Wanneer de feestdagen weer voor de deur staan wordt het voor veel bedrijven weer tijd om extra van zich te laten horen. Het is heel mooi om leuke kerstballen te bedrukken. Door kerstballen te bedrukken met uw bedrijfslogo kunt u uw relaties een heel leuk cadeau geven voor de feestdagen. Het is altijd leuk om met kerst iets extra’s te doen, maar het is helemaal leuk wanneer u net dat beetje extra doet. Een mooie kerstbal is een aardig geschenk en ook heel origineel. Uw relaties zullen dit ook zeker waarderen. Bij promoboer.nl kunt u veel soorten kerstballen laten bedrukken. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een mooi klassiek rood exemplaar met uw logo op de voorzijde en wellicht een mooie afbeelding erbij. Er zijn veel opties. Wanneer u graag wilt weten wat er allemaal mogelijk is dan kunt u natuurlijk even contact opnemen. Mooie kerstballen laten bedrukken kan voor weinig geld. U heeft veel keuze:

  • Kerstballen van glas of van kunststof
  • Per stuk verpakt in een giftbox of per 3
  • Standaard kleuren of een eigen kleur

Door al deze keuzes kunt u exact de kerstbal samenstellen die u graag wilt laten zien. Een kerstbal van glas is natuurlijk een prachtig cadeau en om meerdere kerstbalen te kunnen geven is het heel leuk om vooral ook te kiezen voor een giftset van 3 stuks. Deze worden mooi verpakt zodat de kerstballen ook zeker niet kapot kunnen gaan. Tijdens de feestdagen houdt u altijd een leuke borrel om het einde van het jaar in te luiden. Dan kunt u mooi een presentie geven aan alle medewerkers door mooie kerstballen met het bedrijfslogo te laten bedrukken. Vraag vooral naar de mogelijkheden wanneer u met specifieke wensen zit.

Snel kerstballen laten bedrukken

Kerstballen laten bedrukken neemt niet veel tijd in beslag. U kunt al kerstballen laten bedrukken binnen enkele dagen. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst is het meteen mogelijk om te bekijken hoe lang het ongeveer gaat duren. De levering is heel snel, al binnen één week. Dus mocht u nog geen cadeautjes hebben zo net voor kerst, dan is het heel leuk om toch nog even kerstballen te bedrukken. Hierdoor weet u zeker dat u altijd iets te geven heeft als mooi relatiegeschenk. Tegenwoordig is een kerstkaartje niet meer genoeg en is het belangrijk om ook altijd iets te geven waardoor uw logo goed zichtbaar blijft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuk cadeau zoals een kerstbal. Iedereen kan tijdens de kerstdagen mooie kerstballen gebruiken om in de boom te hangen of het huis op een andere manier te versieren.

Afwijkende vormen en kleuren

Bij promoboer.nl vindt u veel standaard kleuren om uit te kiezen, maar wanneer deze kleuren niet helemaal passen bij uw logo, dan wilt u natuurlijk liever een mooie andere kleur die u zelf kunt kiezen. Kerstballen laten bedrukken kan op heel veel verschillende manieren. U kunt ook helemaal zelf een kleur kiezen. Bijvoorbeeld de kleur van uw logo. Hierdoor weet u zeker dat uw kerstballen goed te herkennen zijn. Kerstballen laten bedrukken is dus een heel goed idee wanneer u op zoek bent naar een leuk cadeau voor medewerkers en relaties. Kijk dus snel op de website voor de vele mogelijkheden en hoe u precies kunt bestellen. Doordat kerstballen laten bedrukken echt maatwerk is, kunt u ook kiezen voor afwijkende vormen. Bijvoorbeeld een hele mooie stervorm. U kunt snel een offerte aanvragen wanneer u graag wilt weten wat de kosten zijn. Kijk dus snel op de website voor alle informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn