Wij kochten prachtige houten vloeren in ErmeloOns huis was een paar jaar geleden al aan een grondige renovatie toe. Wij hebben namelijk ooit forse lekkage in onze woning gehad en daardoor was onze vloer zeer beschadigd. Wij hadden echter geen geld om de schade in zijn geheel te verhelpen en vandaar dat wij dit een tijd hebben uitgesteld. Toen wij laatst echter voldoende hadden gespaard om alle schade aan te pakken, zijn wij op zoek gegaan naar mooie houten vloeren in Ermelo. Wij wonen namelijk in Ermelo en wij wilden de lokale ondernemers graag steunen door bij hen te kopen. Bovendien is het zo, en dat zullen veel mensen herkennen, dat u voor mooie houten vloeren in Ermelo moet zijn. Hier vindt u namelijk de mensen van Van Den Berg Parket. Wie eenmaal op de site van dit bedrijf komt kijken, zal meteen snappen waarom wij onze houten vloeren in Ermelo bij hen wilden kopen. De vloeren die deze specialist op het gebied van houten vloeren in Ermelo verkoopt, zijn werkelijk prachtig. Bovendien zijn de vloeren ook van een heel goed prijskaartje voorzien waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat je hier je hele budget er doorheen jaagt. Het is ons dan ook gelukt om niet alleen prachtige houten vloeren in Ermelo voor de woonkamer en de keuken te kopen, maar wij hadden ook nog genoeg geld over om ook de entree van een mooie houten vloer te voorzien. Dat is het grote voordeel wanneer je bij Van Den Berg Parket gaat shoppen, hier kunt u namelijk voor een heel goede prijs, heel goede houten vloeren in Ermelo kopen. Daar hebben wij zeer van kunnen profiteren en bovendien staan de vloeren echt prachtig in onze gerenoveerde woning. Ik zou willen dat ik hier foto’s kon uploaden, want dan kon u zien wat ik bedoel.

Deze houten vloeren in Ermelo gaan vele jaren mee

Een van de voorwaarden die wij stelden aan de houten vloeren in Ermelo, was dat deze lang zouden kunnen meegaan. Wij zitten er namelijk niet op te wachten om houten vloeren in Ermelo te kopen om deze vervolgens na een paar jaar alweer te moeten vervangen. Wij vonden het daarom ook niet erg om wat meer geld uit geven, zolang wij er daardoor zeker van konden zijn dat wij goede houten vloeren in Ermelo konden kopen, was dit het geld zeker waard. Een ander bijkomend voordeel van de service van Van den Berg Parket is dat deze mensen je altijd van goed advies kunnen voorzien over de houten vloeren in Ermelo die zij verkopen. Zo weet je altijd welke vloer het meest geschikt is voor de ruimte die je wilt voorzien van de houten vloer. Wij wilden vooral dat onze vloer krasvast zou zijn want wij hebben nog kleine kinderen en die kunnen heel wat schade aanrichten op houten vloeren. Gelukkig wisten de mensen van VanDenBergParket.nl heel goed uit te leggen wat voor ons de beste optie zou zijn. Wij hebben dit advies dan ook overgenomen en wij hebben daardoor een heel goede vloer voor een heel lage prijs mogen ontvangen.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan omdat wij hierdoor een prachtige vloer hebben gekregen. Kortom:

  • bij Van den Berg Parket kunt u prachtige vloeren kopen
  • de vloeren kunnen ook door deze mensen worden gelegd
  • wij hebben zelfs geld van ons budget weten over te houden

Kijk voor meer informatie over dit bedrijf vandaag nog even op hun website. Het adres van hun pagina is VanDenBergParket.nl. Hier vindt u ook foto’s.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn