Heeft u oude machines op de bedrijfsvloer staan die nog goed te gebruiken zijn, maar waar u vanaf wilt? Dan kan dat via machine veilingen bij Meric Material. Dit bedrijf is gespecialiseerd in oplossingen voor overtollig materieel en gesloten fabrieken die hun spullen willen verkopen. Wanneer een bepaalde machine niet meer aan uw eisen voldoet, dan wilt u hier vanaf. Niet alleen omdat u de machine niet meer gebruikt, maar voornamelijk omdat het u waarschijnlijk in de weg staat. Het is echter ook zo dat het wel zo prettig is als u hier nog geld voor krijgt. Met machine veilingen krijgt u dit voor elkaar. Het is de manier om van een machine af te komen en het zo dus nog een goed leven te geven. Het zal in een andere fabriek wel nog goed van pas komen, ook ziet u de meerwaarde van het apparaat niet meer. De machine veilingen van Meric Material heeft uiteenlopende voordelen.

  • klantgericht
  • deskundigheid
  • snelle en vakkundige levering
  • kwaliteit
  • ervaring en kennis van zaken

Meric Material zorgt niet alleen voor de machine veilingen, maar nemen ook andere punten van de overdracht van u over. De service die zij aanbieden is dan ook klantgericht. Niet alleen voor de ondernemers willen verkopen, maar ook voor de kopers wordt er door dit bedrijf ingestaan voor de garantie van de machines die geveild worden. Bij de machine veilingen worden alleen apparaten geveild die nog in goede staat zijn. Door de ervaring en grote kennis van zaken kunt u ervan uitgaan dat de machine die u op deze veiling koopt nog van goede kwaliteit is. U koopt een tweedehands apparaat, maar wel eentje waar u nog jaren mee vooruit kunt. Op die manier worden er twee partijen blij gemaakt met de machine veilingen. Of u nu uw apparaat wilt verkopen of een tweedehands machine wilt aanschaffen, bij Meric Material aan het juiste adres.

Meer succes met machine veilingen

Bij Meric Material vinden met enige regelmaat machine veilingen plaats. Zoekt u dus een bepaald apparaat? Dan is de kans groot dat u deze bij de machine veilingen voorbij ziet komen. Dit kan misschien even duren, maar als u geduld heeft zal dit zeker beloond worden. Er komen iedere dag weer nieuwe machines voorbij bij de machine veilingen. Zoals we hierboven al schreven wordt niet alleen de veilig voor u geregeld. Ook alle zaken daarom heen kunnen van u overgenomen worden. Meric Material is NIWO-gecertificeerd en mag daarom dus machines vanaf 500 kilo vervoeren. Heeft u deze certificatie niet? Dan zorgt het bedrijf er voor dat de machine op het juiste moment op de goede plek terecht komt. U kunt dit uiteraard van tevoren al met ze bespreken, maar ook achteraf kunnen hier nog afspraken over gemaakt worden. Hier hoeft u ook niet weken op te wachten. Dit bedrijf staat garant voor een snelle levering en een deskundige afhandeling van de machine veilingen. Dit bedrijf is oplossingsgericht. Zij willen dat machines die door een bepaald bedrijf niet meer ingezet kan worden toch nog gebruikt wordt door iemand die het wel goed kan gebruiken. Heeft u net een nieuwe fabriek geopend en bent u dus recent met het produceren van uw product of producten begonnen? Dan wilt u geld besparen waar dat mogelijk is. Met machine veilingen wordt dat voor u mogelijk gemaakt. Niet alleen in deze situatie zijn de veilingen een fijne oplossing ook wanneer u voor andere redenen liever een tweedehands machine inzet is dit een goede mogelijkheid. Wilt u hier dus graag gebruik van maken? Neem dan vandaag nog contact op met Meric Material en vraag naar de mogelijkheden.

Recyclen met machine veilingen

De machine veilingen zijn de beste manier van recyclen. Een oude machine wegdoen kan behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. Tenslotte kunt u deze niet zomaar bij het (grof) vuil zetten. Voor het wegdoen van een machine moet u aan bepaalde voorwaarden en regels voldoen. Met de machine veilingen omzeilt u deze dus gemakkelijk. Alle zaken rondom het wegdoen van de machine worden voor u geregeld en dat maakt het nog prettiger. De kwaliteit van de service is zeer goed. Op de website van de machine veilingen worden uiteenlopende soorten producten aangeboden. Denk aan papiermachines, maar ook locomotieven bijvoorbeeld. Is het milieu belangrijk voor u? Ook dan kiest u voor de machine veilingen bij Metric Material. Zij willen het u niet alleen gemakkelijker maken om van uw oude machine af te komen of een tweedehands apparaat aan te kopen, zij vinden het belangrijk dat hierbij het milieu ook in acht wordt genomen. Is dit voor u ook een punt dat van belang is? Neem dan zeker contact op met Metric Material. Zij kijken graag samen met u naar een gepaste oplossing voor de machine die u zoekt of wilt verkopen. In allerlei situaties kan het mogelijk zijn dat u van apparaten af moet of wilt. Het maakt voor Metric Material niet uit wat de achterliggende reden is. Het is belangrijk dat u op de juiste manier van uw machine afkomt. Met de veilingen van Metric Material heeft u een belangrijke partner om aan de juiste machines te komen. Maak het uzelf dus gemakkelijk en neem vandaag nog contact op. U kunt rekenen op een prettige samenwerking en een fijne manier om van uw machine af te komen. Alles wordt voor u geregeld.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn