Als ondernemer ben ik bezig met heel veel onderdelen binnen mijn bedrijf. Niet alleen de productie van mijn product, maar ook de administratie en mijn personeel. Verpakkingstechniek is hier ook een onderdeel van. Als mijn product klaar is, moet het immers nog verscheept worden en daarbij is goede verpakkingstechniek onmisbaar. Als ik geen zorg draag voor het goed verpakken van mijn producten is de kans groot dat de vracht niet op de juiste manier aankomt bij de afnemer. Een goede verpakking beschermt de vracht niet alleen, maar zorgt er ook voor dat mijn producten herkenbaar zijn. Zo weet een afnemer dat een product van mijn bedrijf komt. Daarnaast staat er allerlei essentiële informatie op de verpakking zodat er in het logistieke proces geen fouten worden gemaakt. Met andere woorden, in meerdere opzichten in verpakkingstechniek een zeer belangrijk onderdeel van mijn onderneming. Bij ondernemen denken mensen hier vaak niet aan, maar ik heb geleerd dat dit onmisbaar is. Daarom heb ik een partner nodig in verpakkingstechniek die hier net zoveel waarde aan hecht als ik. Die heb ik gevonden in Contimeta. Zij weten wat het belang van verpakkingstechniek is en bieden vele jaren van expertise, alsmede een uitgebreid en voordelig assortiment. Alle ondernemers die op zoek zijn naar een partner in verpakkingstechniek kan ik Contimeta van harte aanraden. Niet alleen voor verpakkingsmachines, maar ook voor kleinere onderdelen zoals tape en folie. Elk bedrijf van formaat heeft wel zulke producten nodig. Ik ben dan ook blij dat ik deze ook bij Contimeta kan bestellen. Vaak ben ik hier erg voordelig uit, want het is mogelijk voordeliger in grote hoeveelheden te bestellen. Ook kan ik profiteren van de acties, waardoor ik nog goedkoper uit ben. Dat scheelt mij enorm veel geld. Bovendien is het prettig dat ik één adres heb voor alles wat ik nodig heb op het gebied van verpakkingsmateriaal. Ik hoef nu niet meer langs verschillende bedrijven, dus ik ben niet alleen goedkoper uit, maar het scheelt me ook tijd. Hieronder leest u meer over de voordelen van het werken met Contimeta.

Voordelen van de verpakkingstechniek van Contimeta

Contimeta heeft naast de expertise die ze in huis hebben, nog meer voordelen. Zo is het mogelijk op de website het hele assortiment in verpakkingstechniek te bekijken. Bij elk product staan alle specificaties vermeld. Ik vind het altijd prettig precies te weten wat ik eventueel bestel. In het overzicht zijn alle details opgenomen. Daarnaast is het mogelijk filmpjes te bekijken bij sommige materialen en kun je van elk product een offerte aanvragen. Dat gaat erg eenvoudig en ik krijg altijd snel antwoord van een van de medewerkers van Contimeta. Ze hebben ook een eigen serviceafdeling. Sommige bedrijven besteden dit uit, maar Contimeta doet dit allemaal zelf. Daarom weet ik als klant zeker dat ik mijn vragen kan stellen aan iemand die alles weet van verpakkingstechniek. Dat is wel zo prettig in deze branche, omdat het al snel om gedetailleerde vragen en informatie gaat. Als ik contact op wil nemen met een medewerker gaat dat ook erg eenvoudig. Ik kan altijd telefonisch contact opnemen of per e-mail mijn vragen stellen over verpakkingstechniek. Zelfs buiten kantooruren is het mogelijk om het personeel van Contimeta vragen te stellen via de website. Ik ben daarom ook erg tevreden over de service. Bovendien zijn de producten van Contimeta altijd van topkwaliteit.

Overige diensten

Het bestellen van verpakkingsmaterialen stopt niet bij de levering. Contimeta levert ook

  • monteurs
  • installatiehulp
  • onderhoud
  • onderdelen bestellen
  • testcentrum verpakkingstechniek

Ik heb al een aantal keer veel gehad aan deze service. Als er een keer iets gebeurt met een van de producten die ik bij Contimeta heb besteld, komt er altijd zo snel mogelijk hulp als ik daar om vraag. De ene keer is dat in de vorm van een monteur, de andere keer in de vorm van advies. In elk geval kom ik er altijd uit met hulp van de medewerkers van Contimeta. Zo had ik een keer advies nodig over de juiste palletwikkelaar. Ik wist niet precies welk soort ik het beste kon bestellen. Toen ik uitlegde welke producten ik maak en hoe deze meestal verpakt worden, kon een medewerker van Contimeta me uitleggen welke opties ik had en welke de beste was. Het is op die manier prettig werken, want je weet dat je een bestelling doet bij een betrouwbaar bedrijf dat begaan is met je onderneming. Daarnaast is het prettig dat er altijd iemand klaar staat. Als er immers iets niet meer goed functioneert staat de productie stil. Dat levert mij verlies van tijd en geld op. Geen enkele ondernemer is daarbij gebaat. Dus Contimeta is niet alleen expert op het gebied van verpakkingstechniek, maar verstaat ook de taal van ondernemers. Ook daarom kan ik het samenwerken met Contimeta van harte aanbevelen. Ten slotte biedt Contimeta nog een bijzondere service. Het is mogelijk om tweedehands producten te kopen. Dit is niet alleen voordeliger dan een nieuw product aanschaffen, maar ook nog eens beter voor het milieu. Er zijn weinig bedrijven die dit aanbieden, dus ook in dat opzicht is Contimeta een bijzondere partner om mee samen te werken. Zeker als u eens een nieuwe vorm van verpakking wilt uitproberen kan het de moeite waard zijn eerst een tweedehands product te bestellen. U vindt deze producten onder het kopje ‘tweedehands producten’ op de website. Daarom is het raadzaam een kijkje te nemen op: www.contimeta.com/nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn