Binnen uw bedrijf maakt u waarschijnlijk gebruik van de rolcontainer. Het zijn de meest eenvoudige containers voor grootverbruik die er te vinden zijn. Sterker nog, menig huishouden heeft er een of twee voor of achter zijn huis geparkeerd staan. Daar worden ze gebruikt voor het dagelijkse afval en het groene afval. Hebt u een dergelijke rolcontainer in het groot nodig? Bijvoorbeeld voor uw supermarkt, bouwmarkt of groothandel? En wilt u daarbij op een zo duurzaam mogelijke manier uw afval kunnen scheiden? Bestel dan meerdere containers in diverse groottes en kleuren. Dan hebt u al snel de perfecte afvalbak voor al uw typen afval. En dat kunnen er meer zijn dan u denkt. Want een supermarkt heeft in ieder geval dagelijks de volgende soorten afval:

  • Groen afval waaronder bedorven groente en fruit, brood en vlees,
  • Papierafval zoals kartonresten en dozen,
  • Hout zoals de pallets waarop kratten bier worden aangevoerd,
  • Wikkelfolie, dus plastics,
  • En het glas dat consumenten wellicht bij u kunnen inleveren.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over chemische stoffen en batterijen die natuurlijk ook apart moeten worden ingezameld. In deze moderne tijden is het zamelen en scheiden van afvalproducten een belangrijke taakomschrijving van het personeel in een moderne winkel geworden. En daar kunnen wij met onze moderne rolcontainer een steentje aan bijdragen. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u benieuwd naar ons huidige assortiment? Kijk dan even op milieuservicenederland.nl.

Maak snel uw keuze tussen ons aanbod met de rolcontainer

U hoeft overigens niet deze rolcontainers te kopen. Dat kan al snel een fors bedrag worden. Wilt u die investering wel maken? Dan kunt u dat natuurlijk aangeven als u contact met ons opneemt. Maar u kunt ook bij ons terecht als u de rolcontainer wilt huren. Dat heeft als voordeel dat onderhoud ook door ons wordt uitgevoerd. En we halen de rolcontainer op vooraf afgesproken tijdstippen op. Mocht een container voortijdig vol zitten? Dan kunt u dit online met behulp van het contactformulier direct aan ons doorgeven zodat we deze middag of in ieder geval morgenochtend de container kunnen komen legen. Wij garanderen daarbij een landelijke dekking. Het maakt dus voor ons niets uit waar uw bedrijf zich bevindt of waar u bijvoorbeeld de rolcontainer voor wilt gaan gebruiken. Om een container aan te vragen is het eerst belangrijk dat u aangeeft om welk type afval het gaat. Kik op de categorie zoals swill, folie of glas. Vervolgens kiest u de grootte van de container want voor de meeste soorten afval bieden we diverse oplossingen aan. Dan vraagt u een offerte aan. Vermeldt duidelijk uw bedrijfsgegevens, of u wilt kopen of huren en om hoeveel containers het gaat. U ontvangt uiterlijk binnen 24 uur, mits het een werkdag is, een geheel vrijblijvende offerte. Als u vervolgens akkoord gaat dan komen we de rolcontainer kosteloos bij u bezorgen. Bj elektrische containers met bijvoorbeeld een ingebouwde pers of ondergrondse containers helpen we u tevens met het installeren en in werking stellen van deze apparaten.

Ook ander type containers kunt u hier aanvragen

Naast de rolcontainer bieden we aldus een keur aan afvalbakken aan. Voor het duurzaam recyclen zal het waarschijnlijk ook nodig zijn om er meerdere te gaan huren. We beloven niet alleen dat we snel bezorgen maar ook dat u altijd goedkoop bij ons uit bent, ongeacht de locatie van uw vestiging. Wilt u graag op de hoogte blijven van de veranderingen in ons aanbod? Volg ons dan via de sociale media. Want op Facebook en Twitter vindt u het laatste nieuws.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn