jmpromotions - usb sticks bedrukkenHoe maakt u nu de juiste promotie voor uw bedrijf? Iedere zelfstandige weet dat dit niet vanzelf gaat en dat zomaar iets doen geen enkele zin heeft. Hier moet u goed over nadenken, onderzoek naar laten doen en voornamelijk een strategie voor opzetten. Denkt u dat u niet zelf kan? Laat het dan voor u doen! Het belangrijkste is dat u een goede marketingstrategie opzet om nieuwe klanten te vinden en uw huidige klanten te behouden. Dit kunnen uiteraard twee verschillende strategieën zijn. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de doelgroepen die u heeft. Bij het maken van promotie voor uw bedrijf blijven een aantal dingen altijd belangrijk: u moet zich afzetten van uw concurrentie en u moet de gunfactor creëren. Doet u dit allebei op de juiste manier? Dan zullen de klanten bij u binnen stromen. Maar hoe doet u dit dan? Laten we beginnen met dat origineel promotiemateriaal een leuke start is. Gaat u een product gratis weggeven aan (potentiële) klanten? Dan is het wel van belang dat zij hier ook iets mee kunnen doen. Wanneer het product dat u weggeeft snel in de prullenbak belandt, dan heeft u er dus niet veel aan. Herhaling is goede marketing. Uw (potentiële) klant moet met regelmaat aan uw bedrijf herinnerd worden. Bijvoorbeeld usb sticks bedrukken is dan een zeer goede optie. Met usb sticks bedrukken kunt u niet alleen origineel zijn, maar geeft u de klant ook een product waar ze iets aan hebben. Iedere keer dat zij de usb stick gebruiken zien zij het logo van uw bedrijf. Zo blijft u makkelijk in hun gedachten hangen. Hebben zij uw product of dienst nodig? Dan is de kans heel groot dat zij bij u komen. Steeds meer zelfstandigen kiezen daarom voor usb sticks bedrukken. Bij JM Promotions kunt u verschillende soorten usb sticks bedrukken:

  • Armband usb sticks
  • Pen usb sticks
  • Custom-made usb sticks
  • Twister usb sticks

Daarnaast kunnen ze ook veel andere soorten usb sticks bedrukken. Bijvoorbeeld houten en leren usb sticks.

Veel usb sticks bedrukken voor een lage prijs

Laat u usb sticks bedrukken? Bij JM Promotions betaalt u hier een mooie prijs voor. Door de keuze die u heeft in de verschillende soorten kunt u hier ook zelf een keuze in maken. Er zitten usb sticks tussen waar u meer geld voor neerlegt, maar wanneer u niet teveel geld wilt uitgeven dan zitten er ook opties tussen die minder geld kosten. Wilt u echt originele usb sticks bedrukken? Kies dan voor de custom-made optie. U kunt uit een heleboel verschillende soorten kiezen.

  • dieren
  • voertuigen
  • etenswaren
  • figuurtjes

Costum-made usb sticks bedrukken betekent dat u een ruime keuze heeft en van alles kunt laten maken. Zo kunt u het dus helemaal aanpassen aan uw eigen bedrijf. Er is ook de optie voor simpelere usb sticks bedrukken. U kiest dan een van de mogelijkheden en kan hier uw logo en een bijpassende tekst op laten zetten. Voor welke optie u ook gaat, het is een slimme vorm van promotie. U kunt de usb sticks bedrukken en daarnaast kiezen voor verschillende groottes in opslag. De voordelen van usb sticks bedrukken bij JM Promotions houden daarbij niet op. Zo wordt er hier de goedkoopste prijs gerekend en is het altijd mogelijk om een proefmodel te krijgen. De verzending is gratis en snel. U kunt al een bestelling plaatsen vanaf 100 stuks. Wilt u dus eerst even aankijken of deze vorm van marketing werkt voor uw bedrijf? Dan kunt u dus beginnen met een kleine oplage. U kunt dan later altijd nog besluiten om bij te bestellen.

Laat usb sticks bedrukken voor andere doeleinden

Wanneer u heeft gekozen voor usb sticks bedrukken dan kunt u deze op verschillende manieren inzetten. Zo kunt u ze zonder inhoud weggeven als promotiemateriaal. De ontvanger kan dan zelf bepalen wat ze met de usb stick doen. Er zijn ook andere mogelijkheden. Wat dacht u van het verspreiden van beeldmateriaal? Video’s en foto’s bijvoorbeeld. Dit kunt u uiteraard online doen. Maar met usb sticks bedrukken maakt u een hele andere indruk. Plaats uzelf eens in de schoenen van uw (potentiële) klant. Wanneer zou u uw product of dienst afnemen? Wat waren de situaties waarin u onder de indruk was van een bedrijf? En hoe maakt u zelf de overweging om met een bepaald bedrijf in zee te gaan. Als u de antwoorden op deze vragen voor uzelf op een rijtje heeft, heeft u vaak al een idee hoe uw (potentiële) klant erover denkt. Neem dit dus mee in het bedenken van uw marketingstrategie. Het gaat er niet alleen om dat u indruk maakt op een (potentiële) klant, maar voornamelijk dat u de gunfactor heeft. Dit bereikt u op verschillende manieren. Hier zijn veel studies naar gedaan en er zijn uiteenlopende theorieën over ontwikkeld. Hoe u er invulling aangeeft is geheel aan u. Het is ook meer dan alleen usb sticks bedrukken en deze (gratis) weg te geven. Dit is slechts een gedeelte van uw strategie. Zorg er altijd voor dat u weet wie uw potentiële klanten zijn en hoe u de service naar hen toe kunt verbeteren. Een ding weet u zeker: het bestellen van promotiemateriaal bij JM Promotions is een goede beslissing. De service is goed en snel. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Maak hier dus gebruik van!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn