Wil jij op een voordelige manier je magazijn inrichten? Kies dan voor tweedehands stellingen! Een goede magazijninrichting is voor ieder bedrijf van belang, wat voor product je ook maakt of verkoopt en of je nu veel medewerkers hebt of niet. Het is immers belangrijk dat je altijd meteen kunt vinden waar je naar op zoek bent, zodat er geen kostbare werktijd verloren gaat met zoeken naar onderdelen, gereedschap of producten. Een overzichtelijke magazijnindeling is daarom van groot belang, daarmee zorg je ervoor dat je niet alleen altijd alles bij de hand hebt, maar dat je het ook nog eens snel kunt vinden. Of je nu kiest voor nieuwe of tweedehands stellingen, je bereikt hiermee altijd het beoogde effect! Afhankelijk van het soort artikelen dat je er in wilt opslaan, kan het handig zijn om bijvoorbeeld ook nog bakken of kratten van in de stelling te kopen. Je kunt daar dan kleinere zaken in bewaren, zodat dit allemaal netjes bij elkaar blijft. Op zo’n manier wordt jouw werkdag een heel stuk productiever! Zoek dus eens naar tweedehands stellingen en kijk of er geschikte exemplaren voor jouw magazijn te vinden zijn!

Nieuwe of tweedehands stellingen?

Nu denk je misschien, kan ik niet beter voor nieuwe in plaats van voor tweedehands stellingen kiezen? Is dat niet een veel betere kwaliteit? Dat hoeft absoluut niet het geval te zijn. Als je kiest voor exemplaren van een degelijk merk, dan kunnen deze vaak echt heel veel jaren mee. Als een ander bedrijf ze dan nog niet zo heel lang gebruikt heeft, dan kun jij hier prima voor kiezen! Een groot voordeel van het kiezen voor tweedehands stellingen is dat deze in aanschaf veel voordeliger zijn en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! De kwaliteit hoeft, zoals gezegd, dus helemaal niet minder te zijn en het enige wat eigenlijk echt het geval kan zijn, waaraan je kunt zien dat het niet om nieuwe exemplaren gaat, is het feit dat er wat krasjes op kunnen zitten of wat andere lichte gebruikssporen. Maar laten we eerlijk zijn, die krijg je er zelf over het algemeen ook snel genoeg op. Het is immers niet zo alsof jij er zo voorzichtig mee bent dat iedere stelling er altijd als nieuw uit blijft zien. Er is dus echt geen enkel bezwaar tegen de keus voor tweedehands stellingen!

L.P. Petersen biedt goede opties

Als je tweedehands stellingen wilt gaan kopen, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je dit doet bij een bedrijf dat je kunt vertrouwen, zodat je zeker weet dat deze opbergmaterialen nog jaren meegaan, ondanks dat ze niet meer helemaal nieuw zijn. L.P. Petersen biedt een ruime keus op dit gebied, je vindt bij hen zowel uitstekende tweedehands stellingen als nog nooit eerder gebruikte exemplaren. Zij bieden bovendien een ruime keus in verschillende afmetingen en varianten, zo vind je bij hen bijvoorbeeld:

  • palletstellingen
  • legbordstellingen
  • archiefstellingen
  • grootvakstellingen
  • draagarmstellingen
  • inrijstellingen

Er valt dus echt wel wat te kiezen op dit gebied en het is helemaal afhankelijk van het soort onderneming wat jij hebt welk soort stelling in jouw geval de beste keus is. Moet jij altijd grote artikelen in grote hoeveelheden opslaan? Dan kan een palletstelling voor jou de beste keus zijn. Gaat het om kleinere producten, dan is een legbordstelling vaak een betere optie. Door al deze verschillende varianten is er voor iedere onderneming en voor iedere specifieke situatie altijd wel een geschikt exemplaar te vinden. Kijk dus gewoon eens bij het aanbod tweedehands stellingen op https://www.lppetersen.nl/ of neem eens contact met hen op. Zij hebben zeker de ideale stelling voor jou!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn