Wanneer u een nieuw product wilt ontwikkelen dan kan dit best de nodige tijd kosten. Zeker wanneer het gaat om een ingewikkelder product dan moet u met verschillende zaken rekening houden. Niet alleen bij de ontwikkeling van prototype naar productie, maar ook met andere zaken, zoals patent aanvragen en dergelijken. Dit zijn allemaal dingen waar u goed over na moet denken en die u op tijd moet regelen. Gaat u te snel van prototype naar productie? Dan loopt u het risico om hier een aantal stappen in over te slaan. Wanneer u van prototype naar productie bent gegaan wilt u natuurlijk niet achteraf horen dat u deze stap eigenlijk nog niet had mogen nemen. Bijvoorbeeld omdat het patent nog niet in orde is gemaakt of om een andere reden die u over het hoofd gezien heeft. De ontwikkeling van prototype naar productie is dan ook best ingewikkeld en iets waar u goed over na moet denken. Sta er dus bij stil dat u dit allemaal goed regelt of dit voor u laat regelen. Misschien zit u wel in de situatie waarin u een geweldig idee heeft, maar u eigenlijk geen kennis van de zaken heeft waarmee u nu aan de slag moet gaan. Een nieuw product ontwikkelen van prototype naar productie kan best wel ingewikkeld zijn. Een goed idee hebben is natuurlijk een ding, maar dit moet uiteraard omgezet worden van een prototype naar productie. Dit is echter niet de eerste stap die u in dit proces zal zetten. U moet aan de slag gaan met het ontwikkelen van het prototype. En hier komt meer bij kijken dan men in eerste instantie vaak denkt. Heeft u hier geen kennis van? Laat u hierin dan begeleiden door mensen die dat wel hebben. Bij het bedrijf JPT kunnen ze u helpen met het ontwikkelen van uw product. Op het gebied van prototype naar productie weten zij precies wat zij voor u moeten regelen en hoe zij dit moeten doen. Zo bent u er van verzekerd dat u een product krijgt dat ook echt te verkopen is. Voornamelijk wanneer u aan de slag gaat met metalen onderdelen is dit het bedrijf waar u eens langs moet gaan. Dit levert u veel voordelen op.

  • Functies samenvoegen verlaagt de kostprijs.
  • Zonder hapering heeft u de overgang van prototype naar productie.
  • Kleinste maatafwijking in de branche.

Zoals u ziet zijn er verschillende voordelen wanneer u met dit bedrijf aan de slag gaat. U merkt dit dan ook meteen in het proces. Deze verloopt soepeler en sneller en bij de ontwikkeling van een nieuw product is dat natuurlijk wel zo prettig. Kies hier dan ook voor en weet zeker dat u binnenkort een prachtig nieuw product op de markt zet.

Van prototype naar productie met metalen onderdelen

Als u vaker het proces van prototype naar productie hebt ondergaan dan weet u hoe lastig het kan zijn om met metalen onderdelen aan de slag te gaan en dat deze eigenlijk nooit met maar een prototype werken. Er komen altijd meerdere modellen bij kijken om er voor te zorgen dat het prototype van productie ook echt goed verloopt. Zo wordt het prototype echt goed en is het geschikt om ermee aan de slag te gaan in de serieproductie. Wanneer u aan de slag gaat met erg kleine metalen onderdelen is dit helemaal een precisie werkje. De kleinste afwijking kan er namelijk voor zorgen dat u een heel ander product krijgt en dat is nou net wat u niet wilt. Bij JPT weten ze hier alles van. Door jarenlange ervaring op het gebied van prototype naar productie weten zij hoe zij hiermee aan de slag moeten gaan. Ze weten uiteraard dat de kleinste afwijking al kan betekenen dat het prototype er heel anders uit komt te zien. Om deze reden gaat dit bedrijf dan ook altijd heel secuur te werken in het prototype naar productie. Alleen dan weten zij zeker dat zij u een product kunnen leveren dat geschikt is voor de eindproductie. Dit is tenslotte het doel van het project en dat moet natuurlijk wel goed zijn. Bij JPT doen ze dit. Er is specialistische kennis nodig om van prototype naar productie te gaan. Het aanpassen van het prototype is iets dat erg secuur moet gebeuren. Tenslotte gaat het hier om het model dat uiteindelijk wel eens in de serieproductie opgenomen kan worden en dit product moet goed zijn. Anders heeft u er natuurlijk niets aan en kunt u het product ook niet verkopen en dat was niet het doel van dit project.

Een specialist in prototype naar productie

Als je in het proces zit van prototype naar productie dan moet dit door een specialist gebeuren. Iemand die precies weet waar hij of zij mee bezig is en wat er allemaal moet gebeuren. Ook moet deze persoon in staat zijn om in het proces van prototype naar productie de juiste aanpassingen te maken in het prototype. Wanneer dit niet gebeurt, kan er in een later stadium nog een hoop mis gaan en dat is nou net niet wat u wilt. Kies er daarom voor om dit door een bedrijf te laten doen dat hier verstand van heeft en u ook daadwerkelijk kan helpen. Bij JPT denken de vakmensen als in de ontwerpfase met u mee. Zij weten dus precies waar het om gaat en wat er allemaal moet gebeuren. Zowel in het maken van het prototype als uw product.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn