Wilt u samen met uw gezin een leuk dagje uit? Bent u op zoek naar een geschikte activiteit voor een familiedag? Of wilt u een actief teamuitje plannen? Bij Outdoor Unlimited kunt u uitstekend terecht voor verhuur mountainbike. Twente is de regio waar u woont? Dan kunt u niet meer om ons heen voor verhuur mountainbike. Twente is ons thuis en wij bevinden zich dus niet ver bij u vandaan. Op die manier hoeft u niet al te lang te reizen voor het uitje! Het leuke van het huren van een MTB is dat u er heerlijk op uit kunt trekken in de Twentse bossen en velden. Hier in de Achterhoek is het echt ontzettend mooi en dankzij onze instructies komt u in de mooiste gebieden! Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Dus wilt u met uw partner en uw kinderen eens een origineel uitstapje maken? Dan kan dit bij ons! Wij hebben de stoerste mountainbikes te huur, waarmee u heerlijk door het gebied kunt crossen. U bent even lekker weg in de natuur. En dat niet ver van huis! Kortom, dit is het ideale uitje waar u zelf niet al te veel voor hoeft te organiseren. Kom dus naar Outdoor Unlimited voor verhuur mountainbike in Twente. Wij hopen u snel te zien!

Zoekend naar verhuur mountainbike? Twente heeft ‘t!

Als u een tripje wilt maken niet ver van uw woonplaats en daarbij sportief bezig wilt zijn, dan is het een goed idee om contact te leggen met onze verhuur mountainbike. Twente heeft ontzettend veel moois te bieden, zoals de Sallandse Heuvelrug, om maar eens een voorbeeld te noemen, en daarom leent deze regio zich er uitstekend voor om eens te gaan mountainbiken. U treft hier daadwerkelijk veel hoogteverschillen aan, waardoor de MTB goed van pas komt. Wij zijn u graag van dienst vanuit onze verhuur mountainbike. Twente is de plek waar wij gevestigd zijn en waar u dus heerlijk rond kunt gaan toeren met het hele gezin. Wij hebben niet alleen fietsen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Bij onze verhuur mountainbike in Twente vindt u het allemaal! Kijk dus snel op outdoorunlimited.nl om ons aanbod te bekijken.

Een voordelig tripje in uw eigen regio

Veel mensen denken dat ze voor een dagje uit diep in de buidel moeten tasten. Nu kan dit ook wel zo zijn. Het is volledig afhankelijk van wat u gaat doen. Als u voor verhuur mountainbike, Twente als bestemming, kiest, dan weet u zeker dat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Wij hanteren namelijk zeer aantrekkelijke tarieven. Zo huurt bij ons al een MTB vanaf 17,50! En zeg nou zelf, dat is toch geen geld? Verder kunt u gedurende de dag gewoon uw eigen lunchtrommeltje meenemen en leeg eten en zit u niet aan dure versnaperingen vast. Op die manier kunt u ook veel geld besparen. Bovendien zit het bij ons bij de prijs inbegrepen dat u onderweg wat drinken en wat lekkers krijgt. Al met al zal het u aan niets ontbreken. En dat voor een zeer schappelijk prijsje! Bovendien kunt u kiezen voor losse verhuur mountainbike. Twente zelf verkennen op de MTB! Dit is nog weer voordeliger dan een tour met een gids. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat! Wilt u meer weten over het aanbod van onze verhuur mountainbike in Twente?

  • Kijk dan op outdoorunlimited.nl
  • Stuur ons een mailtje, met daarin uw vraag
  • Bel ons op, voor direct overleg
  • Vul het contactformulier op onze site in.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn