Het pochet is aan een opmars bezig. Maar wat is een pochet? Een pochet kopen zonder te weten wat een pochet is kan natuurlijk niet, dus leggen we u graag uit wat een pochet is. Ook bespreken we wat voor pochet u moet kiezen, hoe u een pochet kunt vouwen en wanneer u een pochet draagt. Zo kunt u snel uw eerst pochet kopen.

Welk pochet kopen?

Wat is een pochet? Uw eerste pochet kopen kan moeilijk zijn, omdat u nog helemaal geen idee heeft waar u aan begint. Daarom eerste de basis. Het pochet is vierkante doek die als accessoire bij uw jasje, blazer of dinnerjacket wordt gedragen. U vouwt het pochet op en plaatst in uw borstzakje, waarbij een gedeelte van het pochet uitsteekt. U kunt een pochet kopen in verschillende kleuren en dessins, zodat u altijd de pochet kunt kopen die bij uw pak en uw stijl past. Maar hoe kiest u de pochet uit die bij uw pak en stijl past? Wij helpen u graag uw eerste bijpassende pochet kopen. Om te bepalen wat voor pochet bij u past, kunt u het beste gewoon door onze collectie bladeren. Zo doet u inspiratie op voor uw eigen pochet. Kopen doet u daarom ook het liefst nadat u door de hele collectie bent gebladerd. Maar als u het moeilijk vindt om een keuze te maken, wat begrijpelijk is met uw eerste pochet kopen, dan zijn er wel een paar vuistregels die u kunt volgen. De eerste is dat u een pochet meestal afstemt op uw overhemd en uw stropdas. Draagt u geen stropdas, dan let u alleen op uw overhemd. Met uw pochet kunt u er dan voor kiezen om dezelfde kleur te dragen als uw stropdas of overhemd, maar dat hoeft natuurlijk niet. Zo kunt u een kleur terug laten komen in uw outfit, wat een extra dimensie aan uw outfit geeft. Als tweede vuistregel geldt dat u een pochet in een felle kleur gebruikt als uw stropdas en overhemd geen felle kleur heeft. Zo creëert u een mooi contrast. Deze twee regels zijn dus makkelijk samen te vatten: een pochet in een felle kleur laten contrasteren en een minder opvallend pochet combineren. Naast de kleur van een pochet, zijn er nog veel meer factoren van invloed op uw keuze voor een pochet. Een pochet kopen zonder te weten wat voor materiaal de pochet van gemaakt is, is zonde. Daarom is het belangrijk goed op te letten waar de pochet van gemaakt is. De twee populaire materialen waar onze pochetten van gemaakt worden zijn katoen en zijde. Beide materialen hebben een unieke uitstraling, die invloed heeft op uw outfit. Als vuistregel kunt u aanhouden dat zijde soms een chique uitstraling heeft, terwijl een katoenen pochet juist een meer casual look creëert. Maar natuurlijk is dit per pochet verschillend en zijn er uitstekend zijden pochetten die prima kunnen worden gecombineerd met een casual outfit. Maar het is wel een belangrijk onderdeel om mee te nemen met u uw eerste pochet kopen. En natuurlijk geldt hier ook: laat uw eigen smaak spreken. Het is en blijft uw look en uw pochet. Een pochet kopen doet u dus ook helemaal naar uw eigen smaak en met uw eigen ideeën in uw hoofd.

Bij een pochet kopen hoort ook een pochet dragen

Met al onze tips kunt u snel uw eerste pochet kopen, waarna u dit pochet ook kunt gaan dragen. Maar zoals u misschien al gezien heeft bij het bladeren door onze collectie, zijn er veel verschillende mogelijkheden om uw pochet te dragen. Dit kan misschien overweldigend overkomen, al die verschillende stijlen en mogelijkheden. Maar met een klein beetje hulp maakt u zich snel wegwijs in het vouwen van uw pochet. En op die manier maakt u indruk met uw zelf gevouwen pochet. De eerste optie die u heeft is het niet vouwen van het pochet. Dit klinkt misschien gek, maar wordt steeds populairder. U steekt simpelweg het pochet nonchalant, maar wel secuur, in uw borstzakje. Zorgt ervoor dat het pochet iets boven de rand uitsteekt en verder staat het u helemaal vrij wat u er mee doet. U kunt het pochet losjes opvouwen, een kant van het pochet hoger plaatsten of nog iets heel anders. Het staat u helemaal vrij en dat is het mooie van deze optie. De formele manier van vouwen, die vaak gebruikt wordt bij smokings en andere formele outfits, is het strak dubbel vouwen van het pochet. Zo creëert u een mooi rechte lijn, die vlak boven uw borstzakje zit. Zorg ervoor dat het pochet ongeveer 2 tot 3 centimeter boven uw borstvakje uitsteekt. Gaat u voor een iets lossere uitstraling, dan kunt u het pochet ook schuin laten lopen. U zorgt er simpelweg voor dat één punt van het pochet hoger ligt dan het andere. En de laatste optie is een van de vele vouwmethodes gebruiken. Meestal vouwt u dan het pochet zo, dat het twee of meerdere punten krijgt. Deze steken dan boven uw borstvakje uit. Er zijn veel verschillende methodes, die allemaal een andere uitstraling hebben. Deze zorgen allemaal een unieke look van uw pochet en uw outfit. Zo kunt u altijd weer blijven uitproberen. Bent u dus op zoek en wilt u uw eerste pochet kopen? Hopelijk bent u nu een stap verder en weet u beter waar u op moet letten. Als u eenmaal begint met een pochet dan wilt u nooit meer terug. Het is de perfecte accessoire voor iedere gelegenheid!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn