Iedereen wil geld besparen op telefonie. Daarom is er nu SIP Trunk van Voicedata. Hierbij wordt uw telefooncentrale aangesloten op het netwerk van Voicedata, waarbij geen aanpassingen of investeringen nodig zijn. Het maakt tevens analoge en ISDN-lijnen overbodig, terwijl uw huidige telefoonnummer behouden en bereikbaar blijft bij SIP Trunk. Daarnaast is het een softwarematige telefoonlijn die flexibel kan worden ingesteld. Dit zijn de voordelen van SIP Trunk:

  • Een gesprek wordt opgezet via internet in plaats van het ouderwetse telefoonnetwerk.
  • De provider zorgt er voor dat telefoongesprekken op het standaard-telefoonnetwerk terecht komen.
  • De meeste telefooncentrales kunnen worden voorzien van deze dienst.
  • U bent vele malen goedkoper uit.

Overstappen naar onze diensten levert niet alleen veel voordelen op, maar biedt u ook de mogelijkheid om te doen waar u het beste in bent: het runnen van het bedrijf. Met onze diensten kunt u uw medewerkers altijd op een efficiënte manier bereiken, wat u veel tijd oplevert en daarnaast ook de mogelijkheid biedt om zo veel mogelijk uit het bedrijf te halen. Wij leggen u graag uit wat Voicedata B.V. voor u kan betekenen.

Gratis onderling bellen met SIP Trunk

Doordat SIP Trunk geschikt is voor alle typen telefooncentrales die het SIP-protocol ondersteunen is het voor ieder bedrijf een goede uitkomst om over te stappen naar Voice Connect van Voicedata. SIP Trunk heeft daarnaast nog enkele voordelen:

  • Een enorme kostenbesparing op een maandelijks abonnement
  • Betalen per beschikbare lijn
  • Gratis koppeling van uw telefoonnummers
  • Gratis onderling bellen
  • Vast-mobiel integratie mogelijk

Deze mogelijkheden helpen goed bij aan het doorontwikkelen van uw bedrijf. Ook voor callcenters is SIP Trunk een goede oplossing. SIP Trunk is extra interessant als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft. Met behulp van Voice Connect koppelt u al uw vestigingen eenvoudig aan elkaar, waarna u gratis onderling kunt bellen. Dit komt doordat alle vestigingen dan op een telefooncentrale staan. Een SIP Trunk maakt het daardoor mogelijk om een hoop geld te besparen op uw telefoniekosten en daarnaast uw medewerkers via de snelle weg te bereiken. Wij geloven in een professionele en daarnaast ook persoonlijke aanpak in ieder bedrijf. Daarom hebben wij voor iedere branche voldoende mogelijkheden om over te stappen naar SIP Trunk. Kijk hiervoor op voicedata.nl en kijk wat Voicedata voor u kan betekenen. Onze medewerkers kunnen u altijd helpen met de beste keuze voor uw bedrijf. Ons eerste advies: vraag vrijblijvend een offerte op. Geef hierbij een zo specifiek mogelijke omschrijving van uw bedrijf en uw wensen. Wij versturen deze offerte direct per mail naar u op.

Altijd bereikbaar met Voicedata B.V.

Voicedata B.V. is sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt. Vanaf het begin richten wij ons op bellen via internet, ook wel Voice-over-IP genoemd. Hiermee is ons bedrijf een van de oudste spelers op de markt die zich volledig op VoIP richt. Wij richten ons erop om onze diensten op een betrouwbare en professionele wijze van implementeren in uw huidige infrastructuur. Dit doen wij met jarenlange ervaring en expertise. Wij volgen alle ontwikkelingen binnen de telecommarkt op de voet, waardoor wij gemakkelijk kunnen inspelen op alle problemen en vernieuwingen aan uw telefooncentrale. Wij garanderen u altijd bereikbaarheid en functionaliteit. Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u advies nodig over een eventuele overstap. Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens op onze website of vul ons contactformulier in. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij hopen u te mogen verwelkomen in ons klantenbestand.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn