Bent u dol op bordspellen? Speelde u al met bordspellen sinds uw jeugd? Dan is het tijd om ze weer eens tevoorschijn te halen. Wilt u liever een moderne variant zodat u uw kinderen of vrienden ook zo ver krijgt dat ze mee gaan doen? Dan kunt u die ongetwijfeld snel online bestellen bij Spellen rijk. Dit is de ultieme online webwinkel voor bordspellen en kaartspellen, voor binnen maar ook voor buiten. Onze buitenspellen zijn beschermd met een stevige coating zodat ze de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Het is immers een investering die u wellicht vele decennia wilt gaan gebruiken. En daarmee zijn bordspellen geheel verschillend van videogames. Een videogame speelt u hooguit 10 jaar. Het moet wel een huizenhoge kwaliteit zijn wilt u het langer spelen. De kans dat u bijvoorbeeld na enkele maanden de controller van uw console of de muis van uw pc opzij legt en op zoek gaan naar een nieuw spelletje is vele malen groter dan wanneer u één van onze bordspellen hebt gekocht. Natuurlijk zult u het minder vaak spelen, maar als u allen samen bent dan zal het intensief en actief gespeeld worden. Risk en Cluedo en natuurlijk Stratego zijn populaire klassiekers die het nog altijd erg goed doen. Dat geldt ook voor moderne spellen zoals Carcassonne, Ticket to Ride en diverse andere bordspellen die u op onze website per categorie kunt bekijken. Komt u er niet helemaal uit? Lees dan van elk spel de korte beschrijving even door of neem contact op met onze klantenservice. We helpen u namelijk graag even verder op weg. Mocht een spel toch niet bij u passen dan hebt u trouwens altijd nog 14 dagen retourrecht. Stuur binnen deze twee weken de bordspellen terug, en u krijgt van ons het geld teruggestort op uw bankrekening.

Onze bordspellen zijn geschikt voor jong en oud

Dankzij een aantal handige categorieën kunt u uw zoekgebied behoorlijk verkleinen. En dat is wel zo handig als u niet precies weet welke spellen het beste bij u horen. Gaat het om een cadeau? Of wilt u met een hechte vriendengroep een spelletjesmiddag organiseren in de hoop dat het een traditie gaat worden? Bent u al iets ouder en wilt u voor de oudereninstelling de selectie qua bordspellen uitbreiden? Er zijn vele redenen om eens op onze website te kijken. Selecteer in ieder geval op een aantal categorieën zoals:

  • De hoeveelheid spelers. U kunt al bordspellen kopen voor een persoon,
  • Selecteer de merken waar u een goede ervaring mee hebt,
  • Of kies de spelduur uit. Wilt u een snel spelletje van niet meer dan een kwartier spelen? Of wilt u met een studentengroep na het eten beginnen en het liefste tot 6 uur in de ochtend doorspelen? Mogen we in dat geval overigens Risk aanraden, dan gaat het vast en zeker wel lukken.

Nadat u een keuze hebt gemaakt kunt u aangeven hoeveel bordspellen u precies wilt kopen. Voeg ze toe aan uw verlanglijstje of winkelwagentje. Dan vult u uw adres- en contactgegevens in en betaalt u met behulp van een online betaalservice zoals iDEAL en PayPal. Liever met uw creditcard betalen? Daar doen we beslist niet moeilijk. Als u tijdens werkdagen bestelt dan is de kans groot dat u het pakketje al binnen 24 uur thuisbezorgd hebt.

Handig om mee te nemen op reis, bestel dus snel

Via onze sociale media en de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de laatste producten, kortingen en aanbiedingen. Dus vergeet niet om onze website tevens even te bookmarken, dan kunt u zo nu en dan een kijkje nemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn