In veel moderne woningen is het haardvuur weer helemaal terug van weggeweest. Veel mensen willen graag een goed vuurtje om de avonden heerlijk warm te maken. Het gaat echter vaak niet alleen om het verwarmen van het huis, maar ook om de uitstraling die u creëert met echt vuur. Een open haard vuur wordt dan ook steeds vaker in de woonkamer geplaatst. U kunt zelf kiezen wat voor soort kachel u laat installeren. Een echte grote open haard is niet nodig, u kunt gemakkelijk een staande kachel invoeren met een prachtig echt vuur. Om deze kachel goed te kunnen stoken is natuurlijk goed stookmateriaal nodig. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om goed te denken aan het milieu. Bij Teswood kunt u de beste producten kopen die allen goed zijn voor het milieu. Denk bijvoorbeeld aan biologisch afbreekbare grondstoffen of materiaal dat goed brand, maar waardoor er nooit schadelijke stoffen vrijkomen. Op deze manier kunt u echt genieten van uw open vuur en verandert u de woonkamer in een heel gezellige plekje om de lange winteravonden in door te brengen. Kies bijvoorbeeld voor de fantastische Pini Kay briketten. Met Pini Kay briketten zorgt u voor een goed vuur en komen er geen stoffen vrij die u liever niet in uw woonkamer wilt hebben. Pini Kay briketten kunt u kopen bij Teswood. Hier is een grote voorraad aanwezig van dit stookmateriaal en u kunt dus voldoende in huis halen om de kamer langdurig te verwarmen. Dit scheelt op den duur ook zeer in de energiekosten. U hoeft de verwarming namelijk nauwelijks aan te zetten. Met Pini Kay briketten zorgt u dus voor veel voordelen tijdens de winter:

  • Geproduceerd van 100% eiken
  • CO2 neutrale verbranding
  • Direct gebruiksklaar

Wanneer u deze Pini Kay briketten bestelt hoeft u niet nog eerst te zorgen dat ze klaargemaakt worden voor het stoken. Direct met de levering zijn de Pini Kay briketten klaar voor gebruik. Hierdoor bent u nooit extra tijd kwijt. U zou bijvoorbeeld wel veel tijd kwijt zijn wanneer u eerst nog de blokken hout goed op maat zou moeten zagen. Hier heeft u er dus verder geen last van en kan alles op een goede manier worden opgestookt.

Pini Kay briketten voor een schoner milieu

Pini Kay briketten zijn zeer goed voor het milieu. Er komen geen schadelijke stoffen vrij wanneer de Pini Kay briketten opgestookt worden. Dit is heel belangrijk natuurlijk wanneer u graag een bijdrage wilt leveren aan een schonere omgeving zoals tegenwoordig veel mensen dat willen. Met Pini Kay briketten kunt u erop rekenen dat er aan het 100% schone houtvezel geen andere stoffen zijn toegevoegd. Ook zijn de Pini Kay briketten volledig geproduceerd volgens de DIN-51731 norm. Dit betekent dat ze op een schone manier geproduceerd zijn. Een ander groot voordeel van Pini Kay briketten is dat ze langer kunnen branden dan normaal brandhout. Hierdoor bent u dus minder geld kwijt. Door deze lange branduur hoeft u ook niet voortdurend de Pini Kay briketten te vervangen. Bij houtblokken kan het nog wel eens vervelend zijn wanneer u vergeet om steeds weer nieuw hout toe te voegen en het vuur snel uit kan gaan. De Pini Kay briketten zijn helemaal droog wanneer ze geleverd worden. U hoeft dus niet aan de slag te gaan met het bouwen van een droogschuur zoals elke zomer weer het geval is met het stapelen van een grote hoeveelheid houtblokken. U kunt de Pini Kay brikettengemakkelijk in de zakken wegzetten in een schuur en u heeft er helemaal geen omkijken meer naar totdat het tijd wordt om de kachel aan te steken. Pini Kay briketten zijn geschikt voor verschillende soorten kachels. U kunt ze gebruiken wanneer u een gesloten kachel heeft. Dit type kachels komt zeer vaak voor en het kan dan ook goed zo zijn dat u deze kachel al thuis heeft staan. Dan is het natuurlijk zonde om de Pini Kay briketten niet een keer te gaan proberen. Bij Teswood kunt u gemakkelijk bestellen. Ook wanneer u vragen heeft is het mogelijk om even contact op te nemen. U weet dan meteen of u wel de juiste kachel heeft. Naast een gesloten kachel is het namelijk ook mogelijk om de briketten te branden in een speksteenkachel. Deze zijn iets zeldzamer, maar heel mooi. Ze staan prachtig in zowel een modern als een klassiek interieur en mocht u van plan zijn om een nieuwe kachel te gaan kopen, dan zijn deze speksteenkachels zeker de moeite waard. Door de lange brand duur van de briketten kunt u gemakkelijk de hele avond de kachel aanhouden. U hoeft dus niet steeds stookmateriaal toe te voegen.

Goede ecologische brandstof

De beste ecologische brandstof koopt u bij Teswood. Er zijn veel verschillende soorten, maar wanneer u toch graag met wat grotere blokken werkt voor het stoken van uw kachel is het verstandig om te kiezen voor briketten. Deze worden per hoeveelheid van 12 stuks voorverpakt en zo ook bij u thuis geleverd. De briketten hebben een gat in het midden waardoor de zuurstof goed kan trekken. Iedereen met een kachel weet dat dit belangrijk is voor het goed stoken van wat dan ook. Hierdoor krijgt u een prachtig lang vuur dat u lange tijd aan kunt houden. Kijk dus zeker eens rond in de webwinkel en koop briketten van Pini Kay voor uw kachel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn