Nederland kent steeds meer files. De druk op de Nederlandse infrastructuur neemt steeds verder toe. Dat kan ook niet anders. De economische voorspoed zorgt ervoor dat er minder werkloosheid is. Dit zorgt ervoor dat er meer mensen dagelijks in de auto van of naar het werk zitten en het zorgt voor een groter aantal transportbedrijven op de weg. Tegelijkertijd komen de donkerste maanden eraan met veel gladheid en slecht zicht door zout op de weg. De fileproblemen zullen dus alleen maar verder toenemen en dat is een probleem voor de mensen die wel op tijd willen zijn. De zelfrijdende auto’s laten nog op zich wachten, het display op de voorruit is ook nog niet perfect. Hebben we dan oplossingen om de files nu al te verminderen? Jazeker:

  • Goede winterbanden onder de auto;
  • Geen smartphone tijdens het rijden;
  • Niet rijden bij vermoeidheid.

Het klinkt allemaal logisch, maar het is wel momenteel de top 3 oorzaken voor ongelukken op de Nederlandse wegen. En die ongelukken zorgen er – zeker tijdens de spits – voor dat er files ontstaan. Het aanschaffen van goede Audi A3 winterbanden is daarmee een oplossing voor het fileprobleem.

Lossen Audi A3 winterbanden écht de files op?

Goede winterbanden zijn gemaakt om te gebruiken bij temperaturen onder de nul. Zij houden hun vorm en blijven elastisch, waardoor zij meer grip bieden. Ook wordt het comfort voor de bestuurder beter. Concreet betekent dit dat Audi A3 winterbanden zorgen voor meer controle tijdens het sturen, ene kortere remweg en beter uitgerust aankomen op het werk of thuis. Dat zijn voordelen die Audi A3 winterbanden een logische keuze maken, zeker wanneer je de prijs tegen de voordelen afzet. Of de Audi A3 winterbanden in hun eentje de files op kunnen lossen – dat kunnen ze uiteraard niet. Niet iedereen kan immers Audi A3 winterbanden onder de auto laten zetten. Dat kunnen alleen mensen met een Audi A3. Maar juist voor de mensen met een Audi is het kiezen van Audi A3 winterbanden een verstandige keuze. Audi kies je wanneer je comfortabel en krachtig wilt kunnen rijden. Wil je daarbij geen ongelukken veroorzaken en wil je niet de oorzaak van een file zijn, dan zijn Audi A3 winterbanden dé oplossing die jou door de winter kunnen helpen. Audi A3 winterbanden vind je overigens gewoon bij JD Banden en Velgen op jdbandenvelgen.nl. Veel makkelijker wordt het niet.

Meer controle en meer comfort met de juiste winterband

Er zijn verschillende soorten winterbanden. Daarmee bedoelen we niet dat er verschillende afmetingen zijn: er zijn verscheidene merken die winterbanden gemaakt hebben voor de Audi A3. Doorgaans worden nagenoeg alle banden uit China afgeraden, maar dit is een beetje achterhaald geraakt. Wanneer je op zoek bent naar winterbanden, dan is het verstandig om de tijd te nemen om te vergelijken of contact op te nemen met JD Banden en Velgen. Aan de hand van de eigenschappen op het bandenlabel kun je namelijk binnen de kortste keren zien wat de band voor jou doet. Veel grip bij gladheid bijvoorbeeld, een laag geluidsemissieniveau of juist een lagere rolweerstand. Het laatste is interessant voor de mensen die lange afstanden rijden. Waar de winterbanden voorheen gemiddeld een E-label kregen op het gebied van de rolweerstand, zijn er nu meerdere autobandenproducenten die hiermee aan het werk zijn gegaan waardoor er winterbanden voor de Audi zijn die prima presteren op elk vlak. Dat betekent een lager brandstofverbruik en toch alle veiligheid, zodat het risico op ongelukken en daarmee files een stuk kleiner wordt in de toekomst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn