Wij zijn WSNP-zaken en wij houden ons sinds jaar en dag bezig met zaken WSNP. Maar wat houdt dat precies in. WSNP staat voor Wet Sanering Natuurlijk Personen. Mensen die door omstandigheden in de schulden komen, kunnen een aanvraag doen om in de schuldsanering te komen. Als u onder deze regeling valt dan zult u een traject in gaan waarin het kwijtschelden van uw schulden het doel is. Natuurlijk is dit een traject waaraan vele regels verbonden zijn en niet iedereen wordt toegelaten tot de WSNP. Daarin kunnen wij u bijstaan want wij hebben zeer veel ervaring op het gebied en hebben advocaten in dienst die met vele takken van deze wetgeving hebben gehandeld. Onze drie hoofdtaken zijn het bijstaan van mensen in een beroep na uitspraak tegen toelating in de schuldsanering, het in beroep gaan tegen de tussentijdse beëindiging van de schuldsanering en het in beroep komen tegen de afwijzing van uw schone lei na het traject van schuldsanering. U bent verplicht om u aan verschillende regels te houden als u in de schuldsanering terecht komt, maar ook als u in de schuldsanering wilt komen. Voor een aanvraag moet de rechter namelijk zeker weten dat u niet langer in staat bent om uw schulden af te betalen. De rechter zal dit controleren en u moet er dan ook op rekenen dat er veel zal worden nagetrokken. Als u aan alle regels voldoet om in de schuldsanering terecht te komen en het proces van sanering te laten beginnen, dan kunt u te maken krijgen met tussentijdse beëindiging. Tussentijdse eindiging kan worden aangevraagd door de rechter maar ook door de bewindvoerder. Deze personen kunnen de tussentijdse beëindiging aanvragen op het moment dat u zich niet houdt aan de regels of op het moment dat deze personen het vermoeden hebben dat u zich niet houdt aan de regels die gelden voor het volgen van het traject van sanering. Wat moet u doen in dit geval van tussentijdse beëindiging?

  • U bent het niet eens met de uitspraak.
  • Kom in hoger beroep en neem contact met ons op.
  • Zorg dat u binnen acht dagen contact opneemt.
  • Zorg dat u de informatie volledig aanlevert.
  • Zorg dat u goed bereikbaar bent.

Tussentijdse beëindiging in beroep gaan met WSNP-zaken

WSNP-zaken ondersteunt u bij het in beroep gaan tegen een tussentijdse beëindiging van de schuldsanering. Waarom kiest u voor de hulp van ons? Daarvoor zijn een aantal redenen aan te dragen. Ten eerste houden wij ons uitsluitend bezig met de Wet Sanering Natuurlijk Personen. Dat betekent dat wij op dit gebied zeer kundig zijn en het klappen van de zweep kennen. Aanvragen die niet worden gehonoreerd kunnen wij snel voor u bekijken en een van onze advocaten kan vaak al in een oogopslag zien waarom uw aanvraag niet werd gehonoreerd. Het is verstandig om zo snel mogelijk in beroep te komen. Voor het beroep staan namelijk slechts acht dagen. U kunt met ons telefonisch contact opnemen maar u kunt ook het contactformulier invullen. Wij zullen dan spoedig bij u terugkomen. U kunt bij ons rekenen op expertise, snelheid en bakken ervaring die in het verleden tot tal van succesvol afgeronde zaken leidde. Het is belangrijk dat wanneer u te maken heeft met tussentijdse beëindiging, dat u zorgt dat u ons alle informatie aanlevert zodat wij meteen kunnen zien hoe uw zaak ervoor staat en u ook zo goed mogelijk kunnen helpen. Het is belangrijk dat wanneer wij u begeleiden in het beroep dat u goed meewerkt. Wij adviseren onze cliënten in alle gevallen om mee te gaan naar de zitting. Dit is iets wat veel verschil kan maken. Wij zullen onze cliënten voor de zitting altijd zeer goed voorbereiden op mogelijke vragen. Als u in de schuldsanering zit dan zal gedurende een periode van drie jaar alles wat u verdient naar de sanering gaan. Zo wordt er beslag gelegd op het inkomen dat u binnen haalt gedurende deze periode. In deze periode leeft u van 95 proces van het bedrag waar u recht op heeft als u in de bijstand zit. Vakantiegeld dat u verdient zal ook direct naar de sanering gaan, maar u krijgt wel een klein bedrag aan vakantiegeld dat u wordt uitbetaald. Over het algemeen kunnen we zeggen dat er op het geld grote controle is. Na de periode van drie jaar wordt er gekeken hoeveel geld u heeft afgelost en wordt bepaald door de rechter of u recht heeft op een schone lei. Een schone lei houdt in dat de rest van de schulden worden kwijtgescholden. Als de schone lei wordt afgewezen kunt u bij ons terecht. U kunt dus zowel voor tussentijdse beëindiging bij ons terecht als voor de schone lei.

Tussentijdse beëindiging; aan de slag

U bent het niet eens met de tussentijdse beëindiging omdat de redenen voor de tussentijdse beëindiging niet plausibel zijn. Tussentijdse beëindiging kan op ieder moment door de rechter worden aangevraagd en er moet dan ook altijd rekening mee worden gehouden. Voor het in beroep komen tegen de tussentijdse beëindiging bent u bij WSNP-zaken helemaal aan het juiste adres. Wij helpen u snel en op de beste manier tegen scherpe tarieven. U kunt op ieder moment vrijblijvend contact met ons opnemen om informatie in te winnen over het proces of het beroep. Een aantal veel gestelde vragen vindt u onder het kopje veelgestelde vragen op onze website. Daar zijn veel antwoorden te vinden. Maar u mag ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u met andere vragen zit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn