen u graag een zak op zodat u zelf kunt ervaren hoe geweldig dit product werkt.

Houtpellets kopen? Dat doet u dan toch zeker bij ons

Omdat we per pallet verzenden is het misschien te veel voor u. Neem dan eens contact met ons op zodat we u kunnen inlichten over de meest dichtstbijzijnde verkoper van houtpellets. Wist u trouwens dat u geen verzendkosten betaalt? Maar dat neemt niet weg dat het afhalen van de pallet nog altijd goedkoper is. U krijgt namelijk 40 euro korting bovenop de toch al goedkope prijs van 339 euro per pallet. Wist u dat u deze totale pallet direct aan uw digitale mandje kunt toevoegen? Hebt u al een account? Log dan in en bestel. Bent u hier voor het eerst? Maak dan een gratis account aan want dan kunt u zogenaamde brandpunten opsparen. Dit zijn kortingspunten die u krijgt als u iets bestelt, anderen lid maakt en hen tevens iets laat bestellen. Deze punten zijn maar een jaar gratis dus het is zaak om minstens jaarlijks een nieuwe pallet met houtpellets te kopen. Als u al uw gegevens hebt ingevuld dan hoeft u dat in de toekomst niet opnieuw te doen. Betaal vervolgens door gebruik te maken van PayPal, iDEAL of uw credit card. Vergeet niet om aan te geven of u de pallet op wilt halen of dat we het moeten bezorgen. U mag er wel vanuit gaan dat u deze week uw bestelling al thuisbezorgd krijgt.

Maak een gratis account aan zodat u zogenaamde brandpunten kunt sparen

Wilt u graag iets terug doen voor de Aarde? Wilt u minder fossiele brandstoffen gaan gebruiken, het liefste helemaal geen aardolie en aardgas meer? Plaats dan zonnepanelen op uw dak, stap over op groene stroom en koop deze handige pellets. Laat eventueel een open haard in uw woonkamer bouwen of stap over op een ouderwetse houtkachel. Het geeft misschien wat meer werk dan de centrale verwarming, u krijgt er zoveel meer voor terug. Al was het alleen al dat aangename geluid van een knapperend haardvuur. Hebt u nog vragen over onze service?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn