Gaat u binnenkort verhuizen vanuit Noord-Holland? Woont u in de regio Beverwijk en is dat de reden dat u een makelaar in Beverwijk zoekt? Kijk dan even op makelaar-beverwijk.nu want dit zijn de makelaars bij uitstek en we stellen ons op deze site graag even aan u voor. Want wij van Gulik makelaars zijn gevestigd in deze mooie stad, dicht bij de Noordzee. We kennen de regio op ons duimpje en kennen daardoor velen die op zoek zijn naar een woning. De kans dat u daardoor al binnen een maand of 2 kunt verhuizen is erg groot. U hebt wellicht al een andere woning op het oog en u hebt de koop al bijna gesloten. Het is lastig om alles goed met elkaar te timen. Aan de ene kant wilt u niet maandenlang dubbele lasten hoeven te betalen, aan de andere kant moet u niet op straat komen te staan omdat uw huidige woning door onze makelaar in Beverwijk is verkocht terwijl de koop van een nieuw huis nog beklonken moet worden. Ook voor dergelijk advies kunt u op ons rekenen. Zo kan onze makelaar in Beverwijk bemiddelen bij de koop van een nieuw huis, ongeacht de plaats waar u naartoe gaat verhuizen en tevens helpen bij de verkoop van uw huidige woning. Daardoor kunnen we het goed met elkaar afstemmen terwijl u waar krijgt voor uw geld. De markt is immers aangetrokken dus u mag best een paar duizend euro meer vragen dan is getaxeerd.

Vindt een makelaar in Beverwijk die bij u past

Zoekt u trouwens nog een makelaar in Beverwijk die uw huis kan taxeren naar de maatstaven van de huidige woningmarkt? Ook dan kunt u op onze makelaar in Beverwijk rekenen. Sterker nog, dit is een vrijblijvende dienstverlening en het maakt vaak deel uit van het eerste, ook vrijblijvende, adviesgesprek. U kunt online het contactformulier direct invullen zodat we een makelaar in Beverwijk kunnen inplannen voor een bezoekje bij u thuis. Kijkt u echter graag de kat uit de boom en vindt u dit nogal een grote stap? Bel dan eerst met ons kantoor of loop eens bij ons naar binnen om onze makelaar in Beverwijk het hemd van het lijf te vragen. Die taxatie kan altijd later nog wel, zo wilt u bijvoorbeeld eerst zelf op zoek gaan naar interessante koopwoningen. Of u nu in een drukke stad wilt gaan wonen, een luxe villa in een dorp of in een rustige buitenwijk, u bent bij ons aan het juiste adres. Want niet alleen kan deze makelaar in Beverwijk u helpen met dergelijke onderhandelingen, we bieden vanzelfsprekend ook een grote selectie aan koopwoningen aan! en we hebben daarnaast geregeld enkele huurwoningen in de omgeving beschikbaar. Zo is er voor ieder wat wils en zijn er vele redenen om een makelaar in Beverwijk in de arm te nemen.

Of u nu gaat verkopen of kopen, we helpen u verder

  • Zoekt u hulp bij het afsluiten van een hypotheek?
  • Wilt u weten wat uw huidige huis waard is?
  • Of hebt u bij dit makelaarskantoor een prachtige koopwoning gevonden?

Dit is slechts een greep uit de redenen waarom u met van Gulik in zee moet gaan. Maak daarom snel een afspraak en kies voor de gratis waardebepaling. Dan weet u waar u aan toe bent en hebt u de eerste stap gezet met de verkoop van uw huis. U kunt ons aanbod ook op Funda bekijken en tevens op de sociale media waaronder Facebook en Twitter. Blijf op de hoogte van de altijd veranderende huizenmarkt door onze blogs goed in de gaten te houden. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn