Vorige maand had ik erg veel pech, de wasmachine ging stuk. Ik had de wasmachine iets meer dan een jaar geleden gekocht en de garantie was net verlopen. Het scheelde nog geen maand, of de wasmachine had nog garantie. De wasmachine hiervoor was ook stuk gegaan, maar die had ik ongeveer zeven jaar. Ik vond het erg vreemd dat de wasmachine zo snel stuk was gegaan en belde op naar de winkel waar ik hem gekocht had. Hier vertelden ze me dat ze niets voor mij konden doen, ik kon het nog proberen bij de klantenservice van het merk. Toen ik de klantenservice van de wasmachine belde, vertelden ze mij dat de machine net buiten de garantie was en daardoor konden ze me niet helpen. Ik vond het erg vervelend en er zat niets anders op dan om een nieuw apparaat te kopen. Een wasmachine is een apparaat waar veel mensen niet zonder kunnen, veel apparaten in huis kan ik missen, maar een wasmachine niet. Ik wist van te voren dat er niet veel geld op mijn rekening stond, maar ik wist niet hoeveel ik nog overhad. Het was inderdaad niet veel en niet genoeg om een nieuwe machine te kopen. Ik kon kiezen uit geld lenen, of tweedehands witgoed kopen. Ik ben iemand die niet graag geld leent, ook niet van mijn ouders. Ik heb dan constant het gevoel dat ik iemand nog iets verschuldigd ben en dat geeft mij een naar gevoel. Daarom besloot ik om op marktplaats te zoeken naar tweedehands witgoed. Ik zag verschillende mooie wasmachines voor een goede prijs, maar wilde niet weer een wasmachine kopen die in een jaar stuk ging. Ik wilde liever tweedehands witgoed kopen waarvan ik zeker wist dat het zou werken.  

Op DeWitgoedOutlet.nl tweedehands witgoed kopen

Online ging ik op zoek naar bedrijven die tweedehands witgoed verkopen. Ik vond al snel verschillende bedrijven. Ik zag echter dat niet alle bedrijven erg goedkoop waren. Bij sommige bedrijven waren de wasmachines niet duur, maar dan moest je extra betalen voor de levering. Uiteindelijk vond ik de website dewitgoedoutlet. Op deze website zag ik verschillende soorten tweedehands witgoed van goede merken. De wasmachines waren veel goedkoper dan in de winkel en de prijzen waren vergelijkbaar met marktplaats. Ik was bang dat ik hier ook voor de bezorging moest betalen, maar ik las dat ze dit gratis konden doen. Ik zocht een goede wasmachine uit en kon al een afspraak maken voor de volgende dag. Dat vond ik erg fijn, want dan hoefde ik niet lang een wasmachine te missen. Bovendien zou ik 6 maanden garantie krijgen bij de wasmachine, ik hoefde me dus geen zorgen te maken dat hij snel stuk zou gaan.

De wasmachine werkt perfect

De volgende dag kwamen de mannen langs van DeWitgoedOutlet.nl om het tweedehands witgoed te leveren. Ik woon op drie hoog, maar het was geen probleem om de machine naar boven te tillen. Ik had op hun website gelezen dat ze de oude machine mee konden nemen. De oude machine had ik al klaar staan bij de deur. De mannen waren zo vriendelijk om het apparaat aan te sluiten, zodat ik het kon testen. Alles werkte perfect en ik kon meteen een was doen. Ik ben erg blij met mijn aankoop op deze site. Ik kan iedereen de website van DeWitgoedOutlet.nl aanraden

  • Het tweedehands witgoed is veel goedkoper dan in de winkel en vergelijkbaar met marktplaats
  • De apparaten worden vaak al de volgende dag bezorgt
  • De wasmachine die ik kocht werkt perfect
  • Bij mijn aankoop kreeg ik 6 maanden garantie
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn