Bij sire-search.nl gaat onze pharma headhunter dagelijks weer op zoek naar vers bloed. Vers bloed in de zin dat we onze database aan werkzoekenden in deze branche graag willen uitbreiden. U, als toonaangevende medisch wetenschapper bent ongetwijfeld geïnteresseerd in de knappe koppen van Europa. Daarom kunt u bij ons contact opnemen met de pharma headhunter als u nieuw personeel wilt aannemen. Dit is een klus dat u binnen de medische wetenschappen zoals de farmacie of de biowetenschappen het beste kunt uitbesteden aan een pharma headhunter. Een pharma headhunter zoals u die vindt bij Sire Search kent de opties die u hebt. U zoekt immers binnen een bepaald profiel. We denken aan mensen die zijn afgestudeerd in een bepaalde richting met een bepaalde master-opleiding of misschien zelfs wel een PhD-opleiding achter de rug. U kunt ook zoeken naar al wat oudere mensen die geen baan meer hebben, maar wel erg veel ervaring mee kunnen brengen. Zoek op een dergelijk profiel door de advertentie op onze website te plaatsen. Onze pharma headhunter brengt u vervolgens graag in contact met geschikt personeel. Dat dit betekent dat ze uit de Baltische Staten, Hongarije of misschien uit Malta komen, dat maakt natuurlijk voor een internationaal bedrijf als de uwe niets uit.

Neem de hulp van een pharma headhunter aan

Via onze website kunt u direct in contact komen met de pharma headhunter. Er werken er natuurlijk meerdere, maar per bedrijf krijgt u te maken met een vast aanspreekpunt. Dat is voor u wel zo eenvoudig en dat geldt voor ons ook. Afspraken die gemaakt worden kunnen we snel nakomen en dankzij ons transparante beleid kunt u altijd veranderingen doorvoeren in het zoekprofiel. En dat betekent dan weer dat we niet alleen nauwkeurig te werk kunnen gaan, maar ook erg snel kunnen werken. Die open plek binnen uw bedrijf wilt u immers zo spoedig mogelijk invullen met de beste kandidaat voor die positie. Het kan u zelfs geld gaan kosten als dit een zaak van maanden gaat worden. Overleg daarom wat u samen met onze pharma headhunter kunt doen.

  • Het is in ieder geval verstandig om een zoekprofiel aan ons door te geven. Dat kan te maken hebben met de genoten opleiding, leeftijdsklasse, ervaring, geografische ligging van hun woonplaats en ga zo maar door,
  • Ook kunt u plek kopen op onze website. U plaatst er zelf een vacature waar werkzoekenden binnen deze specialistische markt vervolgens op kunnen reageren,
  • En u kunt uzelf toegang verlenen tot onze riante database met meer dan 15.000 sollicitanten. We brengen hen graag met u in contact zodat de sollicitatiegesprekken niet langer meer op zich laten wachten.

Reken er maar op dat u dankzij onze pharma headhunter snel de juiste kandidaat of kandidaten zult weten te vinden. Klinkt u dat als muziek in de oren maar hebt u toch nog enige vragen? Neem dan vooral eerst even contact op met onze klantenservice. Zij brengen u graag in contact met uw eigen toegewezen pharma headhunter.

We kunnen gespecialiseerd op zoek gaan naar nieuwe werknemers

Zelf een advertentie opstellen en op een algemene vacaturebank zetten, is dat eigenlijk wel een goed idee? Bedrijven zoals de uwe doen dat al tijden niet meer. Ook zij gebruiken specialistische websites zoals de onze en huren head hunters in. Dat betekent ook dat werkzoekenden binnen deze branches niet zo snel naar die algemene websites gaan om te kijken of er daar werk te vinden is. Nee, wij zijn er van overtuigd dat u het beste bij Sire Search kunt aankloppen. Dus klim in de pen en neem vandaag nog even contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn