Al van kinds af aan heb ik probleemvoeten. Dit is erg lastig want dit bemoeilijkt mij het lopen en daarom moet ik de huid onder mijn voeten goed verzorgen en laten bijhouden. Daarvoor ga ik naar mijn pedicure in Nieuw Vennep, die ik gevonden heb via pedicure-nieuwvennep.nl. Ik kom hier in middels alweer geruime tijd en met veel plezier. Mijn voeten worden hier heel goed behandeld en ik laat ook verschillende dingen door mijn pedicure in Nieuw Vennep doen.

De behandelingen die ik onderga bij mijn pedicure in Nieuw Vennep

Ik heb in de loop der jaren verschillende problemen gehad, waarvoor ik mijn voeten laat behandelen bij mijn pedicure in Nieuw Vennep.

  • Dikke lagen eelt
  • Pijnlijke likdoorns
  • Ingegroeide teennagels
  • Eksterogen

Eigenlijk voor al mijn voetproblemen kan ik terecht bij mijn pedicure in Nieuw Vennep. Bijvoorbeeld voor het eelt onder mijn voeten. Ik heb er nogal last van dat mijn voeten erg weersgevoelig zijn. Met name mijn linker voet heeft veel problemen en dat uit zich meestal wanneer de huid van mijn voeten droger wordt. In de zomer, wanneer ik veel op blote voeten loop, drogen mijn voeten harder uit. In de winter, wanneer ik dikkere sokken draag en meer afgesloten schoenen, worden mijn voeten ook warmer en dan treed dit probleem ook op. Het lijkt misschien geen groot probleem, maar juist het uitdrogen van mijn voeten zorgt ervoor dat de eelt en oude huid ook uitdroogt en daardoor hard wordt. Deze harde stukjes huid kunnen messcherp aanvoelen en het voelt dan soms net alsof je met je huid tussen een schaar terecht komt. Een ander probleem hierbij is dat de dikkere eeltlaag gaat schuren. Het worden als het waren kloofjes en ook die zijn heel pijnlijk, omdat de harde huid ervoor zorgt dat de onderliggende verse huid te veel meebeweegt, waardoor het niet goed kan helen. Mijn pedicure in Nieuw Vennep zorgt ervoor dat de oude huid wordt verwijderd en dat de eeltlaag wordt geminimaliseerd. Hiervoor gebruikt ze een soort machine met een klein ronddraaiend schuursteentje. Ze slijpt daarmee als het ware de eeltlaag weg. Daardoor krijgt het eelt niet de kans om te dik te worden en splijt het minder. Na deze verzorging krijg ik altijd een verzachtende crème op mijn voeten die ervoor zorgt dat ze weer heerlijk zacht worden. Ik heb in als die jaren al veel dingen geprobeerd en veel crèmes op mijn voeten gesmeerd, maar er is niet veel dat hielp. Deze behandelingen bij mijn pedicure in Nieuw Vennep zorgen er nu voor dat ik mijn voetproblemen echt heb kunnen verminderen.

Preventief naar de pedicure

Ik heb naast dit bovenstaande probleem ook regelmatig last van eksterogen en likdoorns. Ook mijn teennagels groeien op een onhandige manier en, dat schijnt te komen, door het veelvuldig dragen van pumps wat ik vroeger deed. Mijn nagels hebben zich daardoor aangemeten om op een bepaalde manier te groeien en helaas lukt het mij niet meer om zo goed bij mijn voeten te komen dat ik de nagels zelf op de juiste manier kan knippen. Mijn pedicure in Nieuw Vennep weet dit en houdt hier altijd rekening mee en bij elke behandeling die ik bij de pedicure onderga staan ook altijd de nagels op het programma. Het is prettig dat dit kan worden meegenomen, want in het begin voelde ik me hier wat opgelaten over. Ik vind het onverzorgd staan wanneer nagels niet goed zijn bijgehouden, maar wanneer je het zelf gewoonweg niet meer kunt ben je toch wel aangewezen op een dienstverlening als deze. Gelukkig doet mijn pedicure in Nieuw Vennep hier niet moeilijk over en dat is erg fijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn