Welkom bij Havic, waar alleen de beste kwaliteit en een uitmuntende service als graadmeter wordt genomen. Daarom zult u niet alleen zeer kwalitatieve producten in ons assortiment vinden, maar ook kunt u rekenen op hulp bij projectinrichting. Voorts bieden wij service in de vorm van jarenlange ervaring, kennis van projectinrichting en oplossingen op maat. Onze klanten kunnen dus voor dit alles bij ons aankloppen. Schroom daarom niet en neem contact op met een van onze medewerkers als u hulp wilt bij projectinrichting. Waar beginnen wij mee? Op het moment dat u kiest voor projectinrichting van Havic maken wij een afspraak met u. Tijdens deze afspraak is het voor u vooral belangrijk om te weten te komen wat uw wensen zijn en wat u uit wilt stralen als bedrijf. Wij zeggen wel eens ‘projectinrichting begint met luisteren’ en dat is iets waar wij heilig in geloven. Met aandacht luisteren naar de klant levert ons de juiste inzichten op om een goede projectinrichting te kunnen verzorgen en realiseren. Wij vinden het belangrijk om de idee en de stem van een bedrijf altijd centraal te zetten, maar daarbij hebben wij wel de moed om buiten de zogenaamde box te denken en komen we met originele oplossingen. Dat is ten slotte waarom mensen kiezen voor het uitbesteden van de inrichting. De meubelen die u graag wilt gebruiken kunt u zelf uitkiezen. Maak uw wensen daarom altijd kenbaar, want wij komen graag aan al uw wensen tegemoet. Daarvoor kunt u ons uitgebreide assortiment online op uw gemak bekijken. Heeft u speciale ideeën over wat u wel en wat u beslist niet wilt? Zet deze dan voor uzelf goed op een rijtje. We kunnen niet genoeg benadrukken dat wij u wensen te allen tijde centraal hebben staan. Kies voor Havic projectinrichting om de volgende redenen:

  • wij hebben vele jaren ervaring
  • uw wensen staan altijd centraal
  • wij bieden enkel en alleen kwaliteitsproducten
  • u kunt online op ieder moment bij ons terecht
  • wij hebben het productieproces helemaal in eigen hand

Projectinrichting; een passend voorstel

Hoe uw nieuwe kantoor eruit komt te zien, is natuurlijk van belang voor iedereen in het bedrijf. Daarom is het kiezen van ergonomische en tevens stilistisch aantrekkelijke producten een gouden combinatie. Functionaliteit en esthetiek zijn verenigd in onze producten. Wij doen u altijd een voorstel waarin deze twee elementen verenigd zijn. Projectinrichting houdt in dat wij u niet alleen een selectie aan meubels voorstellen, maar tevens dat wij u alles van te voren kunnen tonen. Daarmee bedoelen we dat u de stoelen en producten kunt uitproberen en zelf kunt bepalen welke producten u wel en welke producten u niet aan uw inrichting wilt toevoegen. Bij projectinrichting letten we altijd op een aantal dingen. Ten eerste kijken we naar wat voor soort ruime of ruimtes dienen te worden ingericht. Dat kunnen diverse ruimtes zijn. Wij vinden het altijd belangrijk om wanneer mensen kiezen voor projectinrichting bij kantoren, te zorgen voor een selectie van stoelen en meubels die ergonomisch zijn. Wij hechten namelijk groot belang aan goede arbeidsomstandigheden en zullen onze klanten er altijd op attenderen hoe belangrijk het is om niet alleen te kiezen voor een inrichting die aansluit op wat u als bedrijf uit wilt stralen, maar tevens willen wij onze klanten er bewust van maken dat de functionaliteit van meubels minstens even zo belangrijk is. Projectinrichting is iets waar wij ons graag mee bezig houden met aandacht en expertise. We willen altijd en op ieder moment zorgen voor de juiste hulp en het juiste advies dat gebaseerd is op uw wensen en eisen. Kies voor projectinrichting door Havic kantoormeubelen. Dan weet u altijd zeker dat u zorgt voor de juiste inrichting met de beste producten van de beste kwaliteit.

Belang van ergonomie

Natuurlijk is het zo dat wanneer u projectinrichting helemaal laat verzorgen door Havic, dat wij u van a tot z van dienst zijn. Het betekent dat wij zowel een project optekenen en uitvoeren. Wij bezorgen de gehele inrichting. Van te voren bieden wij u alle gelegenheid om uw persoonlijke wensen kenbaar te maken en de producten zelf uit te proberen. U hoeft zich dus nergens zorgen om te maken en u kunt het allemaal helemaal uit handen laten nemen voor het beste resultaat. Ergonomie is de basis van onze kantoormeubelen. Dat wil zeggen dat deze voor de gebruiker altijd verantwoord zijn. Mensen die veel zitten, moeten zorgen dat ze een goede stoel gebruiken en als bedrijf draagt u hiervoor dan ook de verantwoordelijkheid. Wanneer mensen geen goede stoel gebruiken is het namelijk zo dat er nek-, rug-, en schouderklachten kunnen ontstaan. Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag maar wel snel en dat moet voorkomen worden. Het is zo dat mensen die veel zitten doordat ze een kantoorbaan hebben dan ook op een aantal dingen moeten letten. Als bedrijf vinden wij het belangrijk om mensen bewust te maken van deze zaken. Ten eerste kan er gelet worden op de houding. Rechtop zitten en voldoende variëren in bewegingen is belangrijk, maar ergonomie heeft te maken met hoe de mens zich tot de omgeving verhoudt, en daarbij komen wij kijken. Onze stoelen zijn namelijk ergonomisch waardoor ze helemaal kunnen worden afgesteld op uw maat en werkhouding. Bestellingen die bij ons worden geplaatst, worden altijd snel geleverd. Wij werken met ervaren monteurs die de producten aan huis of aan kantoor leveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn