Of het nou door ouderdom is of door invloeden van weer en wind, het kan gebeuren dat een betonnen vloer of muur in de loop der jaren gebreken begint te vertonen. Handig is dan om gebruik te maken van betonreparatie. Dit voorkomt namelijk dat een betonnen vloer of wand helemaal vervangen dient te worden en kan er dus voor zorgen dat de kosten nog binnen de perken blijven. Voor betonreparatie is er geen beter adres dan Soil-ID. Ons bedrijf heeft vestigingen in Utrecht en Breda, maar is in het hele land actief en in te schakelen voor diverse werkzaamheden, waaronder betonreparatie. Veel voorkomende problemen met betrekking tot beton is dat de wapening gaat roesten. Dit noemt men ook wel betonrot. In het kort komt dit er op neer dat de wapening ofwel in blootgesteld aan water en lucht, ofwel is gaan reageren met stoffen die in het beton zelf zitten. In alle gevallen is het noodzakelijk om er iets aan te doen, want de kracht van de constructie is niet meer zeker als betonrot zich doorzet. Voor dit soort problemen is betonreparatie ideaal. Dit is echter slechts één van de problemen die zich kan doen bij beton. Ook slijtage en ouderdom zijn vaak redenen om een betonreparatie uit te laten voeren. Omdat het voor u misschien niet altijd duidelijk is wat de exacte problemen in uw geval zijn is het altijd mogelijk om een expert van ons hier naar te laten kijken. Door onze jarenlange ervaring met betonreparatie weten wij voor veel diverse problemen de juiste oplossing. Wij zoeken uiteraard altijd een oplossing die zo goedkoop mogelijk is en zo snel mogelijk klaar. Als u problemen heeft met betonnen constructies zoals bijvoorbeeld muren en vloeren dan is het zaak om hier niet te lang mee te blijven zitten. Zodra dit beton namelijk onherstelbaar beschadigd is zal het moeten worden vervangen en dan is betonreparatie een veel betere en goedkopere oplossing zolang dit nog kan. Neem daarom vandaag nog contact op met Soil ID als u denk dat betonreparatie in uw huis of bedrijfspand nodig is en wij komen snel langs om de problemen te diagnosticeren.

Betonreparatie om hogere kosten te voorkomen

Bij veel problemen met beton is het zeer verstandig om vroegtijdig in te grijpen. Wij kunnen vaak al van afstand beoordelen of een betonreparatie nuttig is en daarom is het altijd mogelijk om met ons in contact te komen. Als er grote problemen zijn die niet direct zichtbaar zijn op bijvoorbeeld foto’s komen wij graag langs voor een indicatie. Wij beschikken over verschillende technieken om een betonreparatie uit te voeren. Kleine problemen kunnen wij handmatig repareren, terwijl voor grotere problemen wij diverse injecteermethoden hebben die er voor zorgen dat het beschadigde beton zijn stevigheid kan behouden en niet verder meer zal verslechteren. Wij werken altijd met een oplossing op maar en zijn in die hoedanigheid al veel diverse problemen tegengekomen. Daarom zijn wij er zeker van dat geen probleem ons te groot is en wij altijd komen met een goede oplossing om de betonreparatie uit te kunnen voeren. Uiteraard stellen wij altijd een plan van aanpak op voordat wij beginnen met de werkzaamheden en kunt u ook vragen om een vrijblijvende offerte indien u dit wilt. Een betonreparatie is in ieder geval in alle gevallen goedkoper dan het compleet vervangen van een betonnen constructie, dus zorg dat u er op tijd bij bent en ons inschakelt als problemen zich voordoen. Wij zijn overigens ook inzetbaar bij vele andere problemen met constructies. Zo staan wij bekend als experts op het gebied van vochtwering en injectietechnieken, naast uiteraard onze kennis van betonreparatie. Op onze site kunt u vinden wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen als u met problemen kampt, wij overleggen dan graag met u wat de mogelijkheden zijn die wij kunnen bieden. U kunt onder andere ook bij ons terecht voor:

  • Bouwputlekkages
  • Kelderlekkages
  • Grondinjecties
  • Funderingsherstel

Maar dat is nog lang niet alles wat wij kunnen. Kom daarom bij problemen met vocht en beton bij ons langs of mail of bel ons en wij kunnen u beloven dat wij snel met een passende oplossing komen.

Jarenlange ervaring en uitstekende referenties

Omdat veel van onze medewerkers al jarenlang in deze branche werken beschikken wij over veel expertise op deze diverse gebieden. Daarom is geen probleem ons te groot of te gek, wij zijn niet anders gewend. Voor een betonreparatie is er dan ook geen beter adres te bedenken dan Soil ID. Op onze site kunt u de referenties lezen van klanten die u voorgingen. Dit zijn zowel grote bedrijven waar wij bijvoorbeeld de bouwput vochtdicht hebben gemaakt, maar ook particulieren waar wij kleinere projecten succesvol hebben uitgevoerd. Als u meer wilt weten over de projecten die wij in het verleden hebben uitgevoerd, onder andere op het gebied van betonreparatie, dan kunt u dat daar lezen. Het is ook mogelijk om ons in te schakelen als adviseurs. Op het gebied van ondergrondse bouwconstructies en andere betonnen constructies delen wij graag onze expertise. Wij kunnen vaak van afstand al goed advies geven maar komen ook graag langs om de situatie te bekijken en te adviseren over wat de beste vervolgstappen en bouwmethoden zijn. Klop dus bij Soil ID aan voor allerhande zaken en wij kunnen u garanderen dat wij maatwerk leveren van de hoogste kwaliteit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn