Veel mensen zien vloerverwarming tegenwoordig nog steeds als een luxe product, maar niets is minder waar. U kunt zelfs veel energiekosten besparen als u vloerverwarming laat installeren. Daarnaast zorgt de vloerverwarming er ook nog eens voor dat uw huis heerlijk warm is en u met blote voeten rond kan lopen, hoe koud het buiten ook is. Als u het niet geloofd, kunt u zelf eens een gratis offerte elektrische vloerverwarming aanvragen. U zult versteld staan van de scherpe prijzen die bij electriccomfort.nl worden gehanteerd. Het nadeel van radiatoren is dat ze voornamelijk de ruimte om de dingen heen verwarmen. Zo moet u vaak de verwarming heel hoog zetten om een plek in de ruimte waar geen radiatoren zijn ook warm te krijgen en is het aan de andere kant te warm bij de radiatoren in de buurt. Het fijne van vloerverwarming is dat de warme goed wordt verdeeld door de hele ruimte. Overal is het even warm. Daarnaast is het ook fijn dat de warmte komt vanaf het punt waar u het het meeste nodig heeft, uw voeten. Aangezien warmte stijgt, is dit ook de meest natuurlijke vorm van verwarmen, vanaf de grond gaat het omhoog en u kunt dus perfect reguleren hoe warm het moet zijn in de hele kamer of ruimte. Door deze natuurlijke manier van verwarmen zult u snel een teruggang zien in de energie rekeningen, terwijl het leef comfort omhoog gaat. Als u het zelf liever eens zwart op wit wil zien kunt u een offerte elektrische vloerverwarming aanvragen op de website.

Offerte elektrische vloerverwarming voor diverse vloeren

Vaak weten mensen niet dat elektrische vloerverwarming bij bijna alle soorten vloer gebruikt kan worden. Bij Electriccomfort kunt u een offerte elektrische vloerverwarming aanvragen voor de volgende soorten vloeren:

  • tapijt
  • laminaat en parket
  • natuursteen en tegels

Wat voor soort vloer u dus ook wil in uw huis, het is altijd een optie om hier vloerverwarming in te laten zetten. Ten eerste kunt u een offerte elektrische vloerverwarming aanvragen voor tapijt. Hier is het gebruik van elektrische vloerverwarming mee begonnen, het is namelijk uitermate geschikt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en kantoor ruimtes. U heeft geen lelijke radiatoren meer in uw ruimte hangen en het vloeroppervlak en de kamer worden heerlijk egaal verwarmt. Als u onder de vloerverwarming ook nog eens ondertapijt aan te brengen wordt de warme perfect geïsoleerd en kan u kamer al binnen een half uur warm zijn. Daarnaast is het ondertapijt ook ideaal voor het dempen van geluid. U kunt zelf aangeven hoe intensief u de verwarming wilt hebben, zo kunnen de monteurs heel dicht op elkaar verwarmingsdraden leggen of juist verder uit elkaar. Als het bijvoorbeeld geen hoofdverwarming is, maar naast radiatoren wordt gebruikt, hoeven er minder draden gelegd te worden. Een andere toepassing van vloerverwarming is bij laminaat, hier kunt u ook een offerte elektrische vloerverwarming voor aanvragen op de website van Electriccomfort. Laminaat is doorgaans een erg koude ondergrond, het kan dus erg vervelend zijn om in de ochtend op blote voeten hier overheen te moeten lopen. Ook hiervoor wordt eerst een isolatielaag aangebracht die tevens dient als geluidsdemping voor de buren. Over deze isolatielaag worden vervolgens de verwarmingselementen uitgerold. Deze worden dan bedekt met een vochtwerend folie en hier overheen komt dan het parket. Ook wordt er natuurlijk een thermostaat aangebracht waarmee u kunt instellen wanneer u het een bepaalde temperatuur wil hebben. De laatste soort vloer waar u een offerte elektrische vloerverwarming voor kunt aanvragen is natuursteen en tegels. Deze soort ondergrond is nog meer dan parket ontzettend koud als je de verwarming aan zet. Zelfs als radiatoren uren aan staan kan de vloer nog koud zijn in de winter. Het is daarom bijna nooit prettig om met blote voeten, of zelfs met sokken aan, over deze vloeren te lopen in de winter. Dit is natuurlijk enorm zonde, u wil natuurlijk gewoon lekker kunnen rondlopen zoals u dat wil in uw huis. Als u hier verandering in wil aanbrengen kunt u een offerte elektrische vloerverwarming aanvragen en zult u zien dat een vloerverwarming helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Het fijne aan elektrische vloerverwarming is dat hij gewoon aangelegd kan worden om grote meubels heen, want hieronder hoeft toch niet verwarmt te worden. Zo kan er altijd gemakkelijk vloerverwarming worden aangelegd, ook als u al in een bepaald huis woont.

De voordelen op een rijtje

Zoals hierboven besproken kunt u bij elke soort vloer in een huis of bedrijf vloerverwarming aan laten leggen en bespaart u zelfs energiekosten wanneer u dit doet. U zult zien dat de prijzen van vloerverwarming heel scherp zijn als u een offerte elektrische vloerverwarming aanvraagt. Als u eerst wat meer informatie wil over vloerverwarming voordat u een offerte elektrische vloerverwarming aanvraagt kunt u ook eens een kijkje nemen op de website van Electriccomfort. Hier staat in meer detail uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij het aanleggen van vloerverwarming en waar allemaal naar gekeken moet worden. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te beslissen of u de vloerverwarming als hoofd of als bij verwarming wil voordat u een offerte elektrische vloerverwarming aanvraagt. Als u nog vragen heeft over het aanvragen van een offerte elektrische vloerverwarming dan kunt u ook altijd bellen of mailen. De ervaren medewerkers van Electriccomfort staan altijd voor u klaar om u op weg te helpen met het aanvragen van een gratis offerte elektrische vloerverwarming.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn