Ben je ook zo’n fan van zoetigheid? Van smakelijk zoete thee en koffie, van heerlijke gebakjes en koekjes, van een vleugje zoet door je yoghurt of pap? Ben je inmiddels, zoals velen, op de hoogte geraakt van de talrijke nadelen van suiker? Dit zoetje goedje is niet alleen slecht voor je tanden en je figuur, maar onttrekt ook belangrijke voedingstoffen aan je maaltijden en kan bovendien je hormoonhuishouding danig in de war schoppen. Omdat het ook nog eens een behoorlijk verslavend voedingsmiddel is, is het niet eenvoudig om je consumptie ervan te verminderen. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer smakelijke, natuurlijke alternatieven. Stevia poeder is er zo een. Stevia is een plantje met zeer zoete blaadjes. Soms wordt dit verwerkt tot vloeistof, maar tegenwoordig ook steeds vaker tot Stevia poeder. Stevia poeder is door zijn specifieke eigenschappen ideaal om suiker te vervangen. Stevia poeder kun je op steeds meer plekken kopen, waaronder in de supermarkt. Het gaat hier jammer genoeg niet altijd om pure Stevia poeder. Vaak worden er nog andere stofjes aan toegevoegd, zoals maltodextrine. Dit is te zien aan de extra koolhydraten die de poeder bevat. Een goede plek om gegarandeerd natuurlijke, pure Stevia poeder aan te schaffen is de website www.steviaproducts.be. Hier worden allerlei varianten van Stevia poeder verkocht, waaronder die van Steviala. Dit 100% natuurlijke Stevia poeder, zonder toegevoegde kunstmatige zoetstoffen. Deze Stevia poeder heeft vele voordelen ten opzichte van suiker. Zoals is het volledig geschikt voor diabetici, bevat het geen calorieën en is het 100 keer zoeter dan zijn ongezonde tegenhanger die afkomstig is van bieten. Daardoor heb je er maar weinig van nodig en dat voel je dus ook nog eens in je portemonnee. Bovendien is het, ook niet onbelangrijk, nog lekker ook! Nu kun je genieten zonder je schuldig te voelen!

Verschillende soorten Stevia poeder en hun voordelen

Op www.steviaproducts.be kun je pure, 100% natuurlijke Stevia poeder kopen. Deze Stevia poeder SWEET is uitermate geschikt voor het bereiden van allerlei soorten gerechten. Doordat het bakbestendig is tot 200 graden Celsius, kan het gerust gebruikt worden als ingrediënt in de heerlijkste taarten, cakes en koekjes. Daarnaast biedt deze website ook nog andere varianten van Steviala Stevia poeder aan. Zo is er bijvoorbeeld Stevia poeder PLUS, die behalve uit natuurlijke Stevia poeder bestaat uit inuline. Het voordeel van deze Stevia poeder is dat het bijzonder vezelrijk is en daarmee bijdraagt aan een gezonde darmflora. Ook deze soort Stevia poeder is zeer verantwoord, want je krijgt maar 2 calorieën per portie binnen! Dan is er nog Stevia poeder STAR, eigenlijk een nog sterkere variant Stevia Poeder dan Stevia poeder Sweet. Deze poeder is maar liefst 480 keer zoeter dan suiker, waardoor je er bijzonder weinig van hoeft te gebruiken om toch een zeer zoet effect te bereiken. Ideaal voor de zuinige koekenbakkers onder ons! Al deze poeders zijn bestand tegen hogere temperaturen. 200 graden Celsius, de ideale temperatuur voor het bakken van uw taarten, cakes en koekjes is voor hen geen enkel probleem. Daarnaast kunnen ze ook een ideale toevoeging zijn voor uw ontbijtgranen, smoothies, hapjes van vers fruit, aardbeien op beschuit, die bittere grapefruit, toetjes en drankjes. De mogelijke toepassingen van Stevia poeder zijn werkelijk eindeloos! Niet zo’n zin om zelf uw maaltijden en snacks met Stevia te bereiden? Op de website www.steviaproducts.be zijn ook allerlei producten te koop waarin Stevia is verwerkt, van de heerlijkste chocolade tot snoep en jam. Voor elk wat wils!

Online Stevia poeder bestellen

Online Stevia poeder bestellen is wel zo gemakkelijk. U bent ervan verzekerd dat u goede producten in huis haalt en hoewel het bedrijf gevestigd is in het Belgische Kappelen, betaalt u weinig meer aan verzendkosten dan wanneer u iets zou bestellen bij een Nederlands bedrijf. De kosten bedragen 5,95 voor Belgische consumenten en 6,95 voor klanten die hun Stevia poeder naar Nederland willen laten verzenden. Een slimme oplossing om deze toch al schappelijke kosten helemaal niet te hoeven betalen, is uw Stevia poeder in wat grotere hoeveelheden kopen. Als uw bestelling meer bedraagt dan 24,99, dan worden de door u gekozen producten namelijk geheel gratis naar een door u opgegeven adres verstuurd. Wel zo voordelig en makkelijk! Uit de reviews van klanten die u voorgingen, blijkt wel dat deze website beschouwd mag worden als een goede, snelle en betrouwbare leverancier van Stevia producten. De snelheid waarmee de bestellingen verwerkt zijn en de producten zijn verzonden wordt steeds opnieuw geprezen: sommige klanten hadden de volgende dag de door hen bestelde producten al in huis! Ook is men zeer te spreken over de kwaliteit van de geleverde Stevia poeder. Bovendien wordt de communicatie door het bedrijf positief beoordeeld. Als iets onverhoopt niet voorradig mocht zijn, worden klanten hier snel en vriendelijk van op de hoogte gesteld via e-mail. Het moge duidelijk zijn: Stevia poeder is een gezond, handig en lekker alternatief voor suiker, dat voor vele toepassingen geschikt is. Het is vriendelijk voor de tanden, bevat nauwelijks of helemaal geen calorieën en is zuinig in het gebruik. Bovendien is het beschikbaar in verschillende varianten. In tegenstelling tot Stevia poeder dat in sommige supermarkten wordt verkocht, is Steviala Stevia poeder, dat op deze website wordt aangeboden, puur natuur, zonder verborgen koolhydraten. Bestelt u producten bij deze website, dan kunt u ervan uitgaan dat u snel en vriendelijk geholpen wordt en dat u de artikelen snel in huis heeft. Probeer het nu!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn