Rugo - Transport tsjechieRUGO Logistics is een bedrijf dat zich sinds jaar en dag toelegt op logistieke kwesties met betrekking tot transport in en naar Europese landen. We dragen zorg voor transport naar Tsjechië, Polen, Rusland en nog tal van andere Europese landen waar wij door de jaren heen onze wegen goed hebben leren kennen. Dat heeft ons tot een expert gemaakt op het gebied van transport en alle logistiek die er bij dat transport komt kijken. Onder logistiek verstaan wij werkelijk alles wat te maken heeft met de organisatie en de opslag en verplaatsing van ladingen naar het buitenland. Logistiek is een zeer breed begrip waar veel mensen andere dingen onder verstaan, maar wat iedereen wel weet is dat transport naar Tsjechië iets is waar de nodige logistiek bij komt kijken. RUGO Logistics BV staat u graag bij en bediend u van advies wat betreft uw transport naar Tsjechië. Om wat voor goederen gaat het? Wij hebben bij RUGO Logistics diverse vervoermiddelen tot onze beschikking. Moet uw lading gekoeld worden of is er sprake van gevaarlijke stoffen. Wij hebben met onze ervaring veel situaties al wel eens voorbij zien komen. Dat leverde ons veel kennis en expertise op. Voor u betekent dit dat u kunt rekenen op de juiste oplossingen. Bent u als ondernemer op zoek naar de beste en meest betrouwbare transportdiensten, dan hoeft u dan ook zeker niet verder te zoeken. Vele klanten maken gebruik van onze punctuele diensten en daar komen er nog altijd nieuwe bij. Dat heeft te maken met maatwerk. Veiligheid is een belangrijk punt bij RUGO Logistics. Ook daar mag ook alles van verwachten. Wij werken met ervaren en getrainde mensen bij het vervoer en transport naar Tsjechië. Transport naar Tsjechië bij ons regelen betekent:

  • een zeer korte transitietijd van twee a drie dagen
  • goede banden en contacten met de handelspartners in het buitenland
  • wij zijn op de hoogte van alle plaatselijke regels en houden die in de gaten
  • wij zorgen altijd voor een goed en doordacht logistiek onderbouwd plan
  • wij dragen zorg voor een veilige overtocht van uw goederen

Transport naar Tsjechië

Bij transport naar Tsjechië mag u rekenen op een transitietijd van ongeveer drie dagen. Dat kan vaak ook iets minder zijn. Wij onderhouden nauwe en goede contacten met onze partners in het buitenland en kunnen hier ook voor een goede opslag zorgen. Uw transport regelen bij RUGO Logistics is de juiste keuze als u zeker wilt weten dat het goed gebeurt. Transport naar Tsjechië regelen wij al jaren. Dat heeft er voor gezorgd dat wij onze wegen in deze regio heel erg goed kennen. Het maken van een logistiek strak omlijnd plan is altijd een hele goede manier om risico’s uit te sluiten. Door de jaren heen hebben wij onszelf steeds weer opnieuw uitgevonden doordat wij altijd weer rekening hielden met onze eigen beperkingen en mogelijkheden. Wij zijn realistisch, flexibel en leren graag iedere dag weer bij. RUGO levert haar diensten door heel Europa. Wij rijden vanuit Denekamp naar de verschillende bestemmingen. Vanuit Denekamp is Tsjechië makkelijk te bereiken. Transport naar Tsjechië regelen wij al jaren en dat heeft er voor gezorgd dat we alle regels aldaar goed kennen. De regel voor regels luidt; regels veranderen! Dat hebben we de afgelopen jaren wel geleerd. Het is onze diensten en verplichting om dan ook altijd goed in de gaten te houden of er veranderingen binnen het land waar de producten moeten worden geleverd zijn. Is dit het geval? Dan willen wij daar altijd op voorbereid zijn. Transport naar Tsjechië moet zeer zorgvuldig gebeuren. Wij kijken dan ook van te voren heel erg goed naar alle mogelijkheden en stippelen de routes nauwkeurig uit zodat we zo snel mogelijk en efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. Tijd is geld en daarom staat een snelle dienstverlening dan ook zeer hoog in het vaandel.

Checken en verzenden!

Onze basis in Denekamp biedt ons goede mogelijkheden om onze ladingen goed te controleren. Deze extra check laten wij nooit schieten. Wij geloven in werken volgens een nauw sluitend protocol. Controles dienen een heel belangrijk doel. Wij streven een perfecte logistiek na en proberen risico’s zo veel mogelijk uit te sluiten. Mensen moeten namelijk kunnen rekenen op maatwerk. Dat is belangrijk en wij vinden het prettig dat onze nauwkeurigheid door ze veel opdrachtgevers wordt gewaardeerd. We lopen de kantjes er niet vanaf, maar zorgen er voor dat u altijd kunt rekenen op zorgvuldigheid van alle leveringen. Uw vervoerswaren zijn vaak ook uw handelswaren en daar gaat veel geld in om. U moet dan ook op basis van vertrouwen het hele proces van transport, en in sommige gevallen ook van opslag, aan ons over durven laten. Hoewel u bij transport naar Tsjechië dat u laat regelen door RUGO Logistics vaak niet te maken heeft met vertragingen zijn er natuurlijk altijd onvoorziene omstandigheden mogelijk waardoor er toch een vertraging ontstaat in het transport naar Tsjechië. Wij zullen u van deze vertragingen altijd goed op de hoogte houden. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Daarnaast kunnen wij u ook vertellen dat u altijd contact op kunt nemen met een van onze trouwe medewerkers die al uw vragen graag beantwoorden. Al onze wagens zijn voorzien van een mobiele telefoon. U kunt dus altijd in contact komen en precies weten wat de staat van uw levering is. RUGO verzorgt uw leveringen graag van A tot Z!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn