Hebt u genoeg van uw tuinmeubelen? Hebt u onlangs een serre laten bouwen? Of bent u aan het verhuizen en wilt u graag helemaal opnieuw beginnen qua interieur? Overweegt u dan eens om tussen onze loungesets te zoeken. Met een van deze loungesets op uw terras zult u zich de koning te rijk voelen. In Nederland worden de zomers steeds langer. Het is in de lente al mogelijk om een hele middag in de zon te vertoeven, dankzij onze loungesets hoeft u daar nu nog minder moeite voor te doen omdat deze loungesets niet in een garage hoeven te staan tijdens slecht weer. Ze zijn namelijk slijtvast en roestvrij. Doordat ze verzwaard zijn kunnen ze tijdens een storm niet wegwaaien dus qua weersbestendigheid zit het wel goed. Deze loungesets hebben wij dan ook met zorg uitgezocht en uitvoerig getest op duurzaamheid. Anders nemen wij ze niet in ons assortiment op. Daardoor krijgt u altijd waar voor uw geld als u bij, ikwiltuinmeubelen.nl, lounge dining set aanschaft. Klinkt u dit als muziek in uw oren en verlangt u al tijden naar nieuwe lounge dining set waarop u zelfs zonder uw stoel te hoeven verstellen op kunt liggen? Dan weet u nu waar u moet zoeken. Over het algemeen krijgt u bij deze lounge dining set ook een welgevormde bank bijgeleverd. Het kan hierbij gaan om een 2-zitter maar we hebben ook uitgebreide loungebanken met een ingebouwde hoek waar maar liefst 5 à 6 mensen tegelijkertijd op plaats kunnen nemen zonder dat ze het idee hebben op een kluitje te hoeven zitten. Deze loungesets zijn zeer luxe en gewild bij veel gezinnen met meerdere kinderen. Ook is het mogelijk om uw hele familie te ontvangen zodat u in uw eigen achtertuin een verjaardagsfeestje kunt geven. Dat is bij mooi weer veel leuker dan te hoeven zweten in uw eigen huis. Kies daarom voor een van onze loungesets.

Loungesets voor buiten en in uw serre

Wat is er leuker dan in uw achtertuin te kunnen zonnen tijdens een welverdiende vakantie? Dit is iets dat u zo comfortabel mogelijk aan wilt pakken en dat is dan ook waar deze loungesets om de hoek komen kijken. Met deze loungesets zit u zeker op rozen en kan uw vakantie niet meer stuk gaan. We kunnen het ons wel goed voorstellen dat u van te voren nog eens goed naar alle loungesets wilt kijken. Komt u daarom eens langs bij onze showroom in Geesteren. Op onze website vindt u de openingstijden. We zijn in ieder geval van maandag tot en met zaterdag geopend dus op die dagen staat de koffie voor u klaar. Alle loungesets en ook onze overige tuinmeubelen die u op de website ziet afgebeeld staan daar uitgestald. U mag ze allen vrijblijvend komen uittesten en onze collega’s leiden u graag rond. De loungesets leveren we geheel gemonteerd tot aan uw voordeur af. U krijgt niet te maken met een bouwpakketje zodat u aan het einde van de dag met uw handen in het haar met onze klantenservice moet bellen. Niets van dat al, wij leveren deze loungesets compleet zodat u er na het uitpakken meteen gebruik van kunt maken. Dezelfde avond kunt u de barbecue al aanzetten en vieren dat u een nieuwe set aan tuinmeubelen hebt gekocht. We beschikken over een eigen bezorgservice zodat we op afspraak kunnen leveren. Dat is wel zo prettig voor u omdat u nu zelf aan kunt geven op welke datum en tussen welke tijden u thuis bent. We kunnen immers moeilijk de loungesets bij uw buren afleveren. Daarom is het ook zo prettig dat u met ons een persoonlijke afspraak kunt maken en de loungesets snel door ons kunt laten bezorgen op het gewenste tijdstip. Betalen gaat ook op een eenvoudige en veilige manier. U hebt hier twee opties voor. Ten eerste kunt u digitaal betalen via internetbankieren. U maakt dan gebruik van PayPal of iDEAL. Ten tweede kunt u aan de chauffeur betalen ten tijde van de bezorging. Hij heeft een mobiel pinapparaat bij zich en ook mag u in cash betalen.

We leveren altijd binnen 3 dagen aan huis

Hopelijk hebben we u er in ieder geval van weten te overtuigen dat deze loungesets een prachtige aanvulling zullen zijn op uw terras. Een geweldige investering want deze loungesets gaan jarenlang mee. Daarnaast krijgt u ook nog eens vele jaren garantie op de loungesets dus mocht er tussentijds een mankement ontstaat, dan kunt u de meubelen kosteloos retourneren en omruilen. Voordat het zo ver is hebt u nog wel een aantal keuzes te maken. De hoeveelheid artikelen maar ook de kleur van de meubelen spelen daarbij een rol. Zo hebt u bij ons de keuze uit sets bestaande uit:

  • Hoekbanken
  • Verscheidene stoelen
  • Krukjes en hockers
  • En parasols die u zowel los kunt bestellen als bij de set kunt laten opnemen

Als u in deze tijden bestelt dan is de kans groot dat u voor een zeer scherpe prijs aan topkwaliteit tuinmeubelen kunt komen want we leveren zeer scherpe kortingen op veel producten. Deze kortingen kunnen maar liefst oplopen tot wel 50 procent. Laat dit dan ook niet aan u voorbijgaan maar spring hier zo snel mogelijk op in! Artikelen die wij niet langer standaard in ons assortiment hebben verkopen we vaak voor mooie prijsjes. Deze producten vindt u in onze digitale outlet. Vergeet dan ook niet om hier zo nu en dan eens tussen te kijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn